Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyi007

veterán

válasz drbobee #14177 üzenetére

A karidat nem ismerem, de a procidat nagyjából igen, ez kicsivel többet tud a sajátomnál.
    Dual Kites ramra érdemes törekedned, ha az megvan (nálam 2*2 giga van) akkor nálad is pl a Remember me tudni fog 1600x1050-es felbontás mellett közepes szintet (ez Unreal Engine 3-as game) Tomb Raider szintén hasonló felbontásba lesz kb 25-30 fps mellett. Bf3 ilyen felbontásnál lowon megy multiban is használható fps értékek mellett - ha visszább veszel felbontásból akkor mehet medium is.

Rayman Origins mehet 1920x1080-ban is, a Legends 1600x1050 szintén. F1 2013 1400x900 alatt medium részletességgel megy nálam szélsebesen.

Tomb Raider Underworld-öt néztem még az megy FullHd-ban egyedül az átvezető videók alatt dadpg picit ilyenkor a lejátszás, de maga a játék alatt nincs gond. Dead Space 1 is probalható FullHd alatt.

Gyári hűtőt érdemes lecserélni, én azt egy EKL COLD
    TOWER MERLIN EDITION-ra cseréltem le amit 3500+ futárköltség árból letudtam.

Remélem tudtam segíteni. (procim nálam A8-5600K, a teljes konfig aláírásomban linkelve)

Új hozzászólás Aktív témák