Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz
Vesztor87
üzenetére
Add el, vegyél jobbat. Ahogy nézem egyre kedvezőbbek az árak.
Bogyi007 Nem tudom mit értesz ez alatt "tele van jobbnál jobb multimédiás lehetőségekkel" de tuti így van. Ez most így talán kicsit butus részemről, de nem vagyok olyan vájt fülű, hogy kihalljam a minőségi különbségeket lap-lap közt. A kimenetek meglegyenek a többit csak beállítom valahogy. Ha végre eljutok odáig, hogy összekössem a gépet az erősítővel optikai kábellel már jó is lesz nekem.
Még a pc ház is csak körvonalazódik, mivel teljesen más irányba indultam mint a korábbi géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még a pc ház is csak körvonalazódik, mivel teljesen más irányba indultam mint a korábbi géppel.