Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
ezer éve nem nyúltam max-hoz meg ilyenekhez, de szerintem adott perspektíva megvilágítása okozza. jpg-ként a képet látod ahogy le lett mentve, a nézetben viszont már objektumként van kezelve (gondolom ráhúztad egy plane-re). de mondom, ez erősen tipp jellegű, mivel rég nem foglalkoztam ilyesmivel
-
RefeeZ
tag
Na, ezt fejezzétek be, gyerekek
Van annak más módja is, hogy mindenkinek válaszoljatok (egy kommentben). -
RefeeZ
tag
Szia

A kezdeményezés jó, azonban volna két észrevételem a dologgal kapcsolatban. Az egyik, hogy nincs hozzá hang (persze, aki akar, kapcsolhat zenét), így akinek szüksége volna rá, hogy megértse, hogy miért úgy csinálsz dolgokat, ahogy, az nem tanul belőle sokat. A másik pedig, hogy gyakorlatilag ugyanezt a tutorialt (csak audi a3-mal) meg lehet találni a bánat tudja már, melyik oldalon. Ott az elejétől kezdik (mutatják, hogy miként méretezik a referencia képeket, stb.), és ha jól rémlik, magyarázat is jár hozzá. Persze, az azt hiszem, hogy fizetős, de minden csak leleményesség (talán az sem) kérdése, ha az embernek nem fussa rá.

-
RefeeZ
tag
válasz
Nyúltáp
üzenetére
nyuszi.. BAZMEG! - kb ezt tudnám hozzátenni az előttem hozzászóló 2 emberhez.. kegyetlen jó lett
tekszcsör,bevilágítás is ippen elég,a modell mondjuk szar,de nyilván ezt te is tudod.. 
amiért meg amúgy felnéztem az az,hogy akinek van egy kis szabadideje az csinálhatna egy ilyet . nem konkrétan nekem,nyilván,de az ötlet iszonyat jó,és hát 3dben mégis mennyivel jobbabb már,nemdebárugye?!
ellenben..ha senki nem áll rá,szeptemberben nekiállok. 

-
RefeeZ
tag
válasz
junk_corp.
üzenetére
szerintem tojd le, és húzogasd be őket érzésre. a legtöbb részlethű, sok-sok bisz-baszos dolognál az életben senki nem fogja rajtad kívül látni, ha valami egy ilyen kis helyen hibádzik. amúgy eleve nem látszik egy könnyen elrontható résznek, szerintem a szemmérték és egy kis pepecselés simán megoldja. a kész modellről majd várjuk a képet. - remélem nem hagytam ki semmit.
-
RefeeZ
tag
értem én, értem jól, csak folyamat ki lettem okítva, hogy ez így pl. fotó ügyileg nem állná meg a helyét, de sejtettem, hogy ez tetszik és ezért ilyen és a modellezős emberke munkája is dícséretes és a textúra is szerintem kafa lett,úgyhogy remélem nem teccettél félreérteni énengemet

-
RefeeZ
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
ezzel meg én értek egyet, és utólag tényleg boldogabb életet ;)
-
RefeeZ
tag
no és íme a következő render.
úgy érzem, hogy amennyit javult, annyit romlott is az összhatás, de ezt persze döntse el ki-ki magában, és akár ossza is meg velünk/em. a padló textúrája még tuti változni fog, mert cg textures-on nem törődnek vele,hogy tileable legyen, úgyhogy azt majd manuálisan kell utánacsinálni, de ez lesz talán a legkisebb gond. -
RefeeZ
tag
haligalilalinyalifalipapi
szóóóval örülök neki,hogy nem sértettelek meg pH! bicije

menth : szépen haladsz a proDZSekttel,kííp it áp.
én meg bohóckodtam délelőtt, és ez lett a vége : itten,ni!
kis wire is van benne,de a többinél higgyétek el, jobban jártok ha nem láttok wire-t..szokásos gagyi modellek,extrude-bevel-inset-chamfer-connect...kb ezeket használtam a move és rotate meg scale-en kívül.
-
RefeeZ
tag
aucs
fura egy lány vagy boci, de mesélek, mert szépen kérdeztél
(no,nem ám mellre szívni, sejtem, hogy fütykösöd van
)vray adv 1.5 rc (lehet más sorrendben,feléről azt sem tudom mit jelent
) volt a rendercucc, és azon belül pedig magától ilyen jópofa árnyékokat csinál, majdnemhogy mindenféle különösebb állítgatás nélkül. van egy gi-nek beállított hdri éés a default lights ki van kapcsolva meg az indirect illumination is be -> reflect refract egyaránt, és a maradék meg már csak a kép csicsásságát meg a renderidőt befolyásolja,ha jól sejtem,aztán lehet tévedek
egyébiránt nem tudom,hogy érdemesebb lehet-e spot vagy omni vagy akár sun elhelyezése mint ez a gi & indir illu (kircsi rövcsi,mi?
) dolog, egy biztos, hogy így egyszerűbb és hát hogy szebb-e azt meg ti látjátok meg tudjátok
nemtom pl mental ray-el mennyire lehet ilyesmiket produkálni vagy scanline-al,vagy akár brazillal...azért is használok ugye nyilván vrayt mert modellezni nem tudok, textúrázni még annyira sem, ötletszegénységi is fel-felüti a fejét
éshát legalább akkor már ilyen félminőségi render legyen a kaka szürke modellekről
remélem senkit nem sértettem meg és mindenki fog tudni aludni ;)
[OFF]
ui: amúgy meg azt is tudom,hogy bici vagy és azt is,hogy nagy bé-vel,de ha nyúltáp nyuszi lett,menthirist meg menth, én meg jodának kisköcsög,többieknek meg ref talán...akkor nehogy megúszd már
bah,fáradt vagyok,úgyhogy jónyóc;)
ui2: azért lett a mod,mert az off után nem vette be a /off-ot...kapjabe.[/OFF]
nini,és megint nem..pedig a kis gombot használom alul,csak működnék már a helyében... -
RefeeZ
tag
Mostanában ezt csináltgattam.
Nem akartam feltölteni máshova, meg különben is jót tesz a képnek a nézettség..
-
RefeeZ
tag
"It takes 9 months for a woman to sketch, model, sculpt, unwrap, texture and rig a functional yet small character, but hey it's always worth the wait!"
-
RefeeZ
tag
tejószentszar
most néztem meg egy normal mapping-es videotutort és ilyen székről leesős állam a földreesős fílingem van
iszonyat hogy mik vannak
nade mind1 csak gondoltam megírom hátha jót tesz a topikkal
op9: kéz és lábtörést....valamint súlyos égési sérüléseket
-
RefeeZ
tag
FINAL FANTASY VII.........nézzétek!!!!!!! -ennyi...
-
RefeeZ
tag
okok akkor ha van vmi elképzelhető h zaklatlak itt fórumon aztán ha tudsz meg akarsz segítesz persze reméljük nem lesz rá szükségem
mennyire bonyolult?mennyire más mint pl max,azt leszámítva hogy totál más célra készült
-
RefeeZ
tag
nah megvan az a része (véletlenül bukkantam rá...
) hogy túl távol kezd el ütközni a másik testtel mégpedig a utilities->reactor-on belül a collision tolerance nevű beállítást kellett a lehető legkisebbre venni,viszont a a tourus-on vagy miaszösz szal a gyűrűn még nem esik át a cucc
szal ha esetleg erre volna vmi azt megköccönném 
-
RefeeZ
tag
hát tuti
amúgy nem,nem a tütü lesz letakarva vele csak néhány képen sokat tud dobni ha van rajta valami ami még a gyűröttségével és anyagával is hozzájárul ahoz h élethű legyen
meg poén
meg nem árt tudni
vki tanult már innen autocad-et?idén tananyag bár tanárt látva szart se fog tanítani,de ha mégis akkor jöhetek kérdésekkel ha lemaradok vagy vmi?
-
RefeeZ
tag
Nyúltáp:gyűrődik sötöbö csak felette szal még nem ér a kockához pl de már gyűrődik,és a gyűrődéssel nincs is baj ahogy néztem ezt többnyire reálisan csinálja.köci előre is.
Balika:nálam szept 4én hajnali 2kor fent voltál legalábbis trillian szerint és énis láttalak,nemtom mi lehet de okok vegyél aztán próba cseresznye alapon eccer csak összejön
-
RefeeZ
tag
én moncsim is elég gány beáldoztam 1024-et 800-ra h meglegyen a 80hz de ez is igen kevés viszont nincs naon keretem semmire:\
nem tudja vki hogy ha lepakolok egy kockát meg egy plént fölé és a plén kap egy reactorcloth-ot és egy clothcolletion-be beaddolom a kockát meg rigidbodykolleksönbe aztán lerakok gravitit és kiszámoltatom akkor lehull a plén a kockára viszonylag aranyosan de megáll fölötte fél egységgel köbö szal nem esik teljesen rá olyan mintha vmi taszítóereje lenne a kockának vagy akárminek ,elég rofl és vhogy sehol nem leltem olyan beállítást amivel rá tudtam volna tuszkolni a plént a kockára...azt leszámítva hogy lejjebb mozgatom de tuti meg lehet ezt oldani máshogy is.szal ha vki még a székén ül és nem fetreng a röhögéstől vagy nem vakarja a buksiját hogy namostezmitakarittnekünk?! akkor plz segíccsetek
köcike;) -
RefeeZ
tag
aham Balika,tuti jówl vettelek fel 1x láttalak is
nálad még nem voltam onlány soha?ha még nem akk plz vegyél fel vmikor megen hátha úgy jów lesz trillian néha makacskodik..
-
RefeeZ
tag
én spec mx510en élek és kijelenthetem hogy ennél nem kell egyenlőre pontosabb meg sztem máskor se fog,annyi sztem a lényeg h vmi normális optikája legyen semmiképp se golyós v nemtom hogy hívják

-
RefeeZ
tag
hellóka megen
vóna egy olyan kérdésem hogy vrayben ki tott eddig élethű vagy csak simán elfogadható vagy egyáltalán valamilyen jellegű műanyag matériát kotyvasztani?ahol utánanéztem azt írják hogy a fénytörésnek mindenképp 0nál nagyobbnak kell lennie és meg kell kombózni a transparecy bekapcsolásával és ott lehetne állítgatni a dolgokat és ha jól megy elvileg vmiféle műanyagos hatást lehetne elérni vele,de mint mindig vmit nem csináltam jól akárhogy próbáltam az istenért sem akart műanyagosodni a dolog,szal ha vki csinált már ilyet plz homályosítson fel,tenkjú
-
RefeeZ
tag
szűk 100perc?nemsemmi bazze!

[Szerkesztve] -
RefeeZ
tag
Nyúltáp:köcci a tippet ezt az onimatrix-ot vagy mijaszöszt megtaláltam de csak 5höz meg 6hoz van releaseük beta0.2 ha jól emléxem mind1 lényegtelen leszedtem 6hoz lévőt plugint betölti max bent is felismeri de vhogy semmit nem lehetett haj-hoz hozzárendelni mármint,tutorialok szekció meg nem ment már a honlapjukon mondjuk nemtom h kompatibilitási hiba miatt nem ment a hozzárendelés v én voltam lámika,mondjuk utóbbi valószínűbb:\\ shag hair-t meg 5höz leltem csak még nem próbáltam de asszem nemsokára betesztelem ha letom szedni pl trialban vagy akárhogy

-
RefeeZ
tag
hello-bello
vóna egy kérdésem....mily' meglepő,nem?!
szal az lenne,hogy max7hez vmi fur plugin nincsen?vagy egy oldal ahol van viszonylag sok de fur-t nem leletem,google se dobott rá túl sokmindent persze vszínű rosszul kerestem
köcike előre is;)

-
RefeeZ
tag
yuppi jubiláltunk!

Nyúltáp : korrekt lett a cucc ;)
-ON- -
RefeeZ
tag
wow hát köcce a bíztatást,akkor asszem folytatom a bögrék után a tütü-t aztán ha épeszű sebességgel tok haladni akkor nyomok majd képeket,ha van rá igény bár ha jól sejtem van mert mások hibájából is tanulunk és mások örömének is örülönk......<-igen ezt én,most,csak önöknek!

Balika:elvileg fox kapni egy ilyen elfogacc-e partnernek v sem-es üzenetet mert felvettelek én is ,mert trillianban ez a felvevősdi kicsit másképp van és amíg nem írsz nem lettél volna másképp a partnerlistán vagy miafene ez
Menthirist:nem vagy jów tanár?nanananaaa......dehogynem!pont ezt mondtam,sztem korrekt módon magyarázol,még a hülye is megérti és még azt is érdekelheti aki esetleg már tudja,szal sztem nagyon is jól csinálod;)
[Szerkesztve] -
RefeeZ
tag
most jut eszembe,megtartottam egy képet az a3mamról ,pont ott ahol abbahagytam
Bővebben: link ,szal ne ijedj meg,ezt nemnaon lehet alulmúlni
[Szerkesztve] -
RefeeZ
tag
lolomfgwtf?!
köszi és az a 2 kilógó izé az elvileg egy ilyen arcból kinőtt kéz
csakmer poén pl
illetve ezexerint csak nekem poén
igazából egy ilyen alap bögrét nem tudtam elképzelni felturbózva és ahova a kezem mozgatta az egeret oda kattintgattam és ez meg is látszik rajta
szal gagyi lett nem is gyengén
deh tervbe van véve egy másik bögre aminek az absztraktsága durva az alapötlet talán vicces és a kivitelezés meg gázos lesz
P![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RefeeZ
tag
üdv ismét
csináltam egy ilyen kép szerűséget Bővebben: link plz véleményezzétek
egy bögre akar lenni a fogantyúja nem látszik,csak azért mondom
3dtotals.com-on akartam beugrani vele a 62. heti modellezős versenyre,csak vhogy fotosopot nemtuttam szerezni mással meg nem tököltem hogy összerakjam nekik egy képbe kultúráltan wire meg modellezés stb stb időket szal ti látjátok,remélem jövő héten betom már adni amit kell
első ilyen jellegű próbálkozás,számomra új módszerrel
PPP ennyi köbö,várom a véleményeket,akár milyen jellegűek
-
RefeeZ
tag
jólvanjólvan,megkaptam a beosztásom

nadeizéhozé Balika sok sikert,reméljük jów lesz és sütni fog;)
hát ya mutogatott pár fura dolgot Menthirist barátunk a wip-jéből és igencsak ámulatos dolgok forrnak a boszorkánykonyhájában néhány embernek...
sok sikert mindenkinek a prodzsektjéhez,hamár egyszer én 2hete quakelek

-
RefeeZ
tag
a 3dben nem az a szép hogy minden jó mindenre ha elég ügyes vagy?

-
RefeeZ
tag
nah megérkeztek a hozzáértő szemek,s lássatok csodát,szegény op még szophat darabig a modellel miatta

mind1 azért vszínű érdemes megfogadni ezeket a tanácsokat habár én pölö ha egy ezred ilyen kocsit tudnék fabrikálni örülnék neki
-
RefeeZ
tag
jah igen
az kerék akart lenni bocsi,mármint ugye gumi.sztem kicsit mattabb hatást kéne csinálni,de nehéz szívvel fikázok bármit rajta mert egész nyári melód.beton meg sztem annyira nem lényeg mivel az környezet a lényeg az autón volt illetve van
-
RefeeZ
tag
wow

minden elismerésem!felni alakja nem teccik,de ez ugye ízlés dolga és a kerés matéria picit viaszosnak tűnik,de még1 mondom,minden elismerésem,a modell tökéletes a többi meg ízlés dolga;) így tova! -
RefeeZ
tag
Balika ez eredetileg a tubby man-es alap max tutor alapján készül ha jówl sejtem.korrektül néz ki sztem olyan lett az alap figura meg a csukája meg néhány cucca amilyennek tutor alapján lennie kéne.a szakáll faszás lett
haj is szal sztem összességében jó modell.wire-t néznék azért de gondolom nem lehetnek benne nagy gubancok mert elég simának tűnik így ránézésre mindene aminek annak kell lennie.ami bele tudnék kötni az a fickó stílusa
deh ez ízlés kérdése sztem
szal összességében grat hozzá.várjuk az animációt asszem.

-
RefeeZ
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
alap

amúgy én is szívesen fordítok ha letom persze
PP -
RefeeZ
tag
wow,ne haragudj,mondom,tényleg nem olvastam még bele.ha vmi nagyon fontos és itt a srácok nem tudnak segíteni akkor azért érdemes megnézni ott hátha megérted,ha esetleg nem tudsz angolul rakd be ide az idézetet aztán aki először látja vszínű lefordítja

-
RefeeZ
tag
nah hát jah,mondjuk személy szerint nekem teccett mind1ik de ez üti az összeset imho

-
RefeeZ
tag
max7bible pdf-ben van...ha visszatérnél max-ra dobj egy mélt v vhol keress meg
és odaadom
-
RefeeZ
tag
aztageci
ez aztán korrekt
nemsemmi milyen árak voltak
woodruff 7k
-
RefeeZ
tag
aztaszemét
azért ma vajon milyen konfigot vágnának hozzánk?!
-
RefeeZ
tag
Nyúltáp köcce a választ,és jelentem megleptél

Sam&Max?wow
cool egy game qrvasokat toltam vele.apropó..nem ismeri vki egy olyan játékot amit Blue néven ismertem
vszínű azért mert így nevezték el a készítők
és ilyen rendőrös megölöm a papád és keressmeg-es volt asszem
?!
-
RefeeZ
tag
Nyúltáp te most ilyen 23-25körül vagy nem?

-
RefeeZ
tag
én se vok még 18 1-2hónapig,ha ez megnyugtat

-
RefeeZ
tag
köszi Nyúltáp,még nem találtam meg,szóval jól jött.majd este elbíbelődök vele mert most értem haza strandról és ez így tömör lett hirtelen

-
RefeeZ
tag
ezt hívnák akkor ajándék 5kreditnek akkor többen?

-
RefeeZ
tag
okok,bár sejtelmem sincs hogy az 5kredit mennyire sok vagy mennyire kevés.az animációval szerintem megbírkoznék valahogy.....ha máshogy nem a ti segítségetekkel
persze a dolog még igencsak a távoli jövő,akárhogy nézem....mind1
szal thx az infot,ha van még vmi természetesen nem zárkózom el előle
-
RefeeZ
tag
úú Bali köszi az info-t a max oktatásról ha vmit megtucc plzplzplz oszd meg velünk;)
Menthirist barátom,elég szépen haladsz ahogy látom...fogalmazhatnék úgy is hogy alakul,mint púpos a prés alatt,csak ezen már senki nem röhögne mert lejárt
PP szal mint ahogy mondtam,egyre jobban ''gyerebe'' a modell;) hajrá hajrá.
jah és így a végére igen
én is így vagyok vele,mint ahogy azt már megvitattuk,néha jól jönnek benne a poénok,bakik,hiszen ezek színezik az amúgy sem rossz oktatást;) -
RefeeZ
tag
wooohooo

Menthirist : bocsi hogy nem válaszoltam délután,kőkeményen toltam a q3at fel se tűnt hogy akad a gém,tényleg 1000x bocs!a motorháztető jól néz ki sztem;)
Balika : olololololol

azért sajnállak...nincs max a közelben vagy mikor van akkor fáradt vagy hozzá
engem is baszna az ideg
- nem, nem fogunk meglepődni,sőőőt örülni fogunk neki,szal hajrá;>
csapó! -
RefeeZ
tag
hiho ismét.keresgéltem depth of field-el kapcsolatban dolgokat,és találtam egy érdekes oldalt,gondoltam megosztom veletek

Bővebben: link
remélem hasznos lesz valakinek. -
RefeeZ
tag
köszönöm Nyúltáp! ;) és így belegondolva lehet hogy nem érdemes átrakni,bár ha alapon vannak a render beállítások akkor minőségre gagyibb mint a scanline és (talán) gyorsabb is,bár még nem néztem

tehát akkor maradt a másik kérdés: self-illumination-ról vki vmit vray-ben?
köszi előre is!
-
RefeeZ
tag
ololololololollolol

köszi a részletet!kiba* király sztem,attól függetlenül hogy te vszínűleg jobban tod hogy hol kell még finomítani,szal én mint egy autókoz nem értő embörke csak ámulok és bámulok,grat!várjuk a végér;) -
RefeeZ
tag
basszus most jutott eszembe,meg akartam kérdezni 2 dolgot.
1:be lehet állítani pölö véréjt alaprenderernek?
2:lehet véréj matériának valahogy self-illumination értéket állítani,vagy valamivel hasonló hatást elérni?
thx előre is;) -
RefeeZ
tag
oksa ;) faszán néz ki a linkelt felni lehet nekilátok hasonlónak aztán legalább lesz alapotok mihez viszonítani a jó vagy rossz modellt
nem csak úgy ''belecsinálok'' (nono....rossz az aki rosszra gondol
) egyet a nagyvilágba
PP
a tütüddel kapcsolatban megy annyi engedményt nem tennél hogy mikor a külseje kész akkor sötétített ablakkal belinkelsz róla egy kémfotót?
P -
RefeeZ
tag
ebszolútli gúd i szink! bár ezt már megbeszéltük
P
többiek ti épp min ügyködtök,ha szabad kérdeznem...és ha már itt tartunk akkor hogy haladtok vele?
-
RefeeZ
tag
nah de alap
megnéztem nekem teccik,meg hogy nyolcvan akárhányszor nekiálltál külön dícséretes;) - egyebet nem mondhatok 

- szal várjuk őket ;) -
RefeeZ
tag
ololol Menthi
cool
gyengén lehet ez az arc is idióta,de nem látom előtte a vodka-martinit...se a kólát...nem is cigizik

Nyúltáp : köszi tőled is a kritikát;)
[Szerkesztve] -
RefeeZ
tag
nézzétek már a kis max gurut
amúgy grat télleg h 2 progit így egyszerre csinálsz és ''tanítasz'' ;)
bár vszínű ami itt a legtöbb embernek kell azt hamar feleleveníted
ha nem megy akkor marad Balika Mulder Nyúltáp TrollBalint -akit nem láttunk már egy jóideje -asszem nincs nete:/ - vagy vki más
-és bárkiben felmerülhet ugye a kérdés hogy ezt mind miért írtam ide.....azért mert SAJT....
kis off nem árt
-
RefeeZ
tag
sztenkjú a kritikát,megpróbálok kicsit belemicsodálni
P
aztán aaa matériákkal meg azért vok gondban mert nagyon nem látom hogy hogy kéne,lehet az lesz hogy ide szürke alap matériát rárakom hogy a modell látszon aztán a matériákkal meg bíbelődök egy darabig,szal mire fent leszel este sztem már lesznek képek
-
RefeeZ
tag
nah csináltam egy másik gumit + felnit viszont erről kérnék kritikákat és esetleg javítására megoldásokat is bár a fontosabb része nyilván a kritika.
a felnit csak úgy csináltam szal az ilyen - ''nézzük ha ezt idehúzom jólnéz-e ki vagy netán itt a helye?!'' - elv alapján farigcsáltam
Bővebben: link -
RefeeZ
tag
yá sztenkjú az oldalt télleg sütemény képek vannak rajta;)
Nyúltáp : NC

-
RefeeZ
tag
ko! : aranyos lett
Nyúltáp : hjah én linkeltem
csak ahogy néztem az valamivel újabb vrayben lett csinálva és féltem hogy a reflection mellett lévő l betűben rejlik a megoldás,de mindjárt megyek is próbálkozni,köszi a segítséget;)
asszem ma csinálok énis kereket a tütühöz így kelés után pont jó lesz nekilátni
valószínű hogy kell majd hozzá egy kis segítség,szal ma még biztos postolok
P
najó elmek nem rémítgetlek itt titeket
-
RefeeZ
tag
ismét énvok így ilyen későn és szeretném kérdezni hogy ha odáig eljutok hogy vraymtl onnan hogy kéne tovább tipegnem ahoz hogy épeszű üveg matériát csináljak?nagyon megköszönném...-transculent-et meg a reflectiont meg némi refractiont próbáltam kevergetni de valahogy sehogy nem látszott át az a nyamvadék és félek én vok megint a balfasz
szal plz aki csinált már ossza meg velem
-
RefeeZ
tag
a concept car-t majd meséld el plz mire jó

az elis végét - a kerék elkészítését - leszedtem de amit akkor láttam az autóból az alapján elég csúnyácska lesz a végeredmény - ha jól emléxem,persze gondolom nem is tudnám,meg nem is áll szándékomban elvenni a kedved tőle ;) - -
RefeeZ
tag
helyes-helyes haladjon mindenki,hamár én lustálkodok egész nap
P tanulni kéne csak még arra se tom hogy fogom magam rávenni
mind1 ha haladok annyit hogy fellelhető legyen a kocsin annak a nyoma hogy nem cipőszacskó akar lenni felteszek róla képet
-
RefeeZ
tag
ko! aranyos lett;)
Balika : mákom volt mert megcsináltam ps-el a textúrát...ugye-ugye az a feltűnő igényesség ami tényleg egyből megüti az ember szemét..
DD az biza mind ps
szal mákom volt mert pont így ment rá a kockára szal nem kellett se forgatni se semmi
....elég gáz lenne ha még mindig rosszul értettem volna a kérdést és olyan dologról beszélnék magamban aminek köze nincs semmihez
de azért csakcsak
...ahogy olvastam így utólag lehet hogy mégis félreértettem
P..
segáz max jókat derültök rajta
énmeg jókat égek

amúgy most találtam egy -asszem belga,mert .be
persze lehet nem
- oldalt Bővebben: link egész aranyos.vray-el foglalkozik meg vmennyit rhino-val amennyire láttam,bár ha jól tom nincs köztün rhinos
[Szerkesztve] -
RefeeZ
tag
ko! igazán nincs mit
a problémádra a megoldás az hogy lemodellezed a tetjét aztán fogsz mondjuk 1 cilindert -nem feltétlenül magas szegmensszámút- és belehelyezet függőlegesen a tetjébe és ha a tetejét külön objektumként csináltad akkor csak egy boolean művelet és kész is.ezt megtalálod a compounds menüben. -csak azért így írom mert nemtom mennyire vágod a dolgokat,de ha túl szájbarágós vagy még netán így is érthetetlen majd a nagyok elmondják érthetően
mert télleg nem vszínű h nekem sikerült
-
Balika:köszi a kritikákat,hát igen a fej az télleg furis
meg a textúrákért ne orroljatok meg rám rohadtul nem vagyok képben a színekkel mert így eléggé színtévesztő vagyok
szal pl nekem a delfin kék
- asszem arra írtad hogy kevésbé zöldes kéne
-
és így végezetül - milyen kockát?
- nemvágom
a szobában a nyomi kicsi kockákat?
-
RefeeZ
tag
no hát én is láttam meg már meg is beszéltük hogy mit gondolok róla de hogy ti se maradjatok ki a véleményemből
nekem naon teccett úgy ahogy van ;)
és egy kis plusz
néhány régi kép amit csináltam
annyit fűznék hozzájuk hogy a fej az tutorial alapján készül még egy éve vagy lehet több is
nem így kéne kinéznie tutor szerint - se - 
várom az észrevételeiteket
[Szerkesztve] -
RefeeZ
tag
Menthirist nem tűntél se arcos-harcosnak se műprofinak pusztán leírtad mit gondolsz és lelkesítesz vele miket -kezdőket-
meg talán még a többieket is;)
Egyetértek a gondolatmeneteddel - vagy miaszösz volt ez
- !
Hát jah,muszáj csinálni...bár épp ma döntöttem el hogy ratyifos és abbahagyom,de ha már így lelkesítesz akkor csinálom tova
- szal köszi ;) -
Mulder nem rosszindulatú vagy csak kellően kritikus,ennyi.Szerintem senkinek sem árt a kritika,még akkor sem ha nem feltétlenül esik jól,hiszem abból tanulunk.
Na így a végére én is okoskodtam egy sort
amúgy ko! Bővebben: link itt találsz videotutorokat és ha kicsit visszaolvasol van egy rakás nagyon nagyon jó link! -
RefeeZ
tag
beírod hogy szögletes zárójel,ell betű,szögleteszárójel bezár linket és megint szögletes jobbraper ell betű szögletes bezár és voálá

[Szerkesztve] -
RefeeZ
tag
örülök hogy örülsz
hát semennyire nem volt szerencsés,de amikor döntöttem akkor még nem így gondoltam,illetve nem gondoltam sehogy...szal külsőre döntöttem,nem gondoltam végig hogy mit is fogok kezdeni vele.mostmár lényegtelen,eldöntöttem ,megcsinálom ahogy tudom..ha azt mondjátok a végeredményre hogy egy szépen textúrázott kocka jobban nézhet ki mint az rx8-am akkor max tom hogy tényleg qrvára szerencsétlenül döntöttem,és feleslegesen toltam az arcom
de addigis csinálgatom
-
RefeeZ
tag
sztem a metál ica felirat süt,ha meg elkezded az audit akkor meg nyilván pakold majd a képeket
én is pakolnám de leálltam vele... -beleuntam hogy az alap hibáimat javítgatom
,úgyhogy elkezdtem egy rx8at ami rohadtul bonyolultnak tűnik egyenlőre dehát lesz ami lesz,ezt mindenképpen megcsinálom... -
-
RefeeZ
tag
tényleg jól néz ki,grat!
-
RefeeZ
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
grat;)
-
RefeeZ
tag
uhh...kezdek teljesen beteg lenni.....kilépek asztal-ra maxból hogy új hátteret rakjak..(süti kis rx8-at
P) aztán így fölül fekete része van a képnek és mozgatni akartam az ikonokat amit úgy csináltam először hogy összes kijelöl aztán jobb klikk és kerestem a move-ot..................
D mondom az egészséges... no mind1 gondoltam megosztom veletek hátha nem vok egyedül
P -
RefeeZ
tag
ehh kár a limitért..
amúgy vki hallott már a max 8ról?
van egy rakás kép belőle meg újítások nevekkel stb stb ;) -
RefeeZ
tag
válasz
üzenetére
nekem is csak annyival jön max a 20k volt eddig szal qrvasok idő volt a 600mega de megérte,sztem direkt limitelték
leszedtem cris-től egy karácsonyi gyorsított tutorialt és abban mondta még hogy reméli minden összejön és meg tudják csinálni hogy ne kelljen korlátozni a dolgokat -eddig még nem jött össze ezexerint:/ - remélem nem értettem valamit ordenálé módon félre és tényleg erről mesélt
-
RefeeZ
tag
nagyon köszi bali,így már értem!
Menthirist ...LOL
háttereden a csaj - nevada - vágod az mi meg honnan meg ilyenek?
amúgy bár nemvok mayas azért az összes tutort megnézem majd ;) -
RefeeZ
tag
uh,későn jutott eszembe de ez még a gömbös textúráshoz tartozik , hogy azért nem értettem a dolgot mert elvileg a kör akkor is kör kéne hogy maradjon ha torzul amikor a felületre kerül ,mert elvileg ugyan olyan mértékben kéne neki torzulnia ,illetve ezek szerint nem,csak naon nem vágtam hogy miért
no mind1 csak ennyit így kiegészítésképp 
-
RefeeZ
tag
köszi a segítségeteket.megpróbálom mind2-t ;)
-
RefeeZ
tag
üdv.
újabb kérdéseim vannak
1. ha csinálok egy olyan textúrát kőkemény munka árán...ami fekete,és a kellős közepén van egy fehér kör,akkor miért van az hogyha ezt maxban megnyitom és ráteszem egy gömbre akkor csinál nekem a középső fehér kör helyett egy gyönyörű,csámpás ellipszoidot? -előre is köszi
2. leszedtem egy rakás blueprintet amiket igyekeztem maxban normálisan beállítani csakhogy nem egyeznek meg a nézetek méretei -értem ez alatt azt ,hogy lerakom a 4planet aztán rájuk a textúra amit korábbi segíségetekkel már nem mos el a viewportban sem a progi,viszont ha az oldalsó , első és hátsó nézetben is a kerék kerül mondjuk 0 magasságba akkor pl már a tükrök teteje nem egyezik meg,és nem ilyen 1-2 századokat hanem 2-3-4 egységnyiket tér el,ami ugye elég gáz mert nem lehet mindig odafigyelni erre hogy belekalkuláljam - tehát kérdésem az lenne hogy ez veletek mennyire gyakran fordul elő , vagy megint én vagyok tehetségtelen és próbálkozzak tovább,majdcsak sikerül?
köszi előre is -bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- AliExpress tapasztalatok
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ellenben..ha senki nem áll rá,szeptemberben nekiállok.
) de a combustion ilyet nem tud?

de amúgy lett
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

engem is baszna az ideg