Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért pont arra a kommentemre reagáltál azt nem értem.

Biztos van ezer plusz 1 blogolásra alkalmas oldal ahol az emberek az internetre hányhatják a véleményűet. És nem kell tartaniuk attól hogy valaki véletlenül reagálna rá.
Ez itt nem szokás![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én 30+ ként elfogadom hogy vannak más véleménnyel embere, és azt is hogy hülye vagyok. De azt hogy mások hülyék azt már nehezen tolerálom. -
Így értelmét veszti az egész blogolás. Naplóbejegyzés az oké mert az lehet magának írja de vélemény valamiről az más dolog. Szerintem simán bizonytalanság vagy valami félelem jele ha nem enged hszt. Úgy is fel lehet fogni hogy az illető leszrja más véleményét de aktívan.
-
törölt tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Joga van hozzá mindenkinek, hogy ne kommenteljenek a cikke alá amit saját maga írt. Hadd döntse már el a szerzője. Ha fika akkor nem kell beleolvasni. Hogy ez valakiknek nem tetszik az a saját magánügyük. Épp elég dolgot elvesz a PH a felhasználóktól így is a többi klasszikus fórumhoz képest.
-
weiss
addikt
Mondjuk én nem értek a lovakhoz, de ha csak a 32 bites támogatás szűnt meg, akkor nem lehet valami fordítót csinálni ami emulálná ezt?
-
bitblueduck
senior tag
Sajnálattal látom, hogy NvidiaRTX kolléga azóta elérhetetlenné tette az azonos című színvonalas blogbejegyzését.
Csak fricskából nyitottam ezt, mert ott nem lehetett hozzászólni.
Samus: 15 másodpercig kell nézni, ez a probléma: [RTX 5080 PhysX Performance] . Ha 9800x3d-n nem megy rendesen akkor semmin sem fog.
Én pont az a játékos vagyok, aki viszonylag normális PC-t tart fenn, de néha elővesz régebbi játékokat, és szomorú számomra, amikor törik a támogatását.
- Starcraft: Brood War-t pár évente végigjátszom.
- Planescape: Torment-et a 2010es években próbáltam ki, talán a harmadáig jutottam. Azután végül az enhanced edition-t vittem végig, talán RTX3060-on.
- most jelenleg 7900XT van, és modernebb dolgokat is futtattam, mint a PoE2, vagy BG3, de legutóbb pl a To the Moon-t játszottam végig, most meg KCD első részt.
És ha legközelebb nvidia kártyám lesz, és valami régi physx-es játékot vennék elő akkor így jártam, azon sem fog jól futni. -
Második kommentlehetőség nélküli bejegyzés/fikázás után szerintem Aurasync (vagy mi volt a neve) lesz az emberünk.
-
Lord Myn
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Elvileg out-of-the-box nem megy szoftveresen vagy, ha meg van hackelve, hogy menjen, akkor max. pár fps-sel (mert 1 CPU szálon megy). Nekem hiányozna, néha előveszem valamelyik Batmant, a Mafia 2-t vagy a Borderlands régebbi részeit, ezért vettem egy RTX 4060-as notit, így ha az asztaliban cserélni is fogom 50-es szériára, a notin még tudom majd használni (a'la Klaus Duran megoldása
). Ha meg azt is cserélni kell, addigra remélem lesz valami szoftveres emulátor a régi címekre. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mikor megjelent az 50-es széria és tesztelték akkor elég gyászos volt a teljesítmény.
Megoldás egy másodlagos gép.
-
Szerintem nem akkora érvágás viszont az igen hogy logout blognál ki lehet kapcsolni a hozzászólásokat. Minek ír valaki publikusan blogot ha nem érdekli más véleménye?
Samus
Biztos megy szoftveresen is? Mármint ugyan az lesz látványban az eredménye? -
A Wiki 69 játékot tart nyílván, ami használ PhysX-et...ami egyébként működik szoftveresen is (akkor a CPU számol, van rá kapacitás, na...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG curved Monitor 38 coll
- GAMER PC: Ryzen 7 1800X /// 16GB DDR4 /// RTX 3060 Ti /// 500GB SSD
- GAMER PC: Ryzen 7 5700 /// 16GB DDR4 /// RX 6700 XT /// 512GB SSD
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 3070 /// 512GB SSD
- HP Z2 Mini G9 Core i7-14700K 32GB DDR5 RAM 1TB SSD-NVidia Quadro T1000 8GB HP Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Ha meg azt is cserélni kell, addigra remélem lesz valami szoftveres emulátor a régi címekre.