Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RefeeZ

tag

válasz Bici #4543 üzenetére

aucs:D fura egy lány vagy boci, de mesélek, mert szépen kérdeztél:DDD (no,nem ám mellre szívni, sejtem, hogy fütykösöd van:DD)

vray adv 1.5 rc (lehet más sorrendben,feléről azt sem tudom mit jelent:D) volt a rendercucc, és azon belül pedig magától ilyen jópofa árnyékokat csinál, majdnemhogy mindenféle különösebb állítgatás nélkül. van egy gi-nek beállított hdri éés a default lights ki van kapcsolva meg az indirect illumination is be -> reflect refract egyaránt, és a maradék meg már csak a kép csicsásságát meg a renderidőt befolyásolja,ha jól sejtem,aztán lehet tévedek;) egyébiránt nem tudom,hogy érdemesebb lehet-e spot vagy omni vagy akár sun elhelyezése mint ez a gi & indir illu (kircsi rövcsi,mi?:DD) dolog, egy biztos, hogy így egyszerűbb és hát hogy szebb-e azt meg ti látjátok meg tudjátok:D nemtom pl mental ray-el mennyire lehet ilyesmiket produkálni vagy scanline-al,vagy akár brazillal...azért is használok ugye nyilván vrayt mert modellezni nem tudok, textúrázni még annyira sem, ötletszegénységi is fel-felüti a fejét:DD éshát legalább akkor már ilyen félminőségi render legyen a kaka szürke modellekről:D

remélem senkit nem sértettem meg és mindenki fog tudni aludni ;)
    [OFF]
    ui: amúgy meg azt is tudom,hogy bici vagy és azt is,hogy nagy bé-vel,de ha nyúltáp nyuszi lett,menthirist meg menth, én meg jodának kisköcsög,többieknek meg ref talán...akkor nehogy megúszd már:DDD

bah,fáradt vagyok,úgyhogy jónyóc;)
    ui2: azért lett a mod,mert az off után nem vette be a /off-ot...kapjabe.[/OFF]
    nini,és megint nem..pedig a kis gombot használom alul,csak működnék már a helyében...

Új hozzászólás Aktív témák