Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz HeavyToys #3449 üzenetére

Én is variáltam az A8 5500 és az 5600K között a fogyi miatt, de végül az utóbbi mellett döntöttem.
    Üresjáratban wattra ugyanannyit fogyaszt mind a kettő, terhelve nyilván van különbség, de a gép zömmel úgyis üresjáratban megy. Plusz egy másik topikban megerősítettek abban az elméletemben, hogy hiába van ugyanaz a Radeon mindkét A8-asban, játékokban jobban teljesítHET az 5600K, mivel a turbo boost után neki nem kell küzdenie azért, hogy beférjen a 65 wattos TDP-limitbe, míg az 5500-nak igen. Szóval úgy voltam vele, hogy ha már egyszer ugyanannyiba kerül a két APU, akkor inkább a jobbat veszem, hiszen mint mondtam, a fogyasztáskülönbség csak terhelve jön elő, az pedig esetemben csak játékoknál van, az üzemidő kb. 10-20%-ában.
    Pénteken elvileg megérkeznek a cuccok, már várom. :)
    Asus F2A85-M-LE, AMD A8 5600K, Corsair Vengeance 2x4 GB DDR3 1866 MHz kit és egy Arctic Alpine 64 Plus hűtő hozzá (kicsit félek, mert nem biztos, hogy el fog férni a hűtő a magas ramok miatt, és mivel a foglalat közel van a 2 slothoz, nincs sok lehetőségem variálni. :\ )

Új hozzászólás Aktív témák