Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Furkó_úr
üzenetére
nem, bár anno tanították...
Egyébként igen, meg tudom erősíteni, hogy pusztán ebből megélni itthon igen bajos (bár nem lehetetlen). Én sem megélhetésként végzem, hanem ebből fizetem a tandíjamat, szerencsére ezt sikerült elérni az elmúlt 1,5 évben. Tehát lakást fenntartani, családot eltartani, stb... nekem sem menne ennyiből, a tandíj 140-160k-ját, és pár kolit tudtam a belőle szerzett pénzből fizetni (emellett más munkát is végzek). Viszont legalább nem vette el túl sok időmet (ergo ritkán van megrendelésem). Amiért írtam, hogy azért lehet belőle éldegélni páraknak, hogy sok cégnek el lehet adni ezt a tudást reklámtéren, csak épp kapcsolatok kellenek. Nekem szerencsém van, mert rutinos főnököm van, aki rohadt sokat dolgozik, de szereti is amit csinál. Néha sikerül grafikai megrendelést is szereznie, ilyenkor rám gondol... jelenleg kb ennyi az én helyzetem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest