- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
drbobee #14177 üzenetére
A karidat nem ismerem, de a procidat nagyjából igen, ez kicsivel többet tud a sajátomnál.
Dual Kites ramra érdemes törekedned, ha az megvan (nálam 2*2 giga van) akkor nálad is pl a Remember me tudni fog 1600x1050-es felbontás mellett közepes szintet (ez Unreal Engine 3-as game) Tomb Raider szintén hasonló felbontásba lesz kb 25-30 fps mellett. Bf3 ilyen felbontásnál lowon megy multiban is használható fps értékek mellett - ha visszább veszel felbontásból akkor mehet medium is.Rayman Origins mehet 1920x1080-ban is, a Legends 1600x1050 szintén. F1 2013 1400x900 alatt medium részletességgel megy nálam szélsebesen.
Tomb Raider Underworld-öt néztem még az megy FullHd-ban egyedül az átvezető videók alatt dadpg picit ilyenkor a lejátszás, de maga a játék alatt nincs gond. Dead Space 1 is probalható FullHd alatt.
Gyári hűtőt érdemes lecserélni, én azt egy EKL COLD
TOWER MERLIN EDITION-ra cseréltem le amit 3500+ futárköltség árból letudtam.Remélem tudtam segíteni. (procim nálam A8-5600K, a teljes konfig aláírásomban linkelve)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest