Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
aucs
fura egy lány vagy boci, de mesélek, mert szépen kérdeztél
(no,nem ám mellre szívni, sejtem, hogy fütykösöd van
)vray adv 1.5 rc (lehet más sorrendben,feléről azt sem tudom mit jelent
) volt a rendercucc, és azon belül pedig magától ilyen jópofa árnyékokat csinál, majdnemhogy mindenféle különösebb állítgatás nélkül. van egy gi-nek beállított hdri éés a default lights ki van kapcsolva meg az indirect illumination is be -> reflect refract egyaránt, és a maradék meg már csak a kép csicsásságát meg a renderidőt befolyásolja,ha jól sejtem,aztán lehet tévedek
egyébiránt nem tudom,hogy érdemesebb lehet-e spot vagy omni vagy akár sun elhelyezése mint ez a gi & indir illu (kircsi rövcsi,mi?
) dolog, egy biztos, hogy így egyszerűbb és hát hogy szebb-e azt meg ti látjátok meg tudjátok
nemtom pl mental ray-el mennyire lehet ilyesmiket produkálni vagy scanline-al,vagy akár brazillal...azért is használok ugye nyilván vrayt mert modellezni nem tudok, textúrázni még annyira sem, ötletszegénységi is fel-felüti a fejét
éshát legalább akkor már ilyen félminőségi render legyen a kaka szürke modellekről
remélem senkit nem sértettem meg és mindenki fog tudni aludni ;)
[OFF]
ui: amúgy meg azt is tudom,hogy bici vagy és azt is,hogy nagy bé-vel,de ha nyúltáp nyuszi lett,menthirist meg menth, én meg jodának kisköcsög,többieknek meg ref talán...akkor nehogy megúszd már
bah,fáradt vagyok,úgyhogy jónyóc;)
ui2: azért lett a mod,mert az off után nem vette be a /off-ot...kapjabe.[/OFF]
nini,és megint nem..pedig a kis gombot használom alul,csak működnék már a helyében...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fura egy lány vagy boci, de mesélek, mert szépen kérdeztél
(no,nem ám mellre szívni, sejtem, hogy fütykösöd van
)
egyébiránt nem tudom,hogy érdemesebb lehet-e spot vagy omni vagy akár sun elhelyezése mint ez a gi & indir illu (kircsi rövcsi,mi?