Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindenkinek döglődik a monitora?

Az enyém, most néztem csak, 60Hz-n megy 1024-ben...tudom már, miért vagyok tök kóma néhány óra max után...
No, vissza az emberemhez!
Éppen elfilóztam: Kezdtem azzal, hogy külön Object-ekből állt a krapek minden lényeges alkotóeleme. Utána finomítottam a modellt, egy Object-é alakítottam az egészet, ám Element szinten még mindig léteztek a külön alkotóelemek...
Most elkeztem ennek a felszámolását, egy hatalmas mesh lesz az egész, Element szinten nem sok részt hagyok meg létezni. Így már remélem frankó lesz az animáció... Jelenleg amolyan hegesztés alatt áll a modell: Bővebben: link
Az autóval sajnos nem haladtam a sok evilági teendőm miatt.
Ezt pedig már többen kértétek: Bővebben: link
Nem, nem a felni.
Igaz, hogy már betelt a jelentkezési limit, de ennek ellenére megkeresem valamelyik tanárt, hátha ad egy kis ingyen supportot...
Ja, és ha minden igaz, hétfőn megszűnik a 3ds max, ill. Internet hozzáférés elkülönültsége.![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/55.gif)
mod: RefeeZ: Még nem láttalak onlány.
Majd felveszlek megint, talán úgy működni fog.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs