Hirdetés
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dregpeter
üzenetére
akkor legyél te az, aki érteni fogsz hozzá... ez nem a max tudás mélységéről szól, marhára nincs olyan ember, aki mindent tudna a max-ban mélységében, egész egyszerűen azért, mert átkozott tág téma... én pl 3 éve maya-zok, és mégis egyedül a modellezés terén mondanám azt, hogy valszeg úgy-ahogy mélységében ismerem, a többi részt csak felületesen... Emiatt nekem jöhetnek a "mért nem értek én a rendereléshez mélységében?", "miért nem értek a részecskefolyamokhoz mélységében?" " a csontozáshoz?" "a plugin-programozáshoz?" "a cloth-hoz?"...stb témákkal, max felvilágosítom őket, hogy gyakorlatilag ezek mélységében való ismerettség gyakorlatilag külön szakma mind...
Amúgy tedd fel a kérdést olyan helyen, ahol nem csak kb 5 ember van, akik közül egy sem profi, hanem valami nagyobb helyen (pl cgtalk)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest