Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
Ahhoz képest most elég nagy felvásárlás volt.
Belegondolva a Game Pass a videojátékok Netflix-e, és ha tényleg az szeretne lenni akkor a legjobb a saját gyártású játékok, ahhoz pedig jó sok fejlesztő kell.
Annyira nem értek hozzá, de gondolom jövőben megtérülne mint folyamatosan mástól venni a jogokat, hogy be kerüljön a Game Pass-be.Konami, Sega?
-
hadam98
senior tag
Csütörtökön TGS - Xbox Show, Twitteren látom a pletykákat, hogy a Microsoft felvásárolja valamelyik japán céget, és ott jelentik be, vagy valami komoly partnerséget.
-
F_Peter
őstag
Hasonlóan vagyok, bár több játékban sikerült csalódnom (ez inkább a felhypeolás miatt volt), meg be kellett látnom hogy a NaughtyDog mechanikai hozzáállása nekem nem jön be. De azért élveztem az ő játékaikaikat is.
Viszont a PS4-es exek lejátszása (lemez és gép is adás-vétel) "filléres" volt, így hogy minden egyéb boxon ment. -
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker #9887 üzenetére
"főleg mióta újra felfedeztem Steam-en a Destiny 2-t 60FPS-el"
Lesz az még jobb is egy másik monitorral(144/240Hz).
-
Bogyi007
veterán
Két visszamondott Series S előrendelésem is van a Konzolvilágnál és egy megfigyelt státuszom a konzolra, kaptam ma én is emailt, hogy cserélhetem a rendelést bármilyen variánsra.
Megköszöntem hogy jeleztek nekem is, de írtam hogy már vettem egy One X konzolt, viszont jeleztem (ÉRDEKEL státuszba raktam kvázi
) hogy jövő karácsonykor egy God of War Bundle és/vagy Xbox Series konzolra vevő leszek náluk...
-
Gregszton
tag
Én a decemberi The Game Awards bejelents óta érzem, hogy a Microsoft magabiztosan kezdte el a következő generáció bevezetését. Tény ekkor még PS4-en pergetem az exclusive címeket, meg gondoltam a Sony biztos hamarosan lép erre januárban egy PS5 logót mutatott azt ennyi és utána is úgy kellett kaparni minden infó morzsáért. Persze ettől függetlenül én is szerzek majd az Xbox mellé egy Playstationt, de majd csak tavasszal mikor normalizálodik a készlet ellátás.
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #9882 üzenetére
Tavaly májusban húztam be a PRO-t az x mellé, végignyomtam az engem érdeklő 17 exkluzívot szinte mindet élveztem piszkosul. Lendületből most a PS5 digi lett volna elsőként, de inkább XSX lett végül, PS5 ráér, ha megint betermelnek egy adaggal.
-
HUmenetke
tag
Szerintetek, ha KV-nél erőlrendeltünk párommal véletlenül 2 gépet (1 accot használunk, nem beszéltünk össze), és már mindkettő előrendelt státuszban van, akkor valahogy még visszamondható a felesleges?
-
l.skywalker
Topikgazda
Én azért egy PS4 visszafelé kompatibilitásra nem mondanám, hogy semmi. Szerintem most van a legnagyobb létjogosultsága egy Xbox vs. PS párosnak, mert most már az Xbox is fel tud mutatni - legalábbis visszafelé - jó exkluzívokat és a Sony is ebben volt mindig erős. Ráadásul Xbox-on ennek az ára egy Game Pass. Én mindenképp fogok PS-t is venni.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bogyi007 #9874 üzenetére
Nem volt Starfield exkluzivitásról szó. Amúgy pedig ez már nem a konzol játék világa, hanem a kőkemény üzleté. Egy felvásárlást olyan szinten titokban kell tartani, hogy: ennyire. Ha kitudódott volna, akkor verseny is kialakulhatott volna ezért a cégért, az pedig az MS-nek nem lett volna jó sehogy sem.
Az anyacég pedig intézte a business-t, a kiadó leányvállalat pedig a saját ügyeit, közte a PS exkluzív szerződéseket.
Amúgy kétség se férjen hozzá, minden szerződést fel lehet bontani. Csak ha van benne erre irányuló rész, akkor kárpótlást kell fizetni. Lehet, hogy az MS ezt nem akarta a Sony-nak megadni.
-
Tin
veterán
válasz
Bogyi007 #9874 üzenetére
Japan messze van, ennyi
MS nagyot kaszalt a viruson, az IT ipar az egekben, a Sony mozi uzletaga viszont nem eppen hasitott. Az MS-nek van penze ezt jatszani egy darabig, lathattuk ezt mar a Nokianal is, a Sony meg nem ilyen.
En kifejezetten orulok, hogy most egyenranguan indul a kovetkezo generacio. Ha 50-50% lesz az eladas, akkor pont a jatekosok jarnak jol azzal, hogy mindenkinek hajtania kell es keresni a kegyeiket. Ha a Sony nem dolt volna kenyelmesen hatra, a PS5 topik nem arrol szolna 1 hete, hogy szamolgatjak az emberek, hogy meg hanyan vannak elottuk es talan lesz konzoluk, a masik taborban pedig kenyelmesen rendelnek, meg orulnek neki, hogy a bagoert megvett GP-vel karacsonykor ingyen fossa jatszhatjak magukat.
-
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #9869 üzenetére
Biztos lesznek erről cikkek és elemzések, de lehetséges hogy mindez nem érte váratlanul a Sonyt és mindaz amit az elmúlt hetekben, hónapokban láttunk az egy baromi nagy kirakós játék része volt és az MS ebbe a játékba direkt belekényszerítette a Sonyt?
Nehezen hinném azt például, hogy amikor a Sony bejelentette a Starfield és a Deathloop exkluzívitását, akkor nem tudtak volna már erről a készülő ügyletről például. De nem vehették nagydobra, mert akkor kvázi magukkal szúrtak volna ki...
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #9872 üzenetére
Ha a cenznét már megvették, családegyesítés okán kell hozzá az ura is.
-
natë
nagyúr
XSX + 2 kontroller + 3 hónap GP berendelve kuponnal.
(már rég előredneltem, most változtattam a csomagon emailben, azonnal korrigálták) -
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #9854 üzenetére
Ez hogy, már törölték is? (vagy a gamesradar-t is megvették blognak?)
Sorry! Page not found.
The article you requested has either been moved or removed from the site. -
hyggelig
senior tag
válasz
Bogyi007 #9864 üzenetére
Persze, csak Elite hozzászólására reagáltam, akinek kicsit több rálátása van a KV dolgaira. Bizonytalan minden, senkinek sincs jövőbe látó gömbje. Bármi lehet, de szerintem ezen most felesleges is gondolkodni, mert nagyon messze van még november vége.Ráérünk majd akkor gondolkodni azon, hogy melyik átvételi módot válasszuk.
-
pethYeti
addikt
válasz
l.skywalker #9856 üzenetére
Szerintem simán el lehet lenni 500Gb-on. PS4Slim-en se volt gondom, bár vettem hozzá külső 1 terrás hdd-t amit kb 1 hónapig használtam a PS-hez után teljesen máshoz.
Itt is az lesz hogy max lesz egy 1 terrás HDD amin parkoltatok játékokat. De alapvetően 2-3 nagy AAA játéknál több nekem tuti nem lesz a gépen. Indie cuccok pedig nem nyomnak több 10 gigákat.
Ami smart delivery-s és kötelezően SSD-n kell lennie az meg Series S-en 30%-kal kisebb, tehát azért nem ilyen egyszerű ez...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #9859 üzenetére
Ez tudomány kérlek...
[link]
-
hyggelig
senior tag
válasz
l.skywalker #9857 üzenetére
Úgy-úgy
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #9856 üzenetére
mmm...biztos
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #9854 üzenetére
És a 2 gép árának különbsége 100€, tehát pont 500GB SSD tárhellyel kerül többe az X
-
hyggelig
senior tag
Amikor kijött az infó, hogy jön az új gen, írtam is a PS topikba, hogy én versenyt akarok. le lettem hurrogva. Persze nekem is meglepő ez az egész.
Mindenképp a felhasználó jár jobban, ha a másik fél is képes gyomrost adni.Azt hittem, előbb veszek egy PS-t, aztán majd beszállok -esetleg- az Xbox-ba egy Game Pass-szal. Épp fordítva lett.
Amennyire koca gamer vagyok és amennyire ki tudom bírni, hogy ne játszak új játékokkal, ez a verzió úgyis nekem lesz kifizetődőbb.
(megjegyzem a tárhely bővítés módszere is sokkal szimpibb a MS esetében. nem akarom szétszedni a gépem és mókolni.) -
hombre[EU]
veterán
Xbox Series S storage expansion cards will cost £159
hát lehet tényleg 200€ lesz -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #9849 üzenetére
így is az lesz. Exkluzívan csak ott kell fizetni érte, itt csak Gamepassnyi ára lesz
-
i@lex
őstag
válasz
l.skywalker #9849 üzenetére
Csóró Sony, tőlük vártam a gyomrost, erre nem ők kapják... #sadstory
-
Remiel
őstag
válasz
l.skywalker #9820 üzenetére
Hát ha jól emlékszem márciusban kezdték gyártani, ott nem csodálom, hogy nincs festett még, de én reménykedem, hogy tanultak az X-ből, hogy mennyire kelendőek a nem sima gépek és előbb kinyomnak valamit. Én előrendeltem, de szerintem megvárom mi lesz BF/karácsony időszakban, addig amíg nincs normális TV/monitor itthon addig úgyis mindegy, a nappaliban lévő TV re meg nem kötöm, mert ha nincs House, meg dr. Csont az asszony felszecskázza az új series x
-
l.skywalker
Topikgazda
a Sony a Starfield-et is exkluzívnak akarta mielőtt jött az MS:
[link] -
modflow
veterán
Az én mai megrendelésemet törölték, a tavaszit pedig átírták a CP bundle -re.
-
Corpuscle
őstag
válasz
nagylaci6417 #9844 üzenetére
Köszönjük! Én biztos, ami biztos válaszoltam.
-
hyggelig
senior tag
Ha jönnek a bezárások, akkor gondolom lehet telefonálni, hogy módosítom a rendelést és adják le a futárnak. Mert amennyire biztos, hogy a KV nem lesz nyitva, az sem biztos, hogy az átvételi helyen itt leszek, ha elrendelik a kötelező home office-t, vagy épp lélegeztetőn leszek valamelyik kórházban
-
3L1T3
addikt
Kis infó:
- Rendelés státusza rátok nézve nem jelent semmit. Majd megjelenés előtti napokban lesz "végleges" státuszú amikor összekészítésre kerül a csomag. Addig hiába nézitek, a nyers és egyéb státusz se jelöl semmit, csak a kollégáknak a jobb átláthatóság miatt.
(#9836) remusz13 Ajánlom a futárt, 10-17:00 között viszi majd mindenkinek a gépet. Személyessel az a gond, hogy senki se tudja a COVID-19 miatt lesznek-e bezárások.
-
remusz13
tag
válasz
csikaszka35 #9818 üzenetére
szintén kaptam levelet, hogy cserélhetek, bár kuponos S van nálam, egyelőre megfelel
Bár outlookom nak sikerült a Junk mappába juttatnia, a kis szemét
Viszont ez hogy boltban nem lehet átvenni, csak futár, itt telefonon/emailen egyeztessek velük, vagy weblapon még nem aktv a módositás gomb? -
Bogyi007
veterán
Nem hivatalos az infó, mivel nem az Auchan Magyarországtól van, csak a Szegedi üzlettől, de nekik is lesznek új Series X/S gépeik...
-
Beniii06
addikt
válasz
NoOne1976 #9600 üzenetére
Az oké, az "gyárilag" úgy volt becsomagolva - olyan témájú géppel, de a mostaniban nem vagyok biztos. Gyanítom a bundle annyit fog jelenteni, hogy egy matrica lesz utólag rárakva a dobozra és mellé a játék. A boltban nem hiszem, hogy utólag módosítanának a boxon, hogy melyik játék legyen rajta redeemelhető. Ezt majd az fogja tudni csak 100%-ra megmondani, aki át is veszi.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Gaben360 #9816 üzenetére
Ezekre nehéz választ adni. Összességében sok gép jött Magyarországra, de arról itt most jelenleg nem szól a fáma, hogy lesz-e és ha lesz mikor következő szállítmány. Ha az igények meghaladják a jelenlegi készletet, akkor nyilván a hazai márkaképviseletnek is az lesz az érdeke, hogy a lehető leghamarabb töltsék fel. A PS5 esetében is arról lehet hallani, hogy lesz még egy értékesítési időpont, hogy ne csak februárban jusson újra konzol.
-
EmThor
addikt
válasz
Remelem ugy marad, mert a listaban a bundle nelkuli konzolt is felwjanlottak teljes aron es arra sem szeretnek cserelni.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Így gondolom én is. Korábban írtam a telefonos egyeztetésről, él az előrendelés. Más is ezt az infót kapta itt.
szerk.: CP bundle se rossz, hasonló árba kihozza, akinek nem kell a kód. -
Gaben360
senior tag
válasz
soundsonic #9782 üzenetére
Az rendben, hogy lesz annak aki előrendeli.
Vajon annak lesz aki nov. 10.-én venne egyet, vagy netán karácsonyra?
Erről kb 0 az infó.
Előrendelhetném, de mivan ha elvisz a covid addigra?
Vagy esetleg a melóhely szűnik meg?
Én megvárom, hogy mi lesz itt még novemberig. -
Remiel
őstag
Azért besírnék ha BF vagy karácsony alkalmából lenne egy jó kis akció, vagy valami már festett bundle
-
hyggelig
senior tag
Na, az én státuszom is előrendelt.
-
hadam98
senior tag
Jól néz ki az új Store, és jóval gyorsabb is lett.
Ezek a Turtle Beach fejhallgatók jók? Szemezgetek ezzel a Stealth 700 Gen2-vel.
-
Madoc
veterán
válasz
soundsonic #9806 üzenetére
Lesz.
-
-
Gregszton
tag
Nagyon várom már a November 10-ét. Reggel én is lemondtam a sima Xbox Series X-et és egy Xbox Series X + Cyberpunk 2077 + Xbox Series Play & Charge Kit kombinációt összedobtam...
-
boost
veterán
Nekem még nyers.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Alkoholista nevelde
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest