Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezen az oldalon leht szűrni is:
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/games -
30z.Samu
félisten
Kérdés. A Home-ban ha valakinek van GP-je, de a másiknak nincs, akkor mindketten tudjuk ugyanúgy használni, ugye?
-
CptAdamica
veterán
válasz
l.skywalker #9566 üzenetére
Akkor PC-t vettél, vagy csak marad a régi xbox?
-
Sefneni
őstag
Ha visszaigazolják a kedvezményes rendelést, akkor lehet lemondom a CP bundle-t.
-
Kanczy
veterán
Valahol esetleg van lista a Gamepass Ultimate játékokról? Erősen gondolkozom egy XSS + CP + 3 hónap GPU + kontroller kombón, de a játékoktól függ
-
csabi0805
senior tag
Kiváncsi vagyok,hogy az emaileket mikor kapjuk majd meg.
-
l.skywalker
Topikgazda
Keres/Kínál hirdetéseket ne itt adjunk fel. Köszönöm.
-
soundsonic
aktív tag
CP Bundle +charge kit berendelve
-
Gaben360
senior tag
válasz
CptAdamica #9565 üzenetére
Én egy AC bundle-t vártam volna, de az nincs.
A CP meg megvan már.
Lehet megvárom a nov. 10-et, lehet adják mellé az AC-t is!(tudom bilibe lóg a kezem)
-
Sefneni
őstag
válasz
turikoczka #9570 üzenetére
[link] Ez?
-
NoOne1976
őstag
válasz
Elite2-höz nem kell
-
Sefneni
őstag
Nekem még bent van a kedvezményes (175k) rendelésem is. A KV-nál megvásárolható CP lemezes, ugye?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Köszi. Én nem veszek nextgen gépet még, de meggondolom
-
Hunt3r22
őstag
Ediginél még semmi.
Pedig van 5% kedvezményem.
-
pethYeti
addikt
Nálam Series S + CP + Play and Charge Kit rendelve. 5%-os kedvezményes rendelés lemondba, még mindig drágább mintha bundle-ben veszem meg így 5% nélkül.
-
30z.Samu
félisten
Oké jó, a Konzolvilágnál láttam, hogy vannak bundle-k, szóval mégiscsak leadtam oda egy előrendelést.
Én egy Series S + 3 hónap GP-t rendeltem meg. Filóztam a második controller-esen is, de végül szerintem Nekem elég ez.
-
turikoczka
aktív tag
Egy cp bundle behuzva, de a szallitasert miert kell fizetnem? +500ft-ot nehezen bir el a kassza így
-
HunChris
senior tag
válasz
l.skywalker #9549 üzenetére
Hát nem nagy durranás, többet vártam, meg xbox árában...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox Series X Cyberpunk bundle berendelve.
-
Bad Pritt
félisten
És most akkor az én sima előrendelésem marad sima előrendelés és ha másmilyet szeretnék mondjam le és rendeljem elő a másmilyet, igaz?
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Series Play&Charge Kit 7.999.- HUF
-
zzola
titán
KV:
Xbox Series X 1TB ismertető:
"Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy erről a termékről egyelőre kevés információ áll rendelkezésre. Emiatt a termék rendelése nem minősül ajánlattételnek. Amint további információk válnak elérhetővé, e-mail üzenetben vagy telefonon értesítünk."Xbox Series S 512GB ismertető:
"Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy ebből a termékből a megjelenéskor limitált készlet lesz elérhető!"+ mobil appról rendelve már nincsen -5%.
-
EmThor
addikt
Hat en maradok a korabbi elorendelesemnel. Mobilos appal -5%.
Most +7e-ért nem rossz a cyberpunk. Plusz kontroller meg game pass meg van.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ott vannak a csomagok:
https://www.konzolvilag.hu/mind/keres/Xbox+Series+1 kontroller
+3 hónap GPU
+ CP2077 -
törölt tag
Xbox Series X 1TB + Cyberpunk 2077 bundle behuzva, modositas nem volt a korabbi rendeleseimnel
-
Jovanny2
őstag
Nothing special...talán a CP megéri annak, akinek nincs még meg.
-
Sefneni
őstag
CP bundle 191.900 Ft.
-
RudY
addikt
válasz
MasterMark #9532 üzenetére
https://www.konzolvilag.hu/xboxseries/gepek
-
TrueGooner
senior tag
[link] csomagok
-
NoOne1976
őstag
Csomag semmi.
-
turikoczka
aktív tag
válasz
En appban csomagokat latok, de rendelni nem lehet :D
-
csabi0805
senior tag
Az milyen lenne ha nem is lenne semmi.
-
Sefneni
őstag
válasz
Én se találom.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hogy izgul mindenki, nagyon vicces.
Én is!
-
MasterMark
titán
Na már lehet rendelni, de hol vannak a csomagok?
-
RudY
addikt
hüje kockák, kockák mindenhol (
)F5F5F5F5 -
Sefneni
őstag
Egy Fable x CP x Crash bundle jöhetne.
-
30z.Samu
félisten
Látom itt is izgi van!
-
Lifer092
senior tag
Na még 17 perc és ezzel egyidőben a KV webhostingnál is elmondanak 3 Miatyánkot.
-
EmThor
addikt
-
gergobox
tag
válasz
Petya2900XT #9522 üzenetére
Erre én is kíváncsi leszek. Azért az XSX-nél -9000 forint nem lenne rossz..
-
-
Jovanny2
őstag
válasz
soundsonic #9507 üzenetére
Nekem meg 9:30-kor kezdődik egy egész napos workshopom. Jó lenne addig intézni a dolgot. Azért a privát laptopon meg lesz nyitva a KV oldala, meg a fórum.
-
EmThor
addikt
Még 40p
-
zozika84
őstag
Nekem valszeg idén kimarad az Xbox, de szurkolok mindenkinek és nyugodt;problémamentes előrendelést kívánok a topiklakóknak
-
hadam98
senior tag
-
zzola
titán
[Forbes] cikk, miért jobb választás a Series S.
-
TrueGooner
senior tag
Én azok helyében, akik már adtak le rendelést, tuti adnék le még egyet, vesztenivaló nem igazán van. Inkább kettő legyen mint egy sem, majd lemondjátok amelyik már nem kell. :)
Hajrá, remélem Nektek nem kell majd vérre menő küzdelmet folytatni a gépért.. 😀
Szerk.: Annak ellenére is, hogy lehet módositani a rendelést, ezt javaslom. Ha az MS szeretné betertatni az előrendelési dátumot, nehogy az legyen, hogy az előrendelés dátuma, a módosítás dátuma lesz a továbbiakban.
-
soundsonic
aktív tag
Remélem pontban 9-kor kezdik mert így is kések egy kicsit a mkhelyemről emiatt
-
törölt tag
-
NoOne1976
őstag
Ezt én se értem. Mert így az előrendelőknek figalmuk sincs, hogy most adjanak ke új rendelést vagy sem, mert él a korábbi. Főleg mi van akkor, ha van csomagajánlat. Pl. Adnak valami gamet a géphez. Hányan lesznek, akik (érthető okokból) újra leadják a rendelést? Lesz itt duplikálódás, meg lemondás.
Ezzel szemben azokkal a botokkal nincs gond, ahol csak ma kezdődik az előrendelés. Hiszen, ami megjelenik a webshopban, az van , kész. -
zozika84
őstag
válasz
Rigormortiis #9497 üzenetére
Sőt még a PS5 topik is....de aztán elözönlötték a márkavakságban szenvedő fanboy-ok
Egyébként a prey első részét remasterelhetnék.
Ott nagyon betalált a hangulat és a gravitációs fejtörők -
Bird
addikt
Nem jött email a kvtól.... Remélem nem az lesz, hogy 9-től megküzd a fél ország a gépekért...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest