Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OLED TV topic
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
drbobee
újonc
Sziasztok. Már anyni angol nyelvű fórumot is néztem meg teszteket, de nem kaptam választ a kérdésemre.
Szóval eddig egy régi vasam volt, nem vagyok harcore gamer, így nem kell nevetni...Szóval volt egy AMD Athlon 64 X2 3800+ két maggal 2Ghz-en, és egy Asus HD4670-es 1Gb ramos videókártyám. Amit elbírt elbírt, olyan felbontáson ahogy, nyilván nem 1900*1080-ban. Most mivel nem tudnék egy 50k-ba kerülő i5 procit +új lap meg egybek venni, maradtam egy A8 6600k procinál, GA-F2A88X-UP4 alaplapon 8 giga Corsair RAM, a többi paraméter szerintem nem olyan lényeges, mert nem BF-at 64-es multiban akarok tolni 80 FPS-el.
A kérdésem: Mennyi jó az PAu-ba integrált videochip egy régi külön VGA-hoz képest?
Az előző konfignál cpu limitem volt, talán most nem lesz már az. De...a A8 6600K-ba integrált vga chip önmagában jobb lesz-e átmenetileg míg nem lesz egy 7xxx-es vagy jobb külön vga-m mint a 2009-ben gyártott Asus HD4670-es videókari? Vagy tegyem be azt az APU mellé ? (Lehet hülye kérdés mert tudom hogy az APU-ba integrált videochip messze nem egy 4670-es, de utóbbi csak külön vga...).
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Androidos fejegységek
- Előrendelhető a Meizu 22
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest