Új hozzászólás Aktív témák

• Müszi

senior tag

válasz arcsi84 #7350 üzenetére

Szia!
    Én ugyanezt a konfigot raktam össze a Kingstone ramokkal. Nálam nincsen semmi probléma vele, mondhatnám, hogy tökéletes számomra bár hozzáteszem, én nem igazán szoktam játszani. Aplikáltam a VRM chipekre hűtőbordát, igy gondolom nem is lesz gondja. Ellenben ha játszogatnál is rajta tényleg az újabb Asrock ITX-es lapját ajánlanám, vagy valamelyik A8-as aput, mert kevésbé terheli az IGP-je a gyengécske tápáramkört. Persze ez alapból kisebb játékerővel bír, viszont procierőben alig gyengébb az A10-esnél.
    A ramokat 1866-ra lőttem be, mert érzésem szerint magasbb órajelnél sem volt gyorsabb a rosszabb időzítések miatt, viszont az NB freki emelése 2200Mhz-re szerintem sokkal jobban megdobja a memóriakezelést. Persze ezekkel ráérsz ügyködni, ha már belaktad a cuccot. Sok sikert hozzá.
    A Scythe Samurai ZZ hűtője egyébként venti nélkül pont befér a táp alá és a táp ventije hűti annyira ami elég neki nálam, Persze ezzel van egy kis meló, mert át kell rá tenni az eredeti hűtőről a leszorító kapcsot. A gyári az szerintem felejtős főleg A10-esnél.

Új hozzászólás Aktív témák