Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
frankdelgado #61995 üzenetére
En sem ertem. A gears 5 parades a series x-en. 🤷
Bar a kepernyo szelen levo ket csik valoban atomgaz, ezt fel nem tudom fogni, hogy miert nem kepesek normalisan megcsinalni.
Szrk.: Most olvasom a split screen-t, nem is figyeltem. Az 5-tel nem jatszottam ugy. Tenyleg fura, hogy csak 30 fps, lazan birna a 60-at szerintem. A szolo kampany alapjan. De a "medium grafikaval" tovabbra is vitatkoznek.
-
consono
nagyúr
"Nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!"
-
Roxbury
őstag
válasz
Redneck #61992 üzenetére
Én a GTA 5 -el vagyok így. Megvettem XSX-re, kb fél órát játszottam vele és refundot kértem. Egyszerűen botrány, ocsmány, ahogy kinéz és folyamatos mikrolaggok A PC verzió után nagy csalódás volt. Folyt a szememből a könny szinte már. A next gen GTA 5 verziót viszont ugyanúgy azonnal megveszem, valószínűleg az tökéletes lesz. Na meg mikro lagg mentes fix 60 fps. Legalábbis PS5-nél nyilatkozták már, hogy fix 60 FPS.
30z.Samu: igen biztos voltam benne, hogy jó régi cucc.
-
Redneck
nagyúr
Egyik barátomnál toltuk a Gears 5-öt osztott képernyőn XSX-en. Az még hagyján, hogy nem volt full screen, mert két oldalt fekete csíkok voltak, de hogy egy 1080p TV-n is csak 30 fps-sel ment a játék medium grafikán, az több mint kiábrándító.
Oké, nem XSX-re készült, és nem kapott javítást, de akkor is nagyon gázul festett... -
persil
nagyúr
Mindenkinek ilyen borzasztoan kurva szar az xbox app(marmint a szokasosnal is ketszer rosszabb), vagy csak engem tisztelnek meg?
A gepemet elfelejtette, ujrabeallitani meg nem tudom, mert oops, something went wrong.(wao, hibauzenet level 9000)
A scrennshot-ok, videok meg ott vannak, de thumbnail-t egyiknel sem jelenit meg es megnezni sem tudom, mert nem tolti be, csak egy szurke kepet kapok.Parades.
-
icemad
nagyúr
Tegnap éjjel a series x bekapcsoló gombja elkezdett villogni. Ez mitől lehet? Instant on-ban volt, de eddig ilyet nem csinált. Videó az esetről: [link] Másnak volt már ilyen?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha tudok tömörítetlen pcmet használni, akkor inkább az, mint a bitstream? Csak játék.
-
jaladar
csendes tag
Igen ez egy Xbox series x, egy öregebb acer predator 4k monitor, Display port al szeretném csatlakoztatni az Xbox hoz ha van bármilyen öttlet várom
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Szeptember 14. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*: -
l.skywalker
Topikgazda
Marvel's Midnight Suns 30 perc gameplay:
The Hunter and Wolverine vs Sabretooth | Marvel's Midnight Suns Gameplay Showcase - YouTube -
ρσгτσ
addikt
-
Voy15
tag
Tudja valaki, hogy milyen 28 Gb-s update jött az AC:Valhallára?
-
minilego
senior tag
Ajanlanatok series kontrollerhez aksit és toltot?
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
thedivision2 #61967 üzenetére
Amennyiben bankkártyával rendeled, a megjelenés előtt 10 nappal vonja csak le az összeget. Addig egyszerűbb lemondani az előrendelést.
-
thedivision2
aktív tag
Előrendelést vissza lehet mondani? Vanguard előrendelői béta érdekelne kíváncsiságból. Be lehet játszani, hogy előrendelem, játszom a bétát, és ha nem tetszik lemondom?
-
need
addikt
Akit érdekel vagy érint pl. engem
Hamarosan [lehet frissíteni] -
dunc
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó #61953 üzenetére
korrekt
-
Xelo
addikt
válasz
en megjelenese utan nemsokkal toltam vegig series s-en es par bugtol eltekintve full jatszhato volt, en elveztem, azota meg eleg sokat foltoztak. witcher 3 minoseget mondjuk ne varj tole semmilyen szempontbol.
-
ρσгτσ
addikt
Egy kis retro akciósan...hátha mást is érdekel.
Sega Vintage Collection:
Golden Axe
Streets of Rage
ToeJam & Earl -
30z.Samu
félisten
Nagyon off: Múltkor írtam a "problémámról" a kártyával kapcsolatban, amit eladtam és a vevőnél nem akart működni. Kérdeztem Tőletek, hogy ilyenkor mit tudok csinálni. Mai nap folyamán írt a srác, hogy sikerült kipróbálni egy másik gépben a hétvége folyamán és hibátlanul működik benne. Szóval úgy néz ki valamiért az alaplapjával nincs kibékülve a kártya, lecseréli és utána használja. Szóval végül megoldódott.
-
Köszönöm az infót Mindenkinek, majd karácsonykor ránézek.
-
need
addikt
válasz
egy némelyikünknek már annyira régi ez a Cyberpunk 2077 hogy törni kell a fejemet hogy melyik is az
beruházni érdemes de 8-10 K nem érdemes többet adni ha valahol meg tudod csipin ennyiért
ja igen nem mostanában lesz next gen pach az a húsvét könnyen hóesés és Kari lesz -
zkxdn
őstag
válasz
Hamár eddig kibírtad akkor nem, 2021 végén jön a next gen patch HA minden jól megy
-
Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva, ezt nézzétek el nekem.
Cyberpunk 2077 mennyire élhető Series S-en? Érdemes beruházni rá?
Előre is köszönöm!
-
Flyboy00
csendes tag
Sziasztok !
kb 2 hónapja vagyok series X tulaj. Most volt akciós az assetto corsa competizione meg látom lesz patch is. Jó lenne vele kormánnyal játszani ezért az alábbi kérdés merült fel .
Van egy G29es Logitech kormányom . Milyen átalakítot kellene vennem ,hogy a FFB is működjön ? Esetleg az se lenne gaz ha ez az átalakító olyan lenne amivel bf-et tudnék Eger bill komboval játszani . (tudom sokak szerint ez cheat) jó lenne ha a bf2042 alapból tudna ezt mint a COD.
Esetleg valami fejhallgató ajanlat? Jó lenne ha ps5el is menne.
Tudom ,hogy sok kérdés de azért jó lenne 1-2 ötlet. -
válasz
hombre[EU] #61942 üzenetére
Köszi neked és balazsnak is, igen akkor ezért volt szembetűnő, mert simán több volt mint 30.
GTA 5 ugyanolyan "fos" mint volt,szóval gyanús volt hogy a játék is mókolhat valamit, mert ez volt az első ahol abban a tudatban voltam hogy 30fps és mégis többnek tűnt, de akkor csak a "tényeket" láttam. Ma is tanultam valamit.
-
Oistrakh1
tag
válasz
hombre[EU] #61928 üzenetére
Én valószínű megveszem az insurgencyt, ha esetleg te is akkor felvehetjük rgymást barátnak meg esetleg mások is ha esetleg barátot keresnek rá.
Apropó hol tudom megnézni hogy magyar e a regisztrációm? -
zkxdn
őstag
válasz
kill_switch #61945 üzenetére
Havernak ment, thx
Hátha megszereti a Game Passt, kapudrog -
XboxGamePass
senior tag
válasz
ImpersonatoR #61944 üzenetére
-
Véletlen benéztem és csak PC -s 3 honapos game pass t vettem GPU helyett.
Azt lehet tudni, hogy ha bevaltom a jelenleg is aktív GPU m -ra akkor mennyit ad hozza? -
balazs025
senior tag
válasz
dani0113 #61940 üzenetére
Flight Simulatornál ez is közrejátszik: Base framerate will be 30 FPS. On TVs that support VRR, the framerate can go above 30 FPS
Na, hombre[EU] meg is előzött. -
hombre[EU]
veterán
-
Mint laikus kérdem. Az létezik h Series X / LG CX komboval a VRR miatt sokkal simabbnak hat a 30fps? Pl flight simulatornal egyáltalán nem zavaró a 30fps, néha többnek tűnik simán. Vagy a VRR nem ezért van ?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #61937 üzenetére
Ja, az DLC nekem ingyés volt.
Nem tudtam hogy most màr fizetős. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #61933 üzenetére
én is ezt olvastam,de ugye Gearbox
és be is igazolódott a gyanúm...most megvettem és 15€-t kér a Commander Lilith & the Fight for Sanctuary dlcért
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #61932 üzenetére
Mindent is tartalmaz a Border 1.5 és 2-höz.
-
hombre[EU]
veterán
a borderlands: the handsome collection tartalmaz minden kiegészítō tartalmat vagy ehhez még vannak külön fizetōs pakkok?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #61928 üzenetére
Hírnek volt már, itt nem tudom hogy linkeltük-e.
-
hombre[EU]
veterán
csak nekem új,hogy a hónap végén megjelenik konzolokra az Insurgency Sandstorm ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Alan Wake Remastered hivatalosan bejelentveszerk: Slowpoke. (GeriiiiiI!!!!
)
-
Elderath
addikt
válasz
l.skywalker #61922 üzenetére
Na akkor a második rész tuti igaz, mert azt is az epic finanszírozza.
-
l.skywalker
Topikgazda
Epic Games Newsroom on Twitter:
"It’s official, published by Epic Games: return to beautiful Bright Falls in Alan Wake Remastered. Welcome back Alan 🔦. Head on over to the longtime Alan Wake fan site @TheSuddenStop to read Remedy Creative Director @SamLakeRMD’s open letter about the game -
Wesder
titán
Szerda helyett màr ma megjött a gép, de nem vagyok otthon. Csütörtökön kezdődhet így a móka egy kis Dying Light-tal szerintem.
De lehet hogy Control lesz belőle.
-
Skynet258
veterán
Persze kint van a tv állvány tetején, van mindenhol bőven helye - igazából a Ps5 mellett van de annak se volt soha semmi melegedéses problémája szóval szellőzik rendesen.
Amúgy pl. Hades alatt semmi gondja, de az grafikailag meg sem kottyan neki. Forza Horizon alatt sem volt probléma, azzal is toltam vagy 2 órát. Perpillanat a Flight Sim és Ascent ami alatt meghal, utóbbi alatt kb 5 perc alatt garantáltan beáll az egész.
És pont emiatt volt furcsa, hogy a venti lényegében nem is hallható csak egész közelről. GPU/memória hibát kizárnám mert más játék alatt nincs gond, és aminél van ott is szerintem azért, mert nem pörög fel a nyomorult.
Volt már gyári visszaállítás is hátha, direkt csak Ascent van rajta tesztnek, belépek, első pályán (amíg megkapom a pisztolyt) mászkálok és jön is a lekapcsolás.
Pedig amúgy bejön az egész gép, a Game Pass-ban van láthatóan több száz órám annyi minden érdekel (PC-n nem játszok évek óta), de így gariztatás lesz a vége attól tartok. -
Xelo
addikt
válasz
Skynet258 #61915 üzenetére
en eddig csak a metro exodus series valtozatanal vettem eszre hogy a box feltekeri a ventit. jatek kozben ugy se hallhato, de ha kilepek metro kozben a box menujebe eszrevehetoen suvit.
nekem series x talan meg sose fagyott le, olyat viszont tapasztaltam hogy egy jatek fogta magat es kilepett.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Skynet258 #61915 üzenetére
Én még soha nem néztem a ventilátort. Viszont még egyiknél sem volt ilyen problémám, mint neked. Az nem normális, hogy ennyiszer leáll a gép több játéknál is. Gondolom túlmelegedés vagy egyéb hiba miatt.
Az említett Microsoft Flight Simulator -ban is volt, hogy órákig repkedtem. The Ascent -ben szintén elvoltam pár órát.
Gondolom jól szellőző helyen van?
-
Skynet258
veterán
válasz
Dreimus #61875 üzenetére
Ami feltűnt amúgy, hogy a ventilátor úgy tűnik folyamatosan egy adott fordulatszámon megy, és nem kapcsol fentebb akkor sem amikor már forró levegőt fúj ki. Vasárnap óta van csak meg a gép, így nem tudom milyen viselkedésre kéne számítani, nálatok felkapcsol időnként a venti ha komolyabb grafikai terhelés alatt van a rendszer?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Cicero #61913 üzenetére
Nem egy nagy cucc az a modul. Series & One, de így látszik két szögből is.
Utángyártott verzióknál már van hogy az elején ilyenek.
Itt nem nagyon panaszkodtak erre. Nekem sem volt vele gondom... Illetve ott van például az Olympic játék. Annál úgy tekergettem az analógot, mint egy vadállat, de semmi baja nem lett.
Vannak hibás darabok, és mindig is lesznek, de nem mondanám általános problémának. Főleg a generáció elején.
-
Cicero
őstag
Én sem teljesen értem, pláne a már említett használat mellett. Talán itt olvastam, hogy valaki szétszedte és a potméterből lógott ki valami gumidarab? Lehet az van az enyémnél is, mert fel-le mozgatás közben úgy érzem, mintha valami idegen anyag lenne az útban. Csipsz, morzsa kizárva. Egy dolog jut csak eszembe: múltkor kijátszottam az első Rage-t, és abban a futás úgy működik, hogy be kell nyomni a thumbsticket. Lehet az készítette ki?...
Közben megjött az MS-től a levél: UPS-el megy Frankfurtba csak be kell csomagoljam...
Egyébként olvasva a yt meg reddit kommenteket, sok ember küszködik drifttel, akár már dobozból kivéve is...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Cicero #61907 üzenetére
Azért ez nem túl gyakori hiba Series kontrollernél ilyen rövid idő alatt. Itt is inkább a "ragadó" ravaszról lehetett olvasni, ami sűrűbben előfordult. Volt akinek ez is magától megjavult.
Nekem például még egy kontrollerrel sem volt gondom. Series -ből 3 is van. Azt nem mondom, hogy soha nem lesz vele gond...de nem kell félni tőle, hogy leharcolt sz@rt kapsz vissza rossz analóggal.
-
Moby
veterán
válasz
Cicero #61907 üzenetére
Nem szerencse, ALPS lesz benne. De ez a problémakör erősen túl van fújva. Minden meghibásodhat, és könnyen lehet, hogy ha más típus lenne benne, akkor azokról is kiderülne, hogy vannak darabok, amik hamar tönkremennek. Vannak itt nekem 5 éves DS4-ek, és hasonló korú ONE kontrollerek, szintén ALPS analógokkal( és többszázezer km van mindben
).
/a series kontrollereim sem analóghiba miatt mentek vissza. Az egyiknek ragadt a triggere, a másiknak meg kakás volt a füleserősítője.
-
-
Moby
veterán
válasz
Cicero #61901 üzenetére
Én mindkét series controlleremet gariztattam most nemrégiben. Mindkétszer újat kaptam helyette, szóval te sem fogsz ütöttkopottat kapni. Tervezési hiba meg nincs, ugyanazt a potmétert fogják beletenni, mert az érhető el. Az más kérdés, hogy lehetne abból olyat is gyártani, ami jobban bírja. El is érhető olyan a piacon, fel is bukkan egyszer-egyszer kontrollerekben, de az a gyártó(k) valszeg sokkal kisebb mennyiségben tud gyártani, mint az ALPS, mert azt használja mindenki(sony, nintendo, 3rd party gyártók).
-
Cicero
őstag
válasz
parandroid #61805 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, portonak meg Biluxnak is! Aki már gariztatta így a kontrollert, meg tudná mondani, hogy milyet kapott vissza? Félek, hogy egy hanyagabb játékostárs ütött-kopott, nyúzott kontrollerjét fogom megörökölni...
Másrészt a tervezési hibát is sikerül a felújítással kiküszöbölni, vagy ugyanazon típusú potmétert teszik bele, ami pár hónap után szintén bemondja az unalmast?...
A konzolt két kontrollerrel vettem, a másik egy fehér. Annál is számíthatok ilyen meghibásodásra?...köszi ha válaszoltok...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest