- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Kb 1 hónapja leadtam az alaplapom garanciáztatni ( Gigabyte F2A85XM-HD3 ), mert nem működött egyik napról a másikra az integrált hálózati kártya.
Tegnap írtam egy levelet a szerviznek amiben érdeklődtem az alaplapról, ma kaptam rá választ miszerint megégett egy alkatrész az alaplapon ami túlfeszültség vagy villámcsapás miatt lehet.
Mivel erre nem terjed ki a garancia ezért elküldték a gyártónak kivizsgálásra és a gyártó dönti most el, hogy megjavítja-e vagy sem. Ez bevett gyakorlat, hogy kiküldik külföldre a meghibásodott alaplapot, ami több hónapot vesz igénybe?
A gép túlfeszültségvédős elosztóban van routerrel együtt, házban más elektromos berendezés( laptopom is ami nincs ilyen elosztón ) tökéletesen működik a lakásban. Ha valami megégett és emiatt ment ténylegesen tönkre az alaplapon a hálózati kapcsolat akkor a körülötte lévő elektromos berendezéseknek nem kellet volna megsérülniük?(Pl router stb.?)
Mielőtt elküldtem az alaplapot megnéztem és nem volt rajta külsőleg látható bármilyen elváltozás.
Előre is köszönöm a válaszotokat és segítségeteket..
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest