Hirdetés
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini-ITX
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendesadam
tag
Az Asrock ITX-es lapjával volt gond, azon kívül semmi komoly.
Nálam D-sub-on és DVI-on volt kép alapból, a többit nem néztem. Azokon a lapokon, ahol négy monitorkimenet van, a legtöbb esetben van korlátozás, hogy miket nem lehet együtt használni, ez alaplaponként változik, a manualból kideríthető. Ahol háromféle kimenet van, ott nem láttam ilyesmit, persze előfordulhat, érdemes választás/vásárlás előtt ellenőrizni.
---
Tegnap összeraktam az új gépem, a mai nap elment ismerkedéssel és telepítéssel, az előző konfigomban még 939-es proci dolgozott, szóval elég nagy a váltás. A memóriák egyelőre "csak" 1866-on mennek, 2133-on meghalt a prime, majd adok neki egy kis feszt, de most nincs hangulatom szöszmötölni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi