Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz Apollyon #5455 üzenetére

mérnök-informatikusként tanulok, lassan remélem végzek már (nagyon ideje lenne :D)... semmi grafika közeli dolgot nem tanulunk (legalábbis volt egy opengl-lel foglalkozó tantárgyunk, az hasznos volt, illetve egy multimédia rendszerek, aminek a gyakrésze maya volt, ez meg értelmetlen már nekem...), ez pusztán hobbiból alakult ilyenné... MAX vs maya kérdésben nem tudok sokat elmondani, max-ot kezdtem még sok évvel ezelőtt, aztán áttértem próbaképp maya-ra, és ottmaradtam, mert annyira tetszett :D időnként megpróbáltam visszanézni, de az esetlenségem miatt inkább maradtam maya-ban :)
    Igen, katedrális modellem is van (mondjuk legalábbis olyan 40%-os kész modell), és azt semmivel sem lett volna egyszerűbb max-ban csinálni, ugyanis nagyon alap alakzatok vannak benne, előnye annyi, hogy nagyon sok, ergo részletes, ergo jól néz ki... de technikailag semmi nincs benne, ami a nagyon alapoktól eltérne, ergo teljesen jó a maya is... amúgy a mostani modelleimmel sincs semmi gondom a maya-s modellezés során, csak modellezési módszer kérdése... sajnos nem vagyok egy gyors modellező egyenlőre, de gyakorlok... szerintem a max sem gyorsítana rajtam (sőt kezdetben tuti lassítana :D).

Új hozzászólás Aktív témák