Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
30z.Samu #10286 üzenetére
De nem, ez nem ezt mutatja. Nem az érdeklődés volt nagyobb az Xbox iránt, hanem több darab volt amit le tudtak könyvelni előrendeltnek. Az érdeklődést ez nem mutatja, mert az nincs rajta a listán, hogy hány érdeklődőnek nem jutott preorderben.
Ez azt mutatja, hogy több Xbox volt kapható, mint PS5 - előrendelésben.
Több darab érkezik launch-ra Xbox-ból.
-
Madoc
veterán
Na befizettem az előleget én is. A kódot majd nekünk kell felhasználni vagy automatikusan levonódik a vételárból majd?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #10285 üzenetére
Pont a Covid is segít ebben
-
F.B.I.
veterán
válasz
l.skywalker #10274 üzenetére
Nope.
-
hyggelig
senior tag
-
EmThor
addikt
No kifizettem én is, gondolom ennyivel kevesebb vért kell majd adni átvételkor. Igazabol olyan 1.5 honap marad hatra, az tök menő, foleg hogy tudom folytatni a backlogot ott ahol abbahagytam.
es kerulhet fel a Maneater is a listara, menő a cápával nyomulni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #10285 üzenetére
Őszintén? Sejtettem, hogy az Xbox iránt több érdeklődő lesz, de azt nem, hogy ennyivel. Azt meg pláne nem gondoltam, hogy én is előrendelek egyet.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #10198 üzenetére
márciusban meg én voltam a hülye,mert azt állítottam,hogy óriási kereslet lesz a konzolokra covid ide vagy oda
-
Sefneni
őstag
Na nálam is befizetésre került az előleg.
Beszéltem telefonon az ügyfélszolgálattal, azt az infót kaptam, hogy nem lesz lehetőség bolti átvételre - mindenkivel fel fogják venni ezügyben a kapcsolatot. Egyébként rég találkoztam ennyire ügyfélközpontú felfogással, nálam most nagy piros pontot érdemel a KV.
-
F.B.I.
veterán
XFX RX580 még mindig:
Eddig jut vele a gép de csak DVI kimeneten adja le ezt is, amikor elkezd forogni a töltő kör, akkor elmegy a kép és annyi. Így nem tudom módosítani a BIOS-t, megint várni kell egy alaplapi kártyás gépre.
Egyáltalán van értelme szenvedni vele? Fog rajta segíteni egy feszültség, frekvencia csökkentés ha rögtön bekapcsolás után, már ez fogad? Új memória hűtőkkel, új pasztával?
-
RudY
addikt
Statisztikához: nálam 68 a kezdő, 14:38-kor jött előleges emil.
-
F_Peter
őstag
Ehhez jöhetne aztán mndenféle szin. Pl. olyan szép pink.
Nekem is megjött a mail, rendesen beérkező levelekhez. Viszont az alőző levele(i)mben feltett kérésemre nem volt reakció, így ismét rákérdeztem. Sajnos az a gyanum, hogy időhiányában csak a lényeget olvassák ki a mailből.
-
Gregszton
tag
Nekem is megjött nemrég az e-mail és már be is van fizetve.
Most már csak november 10-ig kell kibírni. -
Grawens
senior tag
Tegnap reggeli 9:03 -as rendelés, "s" betűs email. Letudva!
-
Bird
addikt
válasz
BomiBoogie #10261 üzenetére
Köszi, közben megoldódott.
Most már tényleg csak várni kell...
-
hyggelig
senior tag
Én is megkaptam az e-mailt. Be is fizettem.
Tegnap rendeltem elő 10 után valamivel. (De b betűvel kezdődik az e-mail címem) -
pzstm
titán
most érkezett meg nekem, de van idő befizetni
-
l.skywalker
Topikgazda
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker #10251 üzenetére
-
i@lex
őstag
Szeptember 9.-i rendeléssel nekem baszik az e-mail jönni...
-
Bird
addikt
Befizetve a 20k.
-
hyggelig
senior tag
válasz
bulikavagyok #10235 üzenetére
Köszönöm
Akkor ha vége ennek a nagy őrületnek, beszélek a KV-gal, hogy kerül a fiókhoz a tartalom. -
oriic
HÁZIGAZDA
Megjott itt is email.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hyggelig #10234 üzenetére
Ennek a listának nem ez a lényege. Hanem az, hogy a hírek igaznak bizonyultak, miszerint az MS több konzolt dobott ki launch-ra, mint a PS. Normál helyzetben biztos, hogy több PS5 fogyott volna elővételben. Nem a Playstation márka iránti kereslet csappant meg, hanem elfogytak a lehetőségek. Ellenben az Xbox esetében úgy néz ki, hogy ki tudtak sok érdeklődőt szolgálni.
Ráadásul: ezek nem végleges eladási számok, ott van a lehetőség, hogy a fél társaság visszamondja az Amazonon.
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Én most kaptam meg a konzolvilágtól a 20.000 ft-os előlegbekérő e-mailt.
-
-
hyggelig
senior tag
Jaj, ne már! Nem teljesen mindegy, ki mennyi gépet adott el?
Lesz géped? Király! Egyelőre nem? Az sem baj, vársz. Előbb utóbb úgyis jut mindenkinek. -
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #10228 üzenetére
Ennek nem Smart Delivery a neve, hanem Direct Delivery, vagy Direct Download talàn. Nem emlékszem pontosan.
-
hyggelig
senior tag
válasz
bulikavagyok #10228 üzenetére
-
-
Wesder
titán
válasz
hyggelig #10225 üzenetére
Smart Delivery esetén egyszer kell megvenned egy asott jàtékot és megkapod a One/Series S|X/PC verziót. Ez csak annyit jelent, hogy ha van egy Series S|X-ed és megveszed a CP2077-et, ami tàmogatja a Smart Delivery-t, és mondjuk valami miatt egy One X-en kéne jàtszanod vele, akkor megteheted, mert azt a verziót is birtoklod.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #10224 üzenetére
Tudjukkit teljesen padlóra küldte hogy Gameplay nélkül is veszik az Xboxot, hàt van ilyen.
-
hyggelig
senior tag
Nekem még nem világos ez a Smart Delivery. Azt mondja az internet, hogyha van One-ra játékod, akkor ha lépsz egyet fentebb és beruházol a Series X-re, akkor jobb minőségben kapod meg a játékot.
Oké, de akinek nincs korábbi gépe? Ez is valami letöltés akarna lenni?
Tudom, amatőr kérdés. Nézzétek el kérlek. Totál kezdő vagyok.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Beniii06 #10216 üzenetére
Nekem egyáltalán nem probléma, inkább az a para hogy nincs rendelésem sehol, most meg nem tudom behúzni a CP2077-es bundlet, mert nincs.
Továbbadni nem akarom a kódot.
Várok még egy kicsit, max leadok egy sima Series S rendelést ami legalább végigfut, aztán majd valahogy megoldjuk az üf szolgálattal, előre is kifizetném egyben ha arról van szó.Kicsit rohanós a nap, még a Ps4 eladást is intéznem kéne... -
Beniii06
addikt
válasz
Zoleee83 #10211 üzenetére
"viszont már nem kártyás formátumú lesz a CP2077, hanem Smart Delivery."
Ez azért érdemes, mert nemrég azt írták kód lesz, kártyán. [link]
Lesz ebből még probléma. Én is a kódot látom szaporább módszernek, minthogy egyesével felbontsák a gépeket, FW-t állítsanak rajta/töltsenek rá, hogy milyen játék legyen redeem-elhető(gondolom alap konzolokból áll a bundle, ha már nem is festett). Ezzel szemben a kódosnál csak belecsúsztatják a külső dobozba, megy kívülre a matrica és kész is.
-
Zoleee83
addikt
Szolg. közlemény:
Konzolvilággal egyeztettem az előbb:
Lekerültek a CP-s Bundle-ök, de valszeg vissza fognak kerülni, egyeztetés alatt van, viszont már nem kártyás formátumú lesz a CP2077, hanem Smart Delivery.
Az előrendelői összeg valóban úgy van, az érdeklődőket hívni fogják egyessével úgy mint a PS5 esetén, aztán 20k befizetés. Mindenképp szeretnék egy CP2077-es bundle-t, uh várok.
Korrekt tájékoztatás, szompatikus hozzáállás volt részükről, türelmes üf szolgálatos sráccal, pedig vártam vagy 30 percet a telefonban, kicsit el vannak havazva.. -
törölt tag
válasz
l.skywalker #10201 üzenetére
Persze... igazán mérvadó ez a lista.
Akart 300 ember Xbox-ot, vásárolt mert tudott, lett 300 eladás. Akart 300 ember Ps-t csak 150 db vásárolt mert annyi volt, lett 150 db eladás. -
l.skywalker
Topikgazda
Phil Spencer: Bethesda will run semi-independently - "félig függetlenül"
-
válasz
l.skywalker #10201 üzenetére
Nyilvan az mivel a masik nincs is 😀
-
l.skywalker
Topikgazda
Több régiós Amazon store-ban az Xbox a legtöbbet értékesített termék:
#1 Best Seller in Amazon France, surpassing PS5
#1 Best Seller in UK
#1 Best Seller in Italy
#1 Best Seller in Spain
#1 Best Seller in Germany
#1 Best Seller in USA
#1 Best Seller in Canada
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest