Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz
szimszonos #60494 üzenetére
~130-140 óra alatt kimaxolható.
-
szimszonos
őstag
válasz
persil #60204 üzenetére
Nem csak az energiatakarékosság miatt jó energaitakarékos módban használni.Pl áramkimaradáskor ha instant on módban van akkor az káros is lehet akár a belső akár külső meghajtónak.Vagy pl elfeledkezik az ember és kikapcsolt gépnél instant on módban lekapja a külső meghajtót,az sem tesz jót neki.
-
Wesder
titán
Ha kimaradt a Psy1, de nem szeretnéd végigjàtszani a 2 elött, akkor ez a videó majd segít, amit a Double Fine alkotott:
Previously On Psychonauts... -
Steve1207
veterán
Na lepörgött az Ascent is mellékküldetésekkel együtt. Ahogy ezt se vártam egyáltalán, akárcsak a CP-t, hasonlóképp nagyon élveztem és jól szórakoztam, 30-as szinten fejeztem be a main és side-okkal.
Nekem kellően erős volt normálon pár harc, a többi is jó kihívás volt (jó)pár halállal. Sőt összességében jóféle, amikor rádzúdul 40 ellenfél vagy a megfelelő fegyver használata kell, hogy hatásos legyél. Főküldetéseknél viszont olyan érzésem volt, hogy hiába csinálom jól, kb az a lényeg, hogy legyen meg a szintem, mert "kötelező", utána meg egyből ledaráltam mindenkit.
Mellékküldetésekből mindegyiket megtaláltam, rejtett is megvolt probléma nélkül. (A sorrend viszont érdekes, hogy kötött pár, és attól függ, hogy tudod-e folytatni a többit.) Azért lehetett volna még 5-5 küldetés, de tartalmas volt.Ettől függetlenül nagyon sok a bug, ennyi nem technikai hibával még egy játékban se találkoztam, hogy küldetések múlnak rajta többször is. Nem tölti be a checkpointot, nem enged tovább, pedig minden kész, nem jelenik meg az xy nyitó/aktiváló gomb stb.
A térképpel nem tudtam megbarátkozni és karakter generálást, mókolást még mindig értelmetlennek tartom, mert alig látni az apróságokat a karakteren. Előbbiek nagyon zavaróak, mondhatni apróságok lennének, de amikor 1 órája csinálod újra-újra ugyanazt a küldit, hogy elkapja...Ha ezektől eltekintünk megvan ez 8-9/10 simán, látvány kiváló, harcrendszer remek, a terület és a szintek változatosak, tágasak, minden megvan, ami csak kell.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #60466 üzenetére
Sztori és cselekmény, ahogy én kivettem a spoilermentes részekből.
De brutál jó a dizájn is, ezt is kiemelik, mégha a grafika nem is lett parasztvakítós. -
NemMo
őstag
válasz
duckload #60468 üzenetére
Ne aggódj nem vagy ezzel egyedül. Csupa indi cím, ha nem lenne benne az ea játékai, akkor kb semmivel nem játszottam volna. Jó, most sok Bethesda játék is van benne, de azok közül ami érdekelt azt már rég kijátszottam. Ennek ellenére nem bántam meg, mert +4000 forintért több, mint 2 év gamepass-om van és jönni fog egy halo, stalker, fh5 stb...
-
craftsman01
senior tag
-
icemad
nagyúr
válasz
craftsman01 #60479 üzenetére
Boxon nincs, PC-n van.
-
craftsman01
senior tag
Hali Subnautica Below zero weben már írja a magyar nyelvet,de boxon még nem. Valaki nézze már meg most van vagy nincs.Köszi.
-
Wesder
titán
Missing Ancient Greece? A new title update for Assassin's Creed Odyssey will be deployed on August 24, adding 60FPS support when running the game on Xbox Series X|S & PlayStation 5 through backwards compatibility!
Oh shiiiiiiiiit!
-
30z.Samu
félisten
válasz
Nyilván ember válogatja, de én egy csomó játékot találtam benne és folyamatosan "forgatják" a kínálatot. Sőt, egy csomó olyan játék van benne, amit még PS4-en akartam végigtolni, de benne van a Gamepass-ben. Plusz ott vannak a MS franchise-ok. Halo, Gears. stb. Nekem már többszörösen visszahozta az árát.
-
craftsman01
senior tag
Hiba történt a kérése feldolgozása során.
Hivatkozás #30.454c1002.1629735293.93941df0
Hali ez mit jelent,ezt kapom ha xbox store-ban játékra katintok. Köszi. Ja meg más lett a nevemdemár megválgoztattam jelszó meg letz kétlépcsős azonosítás.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Ha hosszú évek óta megszakítás nélkül kockulsz, akkor várhatóan csak az új játékok maradnak neked. De azért minden hónapban dobnak be egy csomót. Random szedd le őket, aztán adj nekik 1-2 óra esélyt, simán lehet, hogy leragadsz náluk. Én a kilépő játékok mindegyikét szoktam feltenni, még azt is, amelyiket alapból soha az életbe nem telepíteném fel, aztán szinte mindig az van, hogy ott maradok előttük és végigviszem őket (már ha van időm), mert egyszerűen jók, lekötnek. Tedd meg te is ezt az újakkal.
-
duckload
aktív tag
Komolyan gyerek kiégtem game pass tól. Velem van baj tudom, de nem találok normális játékot ami érdekelne is és még nem volt már meg. Ez a 12 Minutes jó volt de rövid, ezen kívül semmi...
Lehet kezdem érteni sokan miért kárognak a felhozatal miatt!
Valami ajánlás valakitől? -
br4adam
aktív tag
válasz
hombre[EU] #60464 üzenetére
Igen, nekem is a gyári van és nagyon elégedett vagyok vele.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Tothgera30 #60458 üzenetére
biztosan találni gyárit és az a két gombóc fagyi felár megéri,mert 1300mah Li-ion, nem nimh, mint általában a többieké
berakod és usb-n a konzolról töltöd 2 havonta 1x -
Wesder
titán
Psychonauts 2 on Xbox Series X & S
X - 1440p 120 FPS & 4K 60 FPS.
S - 1620p 60 FPS and 1080p 120 FPSUhh... Ez igen.
-
consono
nagyúr
válasz
A kontroller nem tölti a benne levő AA aksit, sajnos
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #60460 üzenetére
Meggyőzött a Meta?
-
AssAssynn
addikt
válasz
Venom-ból van egyes dokkoló is, nem csak ez a kettes, amit linkeltek. Van fekete és fehér is belőle.
-
válasz
30z.Samu #60439 üzenetére
...és többiek: Mindenképp olyan lehetőség érdekel, ahol nem kell a kontrollerből kiszedni az akksikat. Viszont mivel, ritkán lenne használva, így egy akkupakk és egy töltő számomra elég. Talán két-három hetente ha 2-3 óra játék lenne beletéve, tehát nem egy (túl) aktív felhasználó vagyok. A gyári Xbox-os verziót kizárnám, mert egyrészt nem kapni, másrészt számomra drága az érte kért összeg, egy ilyen eszközért. A Venom dokkolós egysége bejön, de két akksit adnak, aminek pont a fele kellene. Alternatív tölthető AA-s akkumulátorok bejönnek, csak nem tudom a kontrollerbe kábelt dugva töltené-e, mondjuk hálózatról.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #60455 üzenetére
Nagyon vàrós.
-
hombre[EU]
veterán
Psychonauts 2 Opencritic 87, az szép
-
Redneck
nagyúr
Az XSX halk hűtésével szemben, fordítottan arányos a lemezmeghajtó hangereje. Ugye csak telepítésnél zajong, játék közben már nem fog lemezről olvasni?
Ha nem tudnám egy digitális változat árából beszerezni a három korábbi FH részt, nem erőltetném.
-
Shade45
senior tag
válasz
Tothgera30 #60437 üzenetére
+1 a Venom-os cuccra:
-
H1F0N1CS
tag
válasz
Lidl-s Tronic akksi teljesen jó...
-
balazs025
senior tag
válasz
Létezik a gyári: [link] Ezt tudod a konzolról is tölteni kábellel.
Van a venomnak is. Ebből az egyik egy töltőállomásal rendelkező, így akár mindig feltöltve tárolhatod. A másik, amelyikhez csak kábel jár, viszont ezt a konzolról nem tudod tölteni, de legalább két akksi van a csomagban. Én inkább a gyárit ajánlanám (bár most úgy látom, hogy a legtöbb helyen jelenleg nem lehet kapni), de a venom is megteszi a célnak. (Igaz, én is 30z.Samu féle módszert preferálom, a ladda akksik kifejezetten beváltak, és amúgy is volt itthon belőlük). -
Mirman
őstag
válasz
Én ezt a dokkolót használom , elképesztően megérte (ésnem is volt drága szerintem ) . Nagyon kényelmes hogy sose kell a töltésre figyelni , szimplán amikor nem játszom akkor beteszem a dokkolóba és kész.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Én tölthető elemeket használok, azok is jól bírják.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
Tothgera30 #60434 üzenetére
Have fun!
-
Sziasztok. Noh, megvettem a Series S-t. Eddig nagyon tetszik a műszer, bár ritkán lesz időm használni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
válasz
penge111 #60414 üzenetére
Amúgy a Wasteland 2, Pillars 1-2 nagyon nyögvenyelős kontrollerrel sajna. Tudom, hogy szereted a zsánert, beszéltünk is még a PS4-es topikban ezekről a crpg-kről, de ezt a hármat valahogy nem sikerült jól adaptálni, főleg ha egy DoS 2 vagy Wasteland 3 mellé állítjuk őket, egyértelmű a generációs különbség köztük sajna.
-
Tisztelt Hölgyek és Urak!
Csatlakoztam a Series X tulajok népes táborához.
-
AssAssynn
addikt
válasz
lastmohican2 #60421 üzenetére
Köszi, lehet majd folytatom, ha lesz időm, de kicsit időhúzásnak éreztem eddig a sok sétát.
-
Shade45
senior tag
Twelve minutes-nél nálatok is bugos az achievement rendszer? Egyet sem adott a játék során...
-
lastmohican2
tag
válasz
AssAssynn #60403 üzenetére
Nem rossz maga sorozat, s évadonként 8 epizód "csak". Elég rég láttam (talán 2 éve) a 3 évadot, s sokminden már elkopott, de maga a sorozat magja megvan/megvolt amíg játszottam. Azért jó tudni, hogy mi is az az "Upside down", hogy került a bandába Eleven, miért van szuper ereje, mi/ki az a "Mind flyer", stb.... Ezek nélkül is biztosan végigjátszható, de sokimndent a játék maga nem mond el. Kár, hogy most veszik ki, s nem akkor mielőtt jönne a 4. évad.
-
NJanika
aktív tag
-
penge111
addikt
Wasteland sorozat, Pillars of Eternity 1-2, Ori mindkét része, Yakuza Like a Dragon, Curse of Dead Gods, Hades, Outer World, Gears of War, Forza, Celeste, Children of Morta, Dead Cells, Desperados III, Greedfall, Octopath Traveler, Remnant. Game passból ezek a játékok mozgatnak leginkább, tehát amint látjátok nem mind grafikai csoda. Érdemes e ezek miatt Serias X-et venni, vagy bőven elég az S is? Mondjuk 65" 4k tv van, lehet ezen az 1080-as felbontás nem lenne az igazi
@Steve1207: én még Ps5-ön vagyok, ott venném lemezesen.
-
-
30z.Samu
félisten
Ha vótmá, akkor bocsi, de elvileg tényleg jön a 4K felbontás Dashboard-ra.
-
AssAssynn
addikt
válasz
lastmohican2 #60395 üzenetére
Stranger Things 3-at én is elkezdtem, aztán rájöttem, hogy ez valami filmadaptáció lehet. Eddig nem hallottam még róla... vagy nem rémlik. Vicces, hogy így is élvezhető volt, de nem tudom van-e értelme végignyomni anélkül, hogy látnám azokat a kapcsolódási pontokat, amit mondjuk te látsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest