Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
minilego
senior tag
Sleeping Dogs-nak meg most is utos a storyja
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Új Chrome bővítmény.
"Know if a game on Steam is also available on Game Pass displaying all platforms where you can play it"
-
RudY
addikt
A tv és az erősítő képességeitől is függ. A konzol hangtesztje a tv-t veszi figyelembe elsődlegesen, hogy milyen formátumokat ismer. Lehet próbálkozni, hogy a tv átengedje érintetlenül a hangot (bitstream) és az erősítő dolgozza fel, amit kap. Ilyenkor a konzol is átengedheti (hang/további beállítások/áthaladás engedélyezése).
Másik variáció, hogy a konzol dolgozza fel, a tv átengedi érintetlenül és az erősítő elvileg elfogadja.
Több tv sem szereti külső eszköz jelének átengedését kifelé az optikán (legalábbis bizonyos formátumokat), de hátha szerencséd lesz.
[link] -
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne megoldani, hogy lássam az fps számot játék közben? Ilyen beállítást nem látok az xbox-on.
Egy lg nanocellás tv-re van kötve.A választ előre is köszönöm!
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
vettem ma egy series x-et.
Ugye a tv-re hdmi-n keresztül megy, a tv-ről az erősítőbe optikain.
viszont csak sztereo hangot kap az erősítő.
a játék sajátja lenne avagy valamit állítani kell?előre is köszönöm szépen.
-
icemad
nagyúr
válasz
Guitar14 #96768 üzenetére
Ne is mondd. Fiam asztali gépét megörököltem, mondom nyomok egy gamepassos Fallout 4-et. Szerinted elindult? Egy hete szenvedek vele, de már ott tartok, hogy inkább veszek valami használt series gépet magamnak... Pc-nél még a piacos sárga kazis Nintendo is jobb, mert azzal lehet is játszani.
-
Wesder
titán
Megjelent a The Entropy Centre.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #96782 üzenetére
Kipróbáltam a drages játékot, aztán 5 perc múlva repült is.
Nem értek hozzá.
-
sch_a
addikt
válasz
markknight #96775 üzenetére
Ennyit tudsz tenni: [link]. De ha a szétszedés, fújogatás nem segített, lehet a törölgetés sem fog. Esetleg állíts a deadzone-on.
A héten nálam megint meghalt az egyik kontrolleremen az LB gomb. (FIFA...) Elég unalmas már. Gondolom csak letört a pöcök ami a mikrokapcsolót nyomja, de még 1 hónapig garanciás, így nem akarom szétszedni. Másodszor fogom visszaküldeni, pedig felváltva használtam a két kontrollert, és nem is vagyok egy hardcore gamer.
-
Steve1207
veterán
válasz
Kicseréled az analógot. Ha minden eszköz adott akkor csak veszel párat ali-n (van 8-10 db-os csomagban is 2e-ért (csak a viszonyítás végett)) és kiforrasztod, beforrasztod. Azért érdemes többet venni, mert ki tudja, lehet abból se jó mind alapból vagy nem bírja csak fél évig pl, de így kb kihúzod az egész generációt akár.
Itt HA-n is vannak, akik cserélik, de szerintem mára ők is elkérnek 3-4e-et vagy akár bármely bolt is, ha nem többet. -
Moby
veterán
válasz
Nincs. Ki kell cserélni a potit. Ez az egy normális megoldás van.
-
pzstm
titán
Ghost Song Reviews
10/10 - GameGrin
9.5/10 - God is a Geek
9/10 - PSU
8.5/10 - Gameblast
8.5/10 - PC Invasion
8.2/10 - COG
8/10 - ScreenRant
8/10 - WellPlayed
8/10 - TechRaptor
6.5/10 - PSX BrazilOut November 3 on PS4/5, Switch, PC, Xbox One, Series X|S and Game Pass
-
markknight
veterán
Van valamilyen praktika amivel meg tudom szüntetni a driftelést? Adott minden eszköz, a sima szétszedés fújogatás nem jött be. Nem vágnék bele olyan barkácsba amiről nem tudom sikerül és mivel elég borsos egy ilyen kontroller biztos nem fogok újat se venni
Akkor inkább szerzek egy kínai doubleshock 4-et
Persze, millió videó van a neten de én most inkább a fórumtársak tapasztalataira, iránymutatására lennék kíváncsi.
-
Wesder
titán
Evil West-et veszi innen valaki? Teszteket még megvárom, de nem néz ki rossznak. Ráadásul csak 60€.
-
Guitar14
senior tag
-
Drakkan
csendes újonc
válasz
IntelKiller7 #96766 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, neked is Guitar14.
Ilyenek mókólásokhoz nem vagyok hozzászokva se pc-n se psen
Plusz ilyen joy és x összekötő kábelt kellet volna kapnom vagy csak én vagyok az egyik legbénább kezdő és nem találtam a dobozban
-
Guitar14
senior tag
válasz
Drakkan #96762 üzenetére
Az automata kontroller kikapcsolásra nincs beállítás az Xbox-ban sajnos.
Neten írják, hogy két dolog esetleg segíthet:
Spotify menjnen a háttérbe (ha nem akarsz zenét akkor csak halkítsd le de menjen a lejátszás VAGY legyen bedugva a gépbe a kontroller.
Én nem próbáltam egyiket se én nem játszom billentyűzeten úgyhogy ezeket nem tudom alátámasztani de egy a biztos: próbáld ki. (valaki azt írja egyik/másik jó neki valakinek meg egyik se.)
-
Steve1207
veterán
Call of Duty: Modern Warfare II brought in a total of $800 million worldwide in sell-through after only three days on the market.
Ez azért erős, de még én is elgondolkodtam, hogy ezt be kellene húzni, aztán pár évig van egy rendes CoD. Csak megvárom már a Warzone 2-t tesznek, hátha azzal is elvagyok.
-
Drakkan
csendes újonc
Újként az alábbi kérdésekkel fordulnék hozzátok:
bill és egér kombóval játszom és a joy mivel nincs használatban ezért sokszor megáll a játék vagy oda a hang - mert oda van bedugva a jack - és pihenő módba teszi magát a joy, ezt lehet valahol állítani?
Továbbá HDR képes minden, de a játékok még sem abban futnak. Hanem 1440p 120Hz. - series x-en belül beállítottam a HDR-t elvileg, vagy valamit rosszul csinálok?
Segítségetek előre is köszönöm.
-
Steve1207
veterán
válasz
csuvicsuva #96760 üzenetére
Megjelenéshez képest háromnegyed évre. Amúgy szerintem kellett a pass, hogy ennyi emberhez eljusson, hiába voltak jók az értékelések, de nem volt eleinte ennyire felkapott. Még akár idén is mennyien csak csodálkoztak, hogy mennyire jó, amikor "véletlenül" elkezdték, ha már jöttek a hírek az újról.
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy a Game Pass Ultimate előfizetés a vásárlás napjától érvényes?
Köszönöm. -
Guitar14
senior tag
válasz
IntelKiller7 #96754 üzenetére
Igen tudom én is éltem már jópár ilyen kulcsos oldalas ajánlattal.
Nekem még soha nem volt gondom ezért is írtam, hogy "ezek ritkák és jóesetben vissza is kapod a pénzed".
G2A-n még sosem vásároltam. Én amiket használok leggyakrabbtól a legritkábbig:
instant-gaming; cd-keys; eneba. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Guitar14 #96752 üzenetére
kb 10 eve vasarlok kulcsos oldalakrol, eddig egyszer fordult elo, hogy rosszat kaptam.
Brazil goldot vasaroltam, de torokot kuldtek.
Irtam nekik, kicsereltek. Mondtak, hogy ossze lett keverve.
G2A-n megy ez a lehuzos dolog, de ott is vannak sok ertekeleses jo eladok. Gamivo, eneban szinten. -
-
Guitar14
senior tag
válasz
Agent_007 #96734 üzenetére
Szia!
Működnek, persze előfordulhatnak gondok, hogy a kulcsot már felhasználták meg rossz régiósat adnak de ezek ritkák és jóesetben vissza is kapod a pénzed. Azért használják ezeket olykor mert sokszor olcsóbb ez a szürkepiacos megoldás mint a store. De vannak kivételek. Microsoft Store-ba is vannak sokszor nagyon jó akciók. Ennek figyelésére ajánlom itt a topikba lenyitni az összefoglalót és a Deals with gold-ra kattintást. (ehhez gold előfizetés szükséges)
Vagy esetleg az xbdeals oldalt ami a hivatalos Microsoft Store-t figyeli és írja az akciókat és egyéb adatokat. (mikor mennyire volt leakciózva, képek, értékelések, más régiós árak stb.)
Ha pedig vannak oylan játékok amit akcióba megvennél be lehet állítani figyelést és ha akciózták akkor kapsz e-mailt.
És igen a Series futtatja a One játékokat. Sőt még sok 360 és classic játékot is.
Utóbbiak listáját itt tekintheted meg: Visszafelé kompatibilis Xbox-játékok
Bal oldalt szűrheted a konzolgenerációkat. -
.LnB
titán
Leginkább poénból írtam azt tegnap. De teljesen egyetértek veled. Jelen állapotában, kb 2 éve, nem a legjobb a helyzet játékok terén. Én is írtam már, biztos olvastad is, hogy nagyon hasonló a véleményem a tiéddel.
Ugyanakkor, új belépőknek, minden új. Nem beszélve a gyerekekről.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
buherton #96715 üzenetére
családnak? inkább válassz innen
https://boardgamegeek.com/browse/boardgame
-
pourri
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #96737 üzenetére
Hogyha már pont erről van téma akkor bepofátlankodok. Ez ugyanúgy vezeték nélküli fülesekre is igaz(A licenszelt dolog?) Csak mert airpods 3-at csatlakoztatni lehetetlen. Jó lenne pedig, mert elég egyszerű megoldás lenne ha zavarja asszonyt a játék hangja.
(Mondjuk megoldható a dolog mert a tv-mel tudom csatlakoztatni a fülest, csak értelemszerűen a mikrofon úgy nem működik, és elég sok coop, pvp játékot tolok, szóval nagy szükség lenne rá.)
-
Drakkan
csendes újonc
válasz
IntelKiller7 #96737 üzenetére
Köszönöm a segítséget, így már ok.
Esetleg van valami oldal ahol fellelhető hogy melyik füleseket támogatja? Vagy h mit érdemes venni? Mert így jacken keresztül eléggé herélt hangja van.
-
AssAssynn
addikt
A kilépők között van a sima Subnautica is.
Ejj-ejj, pedig később terveztem rá sort keríteni.
Azért is írom, mert a korábban itt közölt listában nem volt benne. -
Bogyi007
veterán
válasz
Most nem térnék ki arra bővebben hogy 3 generációval ezelőtt csak Xboxom volt Ps2 nem, aztán feltváltva volt Xbox 360 és Ps3 konzoljaim majd az előző generációban Xbox One és Ps4 konzoljaim többször is különböző változatokban.
Ezt a generációt az Xbox Series X beszerzésével indítottam el méghozzá úgy, hogy előtte eladtam a fehér Xbox One X és Ps4 Pro konzoljaimat.
Ez 2021 januárjának legvégén történt. A gép beszerzése egyértelmű volt számomra. Maga a rendszer is szimpatikus számomra, a Forza sorozatot nagyon szeretem és a Gears of War széria is a kezdetek óta nagy kedvencem. Ez a két széria már önmagában eladja nekem bármely Xbox konzolt. És igen tudom hogy PC-n is elérhetőek, de nekem a PC sosem volt játékalternatíva és nem is lesz.
De a multiplatform játékok is megfordulnak nálam és míg korábban a visszafelé kompatibilitás volt még a fontos tényező a választásomhoz, mostanra a Game Pass Ultimate is számít.
A Ps5 viszont nem tűnik sanszosnak mostanság, ami címek érdekeltek róla azok a Ratchet & Clank: Rift Apart kivételével elérhetőek Ps4 konzolon is és az eddig ismert későbbi megjelenések közül is egyedül a Spiderman 2 hiányozna.
Nem vagyok fillérező pacák, de ami áron lehetne megbízható körülmények között gépet venni most és ami árak később is várhatóak, nem hinném hogy beszerzésre kerülne.
Most be is szereztünk egy csere által újra Ps4 konzolt így a Stray, Gow Ragnarök, HZDFW és SpiderMan Miles Morales címeket azon is tudom játszani, az hogy nem a legcsilivillibb grafikával és extra gyors töltési idővel tudom játszani őket az nem probléma.
Switch meg Switch Lite van páromnak és öccsének így azokat is el tudom érni, de ott őszintén szólva jelenleg a régi Snes címekkel elvagyok.
-
Drakkan
csendes újonc
Mint teljesen új felhasználó nem jövök rá, hogy a razer fülesemet (pc-n és ps5-ön gond nélkül ment) usb-n keresztül csatlakoztatom és nincs hang. Vagy próbálom a hangfalat a kontrolleren keresztül - jack dugó- és ott sincs.. egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan lehetne hangot varázsolni.
-
Agent_007
tag
válasz
IntelKiller7 #96719 üzenetére
Szia / Sziasztok.
(Most gondolkodom Xbox vásárláson, ezért is kérdezek vissza.)
Valóban működnek ezek az oldalak? Ennyire "haszontalan" az official store vagy bármely e-shop?
Xbox One játék fut a Series konzolokon?
Köszi előre is. -
icemad
nagyúr
válasz
Nekem van mind a négy konzolból itthon. (hello. Lnb
)
Xboxot azért szeretem, mert relatíve olcsó, olcsó (még) a gamepass ultimate előfizetés, és mivel kettő is van itthon a fiaim minden probléma nélkül tudnak multizni. Exkluzív címek közül a Ryse jött nekem be a legjobban és a Fable sorozat. Ezek elég régi címek, szóval ezek ma már nem ütnek akkorát, mint annak idején.
Ps-t azért szeretem, mert elég sok olyan exkluzív játék van rá, ami pont nekem való. (death Stranding, God of war, The last of us, Detroit), van hozzá vr kiegészítő, és vannak hozzá play link-es játékok. Play link játékok nagyon jók, kiváló családi szórakozás.
Nintendo switch-et azért szeretem, mert... Passz... Nem szeretem... Nekem totál zsákutca volt, egy halom pénzem áll benne, és évente (!!!) kb 5 órát van használva.
Meta Quest 2-t azért szeretem, mert végre (végre!!!) van benne rengeteg innováció, tényleg egy új dimenzió, a játékos tényleg játékos a játékokban. Erről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Nincs más ilyen, ki kell próbálni. Negatívuma, hogy kb kizár a külvilágtól, szóval nem egy party cucc, egy embernek tökéletes. Ha többen vagytok felejtős, vagy veszel mindenkinek is.
Szerk: (de egyébként sokat segítenél azzal, hogy nálad mit jelent a család... Hány évesek a gyerekek, fiuk/lányok, vagy vegyesen, együtt akartok játszani vagy külön, stb...)
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Interview: 'High On Life' Dev Talks Xbox, Game Length And Living Up To The Hype
"Obviously, it depends on how much of a completionist you are as a player, but our average for just the "main story" of the game is between 10-12 hours of gameplay. But with all the collectibles and side content you can easily spend between 20-25 hours playing." -
Moby
veterán
Éppen ezért mondom, mert belülről látom. Nem gondolom, hogy több lettem általa, sem azt, hogy feltétlenül jó ötlet volt, hogy a gyerekeimmel is elébe mentem annak a dolgonak, ami úgy is elérte volna őket, de általam nyilván előbb és több jutott nekik ebből is. Azt sem gondolom, hogy ez egy magas minőségű időtöltés lenne, pláne abban a formában, ahol ma tart a géming.
-
.LnB
titán
válasz
Hello,
Egyre többször látok ilyen kérdést. Főleg most az ünnepek előtt. Lehet írok majd egy logout bejegyzést a témában, rendesen kifejtve az egészet.
Röviden:
Nekem van mindhárom konzol. És ha a családi játék szóba kerül, akkor a Nintendo Switch kerül az előtérben. De annak is megvannak a maga dolgai. Látom írtál a PS5 topikba is, szóval ha a kettő jelenlegi konzolt nézem, Series X vagy PS5, akkor én a Series X-et ajánlanám. Egyszerűen, mert a Game Pass-nak hála, ezen a legolcsóbb játszani. Ráadásul, most még a konzol ára is kedvezőbb mint a PS5-é. A Game Pass kínálatából te is, és a gyerekek is találnak maguknak játékot, egy előfizetés áráért. -
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #96710 üzenetére
Elárulod, hogy hol kellene körbenézni?
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Gondolkodóba estem, hogy vegyek egy Xbox-t, hogy lehessen itthon mivel játszani a családnak, illetve nekem is. Nem igazán ismerem a konzolokat és még az életemben nem játszottam eggyel sem. Most próbálok utána olvasni, hogy melyik mit tud és nekünk melyik válna be. Továbbá az is a tapasztalatom, hogy itt a PH! fórumon a közösség nagyon jól kitudja alakítani az adott témáról a véleményét, ami - nekem legalábbis - sokat segít a döntésben.
Ennek nyomán szeretném megkérdezni, hogy leírod 1-2 mondatban, hogy miért szereted és miért nem szereted a Xbox-t?
Abszolút pártatlan vagyok és nem titok, hogy ezt az PS-s topicban is megkérdezem.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #96699 üzenetére
Mostanában hangoztattam, hogy trailer alapján milyen jól ítélték meg játékokat. Namost, erre kíváncsi leszek. Mert hiába Orosz, hiába indie cím, én oda várom az év játékai címek közé jövőre. Ami elég meredeknek hangzik, de amit ezek a trailerek mutatnak, engem nagyon meggyőztek. Remélem nem esek pofára.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Drakkan #96707 üzenetére
Röviden fogalmazva a Game Pass Ultimate előfizetést javasolnám neked.
Ezzel multizni is tudsz és régi klasszikusokhoz is hozzá tudsz férni valamint a közelmúlt és a frissen megjelenő címekhez is - utóbbi esetben ha a Microsoft által kiadott játékokról van szó akkor biztosan.
Lehet direktben is venni ilyen (innentől) GPU előfizetést 1 és 3 hónapra is hakipróbálni szeretnéd elsőre. Ezt akár innen is megteheted.
De van egy költséghatékonyabb tipp is. A hardverapró oldalán találsz eladókat akik árulnak Xbox Live Gold (XLG) előfizetéseket különféle konstrukciókban (de nekik is van GPU előfizetés külön). Ezekből maximum 3 évet lehet megvenni. Már ezzel is lehetne egyébként online játékot folytatni, de itt jön a trükk. Az előfizetés megváltása után (beváltható kódot/kódokat kapsz amit itt lehet például beváltani vagy a konzolon a Storeban) elmész az fentebb említett oldalra és megveszed a további 1 hónap vagy 3 hónap GPU-t.
Ezután az XLG és a GPU időtartama összeadódik és így lesz akár 3 évig érvényes GPU előfizetésed.
-
Mephike
őstag
válasz
IntelKiller7 #96708 üzenetére
Ezt még annyival egészíteném ki, hogy a Hardveraprón nézzen körbe, és még annyival, hogy hosszabb távban gondolkodjon, mert pár hét/hónap és emelkedni fog ennek az ára is.
-
Drakkan
csendes újonc
Sziasztok!
Életemben először series x tulaj lettem és a kérdésem az lenne, hogy milyen előfizetést kell/érdemes venni hozzá? Leginkább multira fogom használni de azért pár játékot az újjak közül is igyekszem kipróbálni. És kicsit elvesztem abban hogy mire is van szükség ahhoz hogy maxfokon nyomathassam a gamet
-
ρσгτσ
addikt
WRC Generations | Launch Trailer
Magyar idő szerint 2022.11.03. 10:00 -
Zoshi85
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #96702 üzenetére
Igen, elvileg mind. 🤔
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. Az létezik hogy a 2019 Modern Warfare már nem játszható? Lemezen van meg, teljesen felraktam, kampányt akartam vinni, de csak a Warzone látszik, meg hogy vegyem meg az új részt. 😐
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest