Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Egyet még kérdeznék olyantól, akinek A8-5500 APU és Dual-ban használt VGA-ja van.
Ha egy monitort kötök az int. VGA-ra, és egy TV-t mondjuk a dedikált VGA-ra, akkor melyiken lesz kép, vagy ezt tudom szoftveresen szabályozni (mondjuk, hogy mindkettőn legyen az ismert módok valamelyikén, klón, kiterjesztett, stb) ?
Plusz pontért: Ilyenkor melyik kártya min dolgozik, vagy azt a driver megoldja, ne foglalkozzak vele?
Azért kérdezem, mert eddig az az apróság elkerülte a figyelmem, hogy ugyan tudok kötni két megjelenítőt az Asrock ITX--es csúcslapjára, de nekem 2 HDMI kellene, és azt nem tudom megoldani
Szóval muszáj vennem VGA-t is az APU mellé emiatt, de ha nem megy Dualban sem, ahogy én gondom, akkor meg valami HDMI osztót, vagy átkapcsolót kell szerezzek. Ilyet is ajánlhattok, ha van valakinek esetleg, de ez már az OFFnak is az OFFja 
Thx

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval muszáj vennem VGA-t is az APU mellé emiatt, de ha nem megy Dualban sem, ahogy én gondom, akkor meg valami HDMI osztót, vagy átkapcsolót kell szerezzek. Ilyet is ajánlhattok, ha van valakinek esetleg, de ez már az OFFnak is az OFFja