- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos végre hosszú halál után lassan megint élet tapasztalható az oldalon

Először is: a kocsi nagyon tetszett, bár elsőre kicsit furán hatott a render (olyan, mintha prontscreenelve lett volna a modellezésből, csak amikor kinagyítottam, akkor láttam, hogy nem is...). Az a felni minta vagy textúra KELL!!!
( Űrhajókhoz kellene
). Vagy procedurális map? Hátulról valóban nem a legjobb az az audi jel, én mögé betettem volna még valamit, amitől nem csak kék, hanem valamivel másabb (mint a felni). Az ajtó viszont tetszik, kivétel a belső hangfalak, azok nem, de az is amiatt nem, hogy sok kicsi van, nem pedig mondjuk 2-3... Nekem a belsejével illetve a műszerfallal sincs semmi bajom azt leszámítva, hogy kicsit tényleg kevés a részlet... legalábbis a gomb... De Derék munka, koppant is a szobatársak álla (mégha az enyém nem is, de nekem is bejött
)
Bici: rendes cégnél nyomod, vagy amatőr módon, mint mi?
Szerintem az ember ismerjen meg egy progit jó alaposan, és ha már az nem nyújt újat, vagy legalábbis keveset, akkor már ismerkedhet mással. Nos az én véleményem nem pártatlan, ugyanis erősen Maya fan vagyok
Mindenesetre azt hiszem nem lódítok nagyot, ha azt mondom, hogy a Maya a király anim terén
Legalábbis a Gyűrűk Urákban és most a King Kongban is Maya-t használnak, így valszeg nem egy rossz progi. Aminek én még nekiállok most, az a ZBrush, mert azé a jövő szerintem. Persze hozzá kell tenni, hogy mi is az a TBrush, aki nem tudná. Nos Nem egy 3D modeller progi, így nem fogja leváltani se a MAX-ot se a Maya-t, de amire kiemelkedően jó, az a részletezés... Főleg organikusat. Tehát csinálsz egy fej modellt (X ezer poly), beteszed ZBrush alá, és megfested interaktívan a Displacement mappot. Agyonrészletezed a modellt, de polyszám nem nő!!! Szóval lehet kira módon animálni, és még renderben sem egy istengyilkos megoldás... Szóval ezé a jövő!!! És a Maya Szeretiiiii 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Parkside szerszám kibeszélő
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED TV topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)