Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
salival #20884 üzenetére
pont ez mondtam én is, (#20876), hogy piszok gyorsan le kellett volna rántani forlan-t.
de ilyet nagyon nehezen mernek meghúzni az edzők.
túl sok összetevős kérdés.és ha így bejutottak volna, a döntőre visszarakja ugyanúgy kezdőbe, tuti sziporkázik, mindenki sztár lett volna.
ha, volna, lenne...a mai brazilok nem érdemelték meg a döntőbe jutást. szerintem...
sokszor leírtam, unalmas, tudom. de szeretek szerepelni, és visszaolvasni magam:
nagyon remélem, hogy holnap a világ, általam 2 legjobban rühellt, mediterrán válogatottja szépet alakít.
kívánok sok sárgát, pirosat.
verekedést, rugdosást, fetrengést, színészkedést. ilyen, vagy fordított sorrendben.
minél több balhét, minél kevesebb focit.
tök mindegy. akciós pirított tökmagot már megvettem.azért valószínű nem ez lesz, hanem sokkal jobb meccs, mint a mai, de én ennek örülnék, mert gyökér vagyok, és végtelenül utálom őket.
uru-kat pedig szíves láttam volna a döntőben.
sajnálom őket és magamat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest