Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
craftsman01 #97899 üzenetére
Tudok helyet ahol még fos sincs
.
Lehet megrágta egy mókus?majd visszajon.
-
craftsman01
senior tag
Tud valaki valamit a vodafosról,eszem megál hogy sosincs net.Retkes falu oszt más meg nincs is.
-
Marcsello31
őstag
Vettem. Akkor nem szóltam.😅
-
Moby
veterán
válasz
Marcsello31 #97893 üzenetére
Egyszer csináltak már küldő driveot xboxhoz. Akkora bukta lett belőle, hogy bekerült a történelemkönyvekbe. Én nem számítanék rá, hogy mégegyszer megpróbálkoznak ilyesmivel
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Marcsello31 #97893 üzenetére
Eszükbe jutott, Series X-nek hívják a kérdéses eszközt.
-
Marcsello31
őstag
HM. Csak oldanák már meg azt, hogy lehessen Xbox dvd lemezes játékokat telepíteni series S re. Jó lenne egy ilyen upgrade. Nem sok minden kellene hozzá. Èrtem èn hogy ott az Xbox series X. Vicces hogy még nem jutott eszükbe.
.
-
Bad Pritt
félisten
I strongly recommend: Evil West (Review) [4k PC] - Skill Up
Evil West: A Skeptical Review - Luke Stephens
Evil West Review "99 Problems but a Lich Aint One" - ACG
Evil West Review - Bloated, Boring & Dated - GmanLives
Stb.Evil West | PS5 - Xbox Series SX - PC | Graphics Comparison | Analista De Bits
Belenézegettem egy-két tesztbe, részemről teljes árat nem ér. Metán 70-80% között platformtól függően.
-
AMD Power
titán
Közel 70 óra után vége lett a GRID Legend-nek. A végére már nagyon untam.
Kb 2 napja nyomom a Amnesia: Rebirth , elején elég fura volt a játék, de megtetszett. Mondjuk ahogy olvastam elég rövid, de aki szereti az ilyen műfajt, érdemes ránéznie.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
05Steve
tag
válasz
icemad #97878 üzenetére
rendben köszönöm, akkor így lesz.
series s bővítési lehetőség, nem méreg drága "expansion card"-al? sima nvme m2 + átalakító valakinem működik? egyenlőre sima külső háttértár lesz rádugva usb-n, de olvasgattam hogy esetleg az nvme m2 is megoldható a cf express foglalatba, így van ? vagy ez nem működik?
-
pzstm
titán
Evil West-el szemezget esetleg valaki?
Nem nagyon látok róla még pontszámot, azt hittem megjelenés előtt egy nappal kiengedik.....
-
05Steve
tag
Sziasztok,
a gyerkőc karácsonyra kap egy series s-t, a one s all digital helyett.
A kérdés az lenne, hogy ha a "régi" one s all digitalt elvisszük a "papáékhoz", és ott lenne a box, akkor "homeolással" az itthoni game pass ultimate játékainkkal ott is tudnak játszani az unokák? /megvett játék nem sok van / csak az "itthoni" gépen lévő letöltött játékokkal tudnak játszani vagy a game passból szabadon tudnak ott is letölteni?Köszi
-
törölt tag
válasz
Steve1207 #97873 üzenetére
ÁK első 7 helyén 100e forintot mutat:
média
notebook.hu
KV
emag
playit store
bestbyte
és az általad említett euronicsBiztos bennem van a hiba, de X tulajként is be akarok nevezni még egyre. Idáig kettőt vettem, egyet fórumtársunknak tesztelni, de nem fogadta el (ps4 pro-n szarul ment a Fortnite STW), a másikat havernak, hogy "megtérítsem" vga ínséges időkben (pc fejlesztéssel zargatott). Utóbbi sikerült.
-
Steve1207
veterán
Euronicsnál is 100e-ért megy az SS mától és 20e-ért a kontrollerek. Nem best deal, de legalább mindig van valahol hasonló áron.
-
thedivision2
aktív tag
Visszatértem közétek egyelőre egy SS-el, csak oldalra "ragasztom" a témát magamnak, aztán olvasom amikről lemaradtam.
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Srácok akinek színes kontroller van attól szeretném megkérdezni hogy mennyire bírja a strapát?A kosz nagyon meglátszik rajta?Vagy esetleg a festék nem kezd el lekopni róla? -
Norb79
őstag
Nekem nem tűnt fel, igaz a játék minősége miatt elég hamar uninstall lett.
Ettől függetlenül mielőtt külső hűtésben gondolkozol (aminek itt kb senki nem rajongója, én sem), inkább a környezeti faktorokat nézd át, elhelyezés konkrétan, kap e levegőt, radiátor nincs e mellette a szobában, stb. -
-
Hajas Mao
tag
válasz
craftsman01 #97861 üzenetére
-
footy
addikt
Ha mar a kormany a tema, melyik erdemesebb venni:
- Logitech G920
- Thrustmaster TMX ProHasznaltan vennem, ugy kb egy arban vannak, inkabb a tartossag kompatibilitas lenne a legfobb szempont.
koszi
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Megvettem a Marvel Avangers játékot. A Series X-nek úgy süvít a ventillátora és okádja magából a meleget már a főmenüben, ahogyan még a Cyberpunk 2077 és az It Takes Two sem tette vele. Pedig azokat ismerjük
Kérdésem az lenne, hogy ezzel a jelenséggel más is találkozott? Rendben van ez így?
Ugyanitt ki milyen külső + hűtésre esküszik? -
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Játszik itt valaki az Assetto Corsa Competizione-t
Thrustmaster TMX Force Feedback Racing Wheel-el Xbox Series X-en?
Az istennek nem ismeri fel a kormányt a game.
Egyszerűen nem látja.
Más játékoknál Dirt 2.0 pl. tökéletesen működik.Van rá megoldás hogy működésre birjam az ACC-ben a kormányon?
-
minilego
senior tag
Ezert nem talalok en olcso cyberpunkot...
-
Bogyi007
veterán
Szép estét Urak!
Ismételten át kellett vágnom egy kazal hozzászólást (november 9.-én voltam a topicban utoljára) láttam voltak itt töröltek is és régiós kiskapus lezárások is.
Utóbbi kapcsán krdeznék: Néha Usaból is érdemes volt vásárolnunk (Warner játékok árazása) annak is lőttek vagy csak a török és argentín régiós kiskaput csukták be szinte teljesen?
Argentína kapcsán jól értem akkor hogy azon játékokat, amik nem előrendelésese, hanem korábban megjelent játékok például a
oldalán azokat még nyugodtan meg lehet venni és be lehet váltani a szokásos módszerrel?Gamivo -
-
Steve1207
veterán
válasz
Mátésum #97840 üzenetére
Asphalt nem támogatja, ahogy nézem, de NFS-ből is csak a Heat és a Payback. Ezeknél az NFS-eknél elméletileg amúgy is problémás volt sokáig vagy csak később kapta meg a támogatást.
Amúgy Horizonban elméletileg csak át kellene lőni a gamepad-et kormányra a beállításokban és kezel mindent, nem sok mindent kell szöszölni a Forzáknál alapvetően a beállításokkal. -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Újratelepítettem az Xboxot, és a probléma a Thrustmaster TMX kormánnyal ugyanaz egyelőre. A Forza Horizon 4 esetén összevissza van minden, de a settings alatt be tudom állítani, működik. Asphalt esetén és a Need for Speednél egyáltalán nem működik, még a gombok sem a menüben navigálni. Elképzelésem sincs, mi lehet. Minden a legfrissebb.
-
icemad
nagyúr
válasz
parandroid #97832 üzenetére
-
Ronam
addikt
válasz
XboxGamePass #97721 üzenetére
Ez amúgy csak a török és argentin régiókra vonatkozik? Nézem most enebán a Devil in Me-t, és még mindig nincs EU-s kód, vagy ne is várjak rá, abból sem lesz?
-
.LnB
titán
válasz
parandroid #97833 üzenetére
Akkor tessék : [kép]
-
parandroid
félisten
-
.LnB
titán
Ismerősöm vett pénteken SS-t. Regelt egy accountot. Játszottak is vele. De ma kiírja a konzol, hogy "Probléma merült fel a fiókjával kapcsolatban" látogassa meg az account bla bla webhelyet.
Ez mi? Tudja valaki? És mi a megoldás? -
Mr X
veterán
Srácok, segítség kellene.
Adott egy háztartásban egy One X és egy Series S. Apex Legends letöltve mindkettőre. A One X-en flottul megy, a Series S-en viszont a játék elinulása után hosszan megy a "retrieving matchmaking list", aztán azt kapom, hogy nem éri el az EA szervereket, ellenőrizzem a netkapcsolatot. Végtelenszer újrapróbálva, mindig ez az eredmény. Más multiplayer játékoknál semmi gond.
A játékot már többször letöltöttem újra, router restart megvolt, a két konzol ugyanarra a routerre csatlakozik kábellel. Mindkettőnk profilján van aktív GamePass Ultimate előfizetés, bár ehhez nem kell.
Van tippetek, mi lehet a baj? Gugli nem hozott eredményt.
-
icemad
nagyúr
válasz
Mátésum #97826 üzenetére
Annyi még , hogy mielőtt reseteled a gépet, legyen online, vagyis netet kapjon. Csak azért, hogy feltöltse a mentéseket. Ez a mai világban alap, de valaki offline is használhatja, és akkor érdemes erre is a figyelni.
parandroid: köszi az infót. Nem messze van tőlünk expert, lehet beugrok egyért. Bár szerintem ezt nyitáskor elkapkodják majd. Igen igen jó áron van...
-
Mátésum
aktív tag
válasz
parandroid #97825 üzenetére
Köszi. És akkor ha xbox familyn belül hoztam létre a gyerek fiókját, akkor újratelepítés után, bejelentkezem és újra ott lesz az ő profilja is?
-
parandroid
félisten
válasz
Mátésum #97824 üzenetére
Mindenkinek a saját fiókján. Minden fiókra igaz a mentés. Akkor is, ha az adott játék meg sincs véve arra a fiókra. Akkor is, ha gyerek fiók. Nincs semmi teendőd ezzel. Amikor kész a visszaállítás, bejelentkezel mindkét profillal újra, és leszinkronizálja. Ha másik gépre is bejelentkezel, oda is. NÉha én is a lányom gépén játszok, ha a nappaliban tévézés megy, ha elindítom a játékot, automatikusan letölti a mentéseimet a felhőből, és simán folytatom, ha visszaülök a saját gépemhez, akkor ugyanez fordítva. Sőt, ha olyan a játék (pl Forza Horizon 4-5), akár PC-n is játszhatom tovább.
p
-
Mátésum
aktív tag
válasz
parandroid #97822 üzenetére
Nagyon köszi. És ha van egy fiók nekem, van egy a kisfiamnak (arra sem emlékszem, az hogy lett beállítva), akkor az enyémen tárolja az ő beállításait is? Vagy ezt hogy tudom megnézni? Szerintem valahogy hozzám van kapcsolva a fiókja. Ja, közben annyit megnéztem, hogy a fiókban, mint gyermek van hozzáadva, az Xbox family appon belül.
-
parandroid
félisten
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Ha egy teljes resetet kell az xboxon csinálni (a kormány hiba miatt a thrustmaster support sem tud jobbat ajánlani), akkor a játékokat teljesen elölről kell kezdeni, vagy vissza lehet varázsolni az elért eredményeket?
-
parandroid
félisten
válasz
Steve1207 #97816 üzenetére
Ja, ezt nem is néztem, mert engem a konzol most nem érdekelt. Kontroller bezzeg a mi áruházunkban nincs (máshol lett volna), azt csak rendelni lehetett, így rá kellett fizetnem még 7 eurót, de mivel kettőt is vettem, így eloszlik kétfelé, 42,5 eur meg még mindig jó ár darabjáért. Meg legalább nem kell bemenni érte, kihozzák házhoz.
Amúgy ez eddig a legalacsonyabb ár, eddig talán 239-ért láttam legolcsóbban, meg ilyen-olyan bundlekat, ahol értékben még le lehetett számolni a bónusz kontrollert, játékot, előfizetést. Igazából csak azért tettem be, hogy ha náluk van ennyiért, akkor sanszos, hogy a tényleges fekete pénteken, vagy cyber monday-en máshol is lehet majd hasonló áron. Talán alzán, vagy akár (magyar) MM-nél is. Szóval egyelőre ne vegyétek meg 100k fölött, ha valahol csak annyiért láttok.
p
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Dark Pictures Directive 8020 teaser trailer a legutóbbi játék végéről. [link]
-
Moby
veterán
válasz
IntelKiller7 #97813 üzenetére
Mailboxde-ről GLS-el küldve 14 euro a szállítás. Mondjuk nincs nekik SerieS, nem tudom milyen hirdetés ez.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
parandroid #97812 üzenetére
Az a baj, hogy mire postaval, futarral hazakuldod, megvehetted volna 100ert itthon is.
-
törölt tag
válasz
bebi998 #97808 üzenetére
Alapvetően nem árt 32"- on az 1440p. Ok, ~17 évvel ezelőtt 32" 720p tv-t használtam monitornak, aztán bő 14 éve váltottam 32" 1080p tv-re, majd később ugyanilyen monitorra. One X mellé vettem egy 32" 4K 60HZ freesync monitort, de pc-vel is használtam egyszerre.
Series X mellé végül 49" 4K 120Hz VRR lett a befutó, de kipróbáltam egy 32" 1440p 120Hz-est is kitérőként, és az alá nem adnám, ha csak kis helyem lenne. Mivel rengeteg One X javítást kapott játékot vettem (~4K), így nekem alapvetően nem opció a Series S, mert akkor csak "sima" one minőségben mennének. De ahhoz szerintem egy 24" 1080p freesync monitor passzolna a legjobban (kicsit messzebbről még akár 27"). De ez valamilyen szinten egyéni preferencia kérdése, 5 éve 32" 4K monitort használok, valamilyen szinten megszoktam. -
bebi998
csendes tag
válasz
#95712068 #97806 üzenetére
Bar ez pont FHD, ha jol tudom, amugy is lejjebb veszi a felbontast a cucc, hogy tartsa az FPS-t. Bar ha az kell hozza, akkor veszek egy FHD moncsit ehelyett, mert nekem semmi szukseg annal jobb felbontasra. Azert lett csak ilyen veve, mert "TV"-kent is funkcional felig-meddig, illetve elmondasok szerint ~27" felett mar nem az igazi az FHD.
-
bebi998
csendes tag
válasz
icemad #97805 üzenetére
Mivel a 120 Hz mod aktivalasa nelkul gondolom alapbol 60 Hz megy, abszolut. Lenyegeben csak COD/WZ-re lett veve, szoval ha ezzel nem mukodik, akkor monitor csere lesz.
Btw anno One X-en 144-es AOC monitoron Warzoneoztam, es meglepoen jo volt. Ezek utan szerintem a Series S is megfelel a celra.
-
törölt tag
válasz
icemad #97805 üzenetére
Cod-ozni akar, az pont megy 120hz-en.
Viszont freesync nélkül nem lesz az igazi, dropolja az fps-t. -
bebi998
csendes tag
[kép] en ebbol indultam ki, bar most talaltam egy ilyen aprobetus reszt is a honlapon, hogy "*A konzoljátékok QHD (1440p) felbontásban, 120 Hz-es képfrissítési sebességen történő megjelenítéséhez kapcsolja ki az AMD FreeSync™ funkciót."
Akkor valahogy a FreeSyncet vagy ezt a HDMI compatibility mode-ot kene kikapcsolnom ha jol ertem?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
darkstreet89 #97797 üzenetére
Jaa. Fuck akkor targytalan.
-
bebi998
csendes tag
válasz
korren #97800 üzenetére
HDMI 2.0-as a monitor, viszont a gyari leiras szerint is csak 100 Hz-et tud HDMI-n keresztul. Ezt mar tobb monitornal is tapasztaltam, hogy csak bizonyos porton(portokon) keresztul tudja a max kepfrissitest. Pedig a hardver/szabvany boven lehetove tenne, hogy mukodjon a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest