Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Findzs #14761 üzenetére

A HD4600-am 16%-kal lassabb a HD8670D-nél, és előbbit nem tuningoltam, utóbbit meg már igen (1086MHz-re), tehát i5-tel is biztosan játszhattad volna ezeket a játékokat. :P

patomi: Sajnálatosan kevesen értik meg, hogy egy hardveres topicban az igénytelenség nem a hozzászólók preferenciájára vonatkozik, hanem egy-egy adott hardver képességeire. :(((

Tesztelgettem a 4670K-t, semmi tuning, és 40-100%-kal ( :Y meglepődtem én is, amikor láttam, és átlag +70-80%) gyorsabb a 4.8GHz-es 6800K-nál (Cinebench, 3DM-ok cpu és Px teljesítménye). Ami a lényeg, nagyobb a teljesítmény, mint az árkülönbség, már alapon (ergo az Intel fajlagosan valóban az AMD alá áraz). A másik viszont, amit eddig is hangoztattam, a VGA-t illetően tök mindegy, mi van alatta. Unigine tesztekben a HD7870XT tizedre ugyanannyi FPS-t teljesít, 3DMarkokban is hibahatáron belüli az eltérés, egészen 3D06-ig kell visszamenni, hogy kihozzak egy 4-5%-os gyorsulást az i5 javára. :C Szóval csak játékra ez továbbra is teljesen rendben van.

Új hozzászólás Aktív témák