Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
letsgo16
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy írjak-e, és érdemes megkérdeznem, de hátha, végülis bátraké a világ...hát vagy nem
Nekem fura és mondhatni érdekes a kérésem/kérdésem:
Nagyon szeretem a legot-szeretek legozni- és rengeteg forgatókönyvet írtam már amit szívesen örökítenék meg. Ám mivel a lego sem olcsó munka és alkatrész hiányában (hiába vettem fel a kapcsolatot a lego céggel) nem tudok sok mindent megvalósítani. Jó persze gazdálkodhatnék azokkal az alaktrészekkel amik nekem megvannak és probáljak meg spórolni, de én, az az alkat vagyok, hogy vagy tökéletesen vagy sehogy. Ily módon felhagytam a lego történeimmel nagy szomoruságomra. Ám amint megjelent a Revenge of the Brick kis videó egyből felfigyeltem a modellezésre.
Ahogy lehetőségem adodott meg is szereztem a Maya-t, (és most indítottam el keresési hadjáratom a 3d studio max ürügyében). De sajnos nem konyítok hozzá túl sokat.
Tehát valójában a kérésem/kérdésem, hogy van-e olyan személy itt a fórumon aki tudna ebben segíteni, megtanítani vagy adni valami kezdő lökést a lego modellezésre. Mit kell tennem, miben tér el ez a fajta modellezés egy emberi test modellezésében, persze ha csak eltér stb... Nagyon hálás lennék neki.
Minden apró ötletet, javaslatot és tippet, tanácsot szívesen meghallgatok.
Előre is köszönöm!!
Letsgo16 (Laci)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Fűnyíró topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest