- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
atti_2010 #4797 üzenetére
leírom röviden a hibát: (konfig az adatlapon)
FM2-es konfig 10-ből 5ször nem érzékeli a sata vinyót, uefi-ben sem látja, és nem bootol be. De az is lehet, hogy csak lassan pörög fel a vinyó, mert egy idő után észreveszi. Régi gépből a vinyót és a tápot hoztam át. Kb 4-5 napig hibátlanul működött a vinyó. A táp 3,5 éves lehet, a vinyó 3 éves. Kutya bajuk nem volt a gépcseréig.
Próbáltam majdnem az összes sata portról, 3 különböző sata kábellel, és 3 különböző tápcsatlakozóról.
Hdd sentinelt megnéztem tegnap és "spin up time" hibát jelzett.A vicces, hogy ma elsőre indult és hdd sentinel sem jelez.
Agemate-nak dettó ugyanez a gondja ugyanilyen kombólval (asrock fm2 lap + samu f3 vinyó) Furcsa, hogy ugyanazt a hibát produkálja mindkettőnk konfigja a költözés után.
Sata driver, bios, windows oldalról miket próbálgassak szoftveresen? (mivel elég biztos vagyok benne, hogy nem hardveres jellegű a probléma)
Elsőre meg kéne izzasztani valami tesztprogrammal a vinyót?
Bios frissítés?
Sata driver csere?
AHCI nem kavarhat be? (mondjuk azt se tudom mi az)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest