Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Na, egy dolgot csak kihagytam:
az új kontrollerekhez volt 14 napos GPU kód. A kérdés, hogy ezt hozzátudom adni a meglévő időtartalmához? Ugye HA-ról van okosba 3 évem. Ha várok egy kicsit, hogy teljen belőle néhány hét (mert ha minden igaz max 3 év lehet), akkor a kódot beváltva megtudom hosszabbítani a GPU-m lejárati idejét? -
AssAssynn
addikt
Na megjött ma a Venom dupla töltőállvány + kontrollerek rendelésem. Néhány észrevétel:
Venom:
- ahhoz képest, hogy nem gyári MS, jó a minősége, és jól illeszkedik a kontrollerekhez, zöld-fekete szövetborítású usb kábel van hozzá
- az USB-C kábel nem megy tökig bele az aljzatba, ami engem zavar, szívem szerint tolnék még rajta
- használati azt írja, ne hagyjam a feltöltött kontrollert az állványon. Akkor most szedjem le mindig, ha kész?Kontrollerek:
- mind a piros, mind a kék szín nagyon szép
- szerintem jobb lett volna, ha a hátsó húzókarok nem fekete színűek. Piros/kék az előlap, fehér a hátlap, és erre meg fekete a húzókar.
- az egyik kontin alig akart lejönni a hátsó elemfedél. Annyira kellett feszegessem, azt hittem mindjárt eltöröm. Próbáltam azóta bejáratni, de még mindig ilyen. Ráadásul a kis háromszög mélyedés rajta retkes... de ezt nem először szúrtam ki, úgyhogy lehet én piszkoltam össze a feszegetésbe, mert egyébként a dobozról én téptem le a kis zárfóliát - vagy az is lehet gariba volt és úgy értékesítették újra? -
Elderath
addikt
válasz
l.skywalker #39892 üzenetére
Outriderst várom, demo csütörtökön jön
-
l.skywalker
Topikgazda
Február 24. Szerda 18:00 - Outriders demó
link -
l.skywalker
Topikgazda
Watch Dogs: Legion online - március 9.
link -
KardosAttila
aktív tag
válasz
SynthaxError #39887 üzenetére
Sajnos annál jóval hangosabb, és végig ugyan annyira hangos. Következő alkalommal kipróbálom fektetve is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
KardosAttila #39886 üzenetére
Rájöttem közben, hogy amik nekem vannak lemezek, azt kb. csak kulcsként használja a konzol. Aztán leszedi a számomra megfelelő verziót neten keresztül... Szóval sajnos ebben mégsem tudok segíteni.
Ezen kívül csak DVD lemez/film lejátszás hangját tudom megmutatni. Az ilyen, mondhatni 0. Ami sanszos nem releváns egy BR lemezes telepítéshez képest. Majd a többiek megmondják, akik össze tudják hasonlítani.
Szerk.:
Amúgy én is állítva használom. -
Steve1207
veterán
válasz
KardosAttila #39886 üzenetére
Telepítés után kb indításkor pörgeti majd fel, hogy meg van-e a lemez, aztán annyi. Nincs ennek semmi baja, az ODD ilyen, pláne, ha egy teljesen hangtalan géphez viszonyítod, úgyhogy ne aggódj.
-
SynthaxError
újonc
válasz
KardosAttila #39883 üzenetére
Nekem kb olyan hangos, mint a One S volt, de nem a teljes telepítés alatt, inkább az első 5 percben. Amennyiben annál is hangosabb és végig, akkor lehet nem árt megnézetni a BR meghajtót.
-
Elderath
addikt
válasz
l.skywalker #39876 üzenetére
2022 leghamarabb szerintem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
KardosAttila #39883 üzenetére
Nem tudom mit jelent nálad a hangos, de nálam egyáltalán nem az. Időnként használok lemezes játékokat. Talán ha tudnál feldobni egy videót a youtube -ra meg tudjuk állapítani, hogy normális-e.
-
KardosAttila
aktív tag
Ma először próbáltam lemezről telepiteni series x géppel, és elég gyorsan telepít, viszont nagyon hangos a lemezmeghajtó telepítés közben, más is tapasztalta? Állítva használom a gépet.
-
ρσгτσ
addikt
Diablo IV Rogue Announce trailer "filmes" rész után egy kis gameplay résszel is. Már ha valaki még nem látta volna. Ez sem mostanában lesz, de én várom.
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a nextgen verziókon....de azon sem lepődnék meg, ha megjelenéskor még nem lenne ilyen. Csak később.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #39876 üzenetére
En is remenykedek benne.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jkrisztian #39873 üzenetére
Na lényeg, hogy kiderült.
-
jkrisztian
aktív tag
Bocsi ha nem volt tiszta a fogalmazásom. A gépet áttudjuk állítani, csak a játékon belül dobálja vissza 1440p-ben a 120hrz beállítást.
Akkor nem arról van szó, hogy a gép nem bírja a 1440p - 120hrz beállítást, hanem a Warzone szab gátat ennek a beállításnak. Köszi a segítségeteket. -
SynthaxError
újonc
válasz
lastmohican2 #39799 üzenetére
Shadow of War jöjjön szerintem is a lehetőségek közül, de a beszámolód alapján tetszene a Code Vein is (vagy bármelyik Dark Souls).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #39869 üzenetére
Cold War más téma, a Warzone csak 1080p-ben tudja a 120FPS-t. Azonban kicsit félreértettem a dolgot szerintem, mert kollega azt írja hogy 1440p-re állítva visszadobja neki a gép (Vagyis gondolom az Xbox settings) 60 Hz-re a beállítást. A játéktól függetlenül az xbox-ot be kellene tudnia állítani 1440p-120Hz-re. (4K opció off mellett)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #39867 üzenetére
Nem számít, COD nem fog menni magasabb felbontáson ha 120 Hz aktív.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
jkrisztian #39864 üzenetére
monitor? hdmi-n keresztül is tudja vagy csak dp-n?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mert csak 1080p-ben tudja a 120-at a játék sajnos.
-
Wesder
titán
válasz
A jàték 1080p-ben tuja a 120-at, 1440p-ben màr nem.
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nextgen Xboxom, amivel az a problémám, hogy a COD: Warzone csak 1080p-ben engedi a 120 hrz-et. Amikor 1440p-re átállítom automatikusan visszadobja 60 hrz-re.
Ennek mi az oka? Fel tudna valaki világosítani engem ezzel kapcsolatban?
-
mcwolf79
veterán
Elmerültem (szó szerint) a Subnautica-ban , hát basszus ez a játék sokszor paràsabb , mint akármelyik Resident evil. Talán az első Amnesia tudott utoljára ilyen feszült stresszben tartani
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #39857 üzenetére
Nem feltétlenül. Az ID@Xbox program lényege, hogy az MS független fejlesztőknek ad devkitet - ezzel próbálván őket a platformhoz elkötelezni. 2014 óta létezik a program és sok indie cím ezért lett konzol exkluzív. De nem jár kéz a kézben a dolog ill. azóta a PS is megcsinálta a Playstation Indies-t.
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker #39845 üzenetére
Little Witch is nagyon cukor, köszi!
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #39856 üzenetére
akik ebben az ID@Xbox programban részt vesznek azok day1 gamepassbe kerülnek?
-
l.skywalker
Topikgazda
Jó kérdés. Elméletileg az Xbox partnership miatt day1 kerülnek be a könyvtárba, de még mindig csak annyi van mindháromnál, hogy 2021. Én azt gyanítom, hogy így, hogy elkezdett hírértéke lenni a dolognak pár héten belül be kéne, hogy kerüljenek. Vagy bejelentik a csúszást
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Project GR jónak tűnik.
Szerintem a hasonló felülnézetes lövöldözős játékokat.
Pl a Darksider Genesisel is hatvan órát elszöszmőltem. -
válasz
Az első kettő jónak is tűnik trailer alapján. Ez a hamarosan mit jelent pontosan?
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU] #39849 üzenetére
En is pont ezert mondom, hogy probald ki, a helyett, hogy csak gameplay alapjan, tok mashoz viszonyitva elkaszalod. :)
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU] #39843 üzenetére
A hellblade nagyon nem hack'n slash, sosem volt, az egy erzelmi hullamvasut, hulyeseg lenne egy devil may cry-hoz hasonlitani. Ugyanigy a plague tale-t is marhasag splinter cell-ekhez merni, mert ugyan azokban tobb a lopakodasi lehetoseg(hiszen a splinter stealth action) de egy lelketlen nulla. Ezek nem errol szolnak. Probald ki, ha meg van a kello EQ es fogekony vagy az ilyesmire, akkor maradando elmeny mindketto. De szimplan hiba szogegyszeru akciojatekokhoz hasonlitani oket.
Ez a bokajaig sem er fel... Mintha azt mondanank, hogy azert jobb a bosszuallok, mint a torinoi lo, mert tobb benne a ver... :D
De feler, es merfoldekkel lebeg felette. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #39839 üzenetére
Nekem van ezer pontom ilyen Bing keresésekkel de nem tudnám mire elkölteni.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
persil #39838 üzenetére
lehet rosszul fogalmaztam, inkább érettebb/kidolgozottabbra gondoltam
a hellblade is hack n slash, de bokájáig sem ér fel egy devil may cry vagy team ninja játéknak....ugyanígy ez stealth action, de nem egy metal gear/splinter cell szinten mozog. ilyen kis egyszerū játékocskák, igen ettōl még lehet igényes az a kevés -
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU] #39834 üzenetére
Hat speciel ebben pont igenyes a gameplay is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MS Rewards: meg lehetett oldani anno de volt akiket emiatt bannoltak a programból. Igazából a gond vele az, hogy a játékokkal nem lehet pontot gyűjteni. Ahol él a program ott pl. fut a Game Pass Quests, ez tök jó lenne idehaza is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
"all ezt a Microsoft Rewards rendszert nem lehet haxolni,hogy itt is mūködjön?"'
Én hónapokig használtam VPN-nel, aztán pár ezer pont után az MS törölte az összeset, azóta inkább nem kísértettem a sorsom, hogy bannolják accountomat.
-
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #39830 üzenetére
Dettó, és pont keresgélek hogy mivel kellene folytatnom a GP-ből, erre esett a választásom nekem is.
-
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU] #39830 üzenetére
Azonnal es kotelezo jelleggel, egyik legjobb jatekelmenyem a hellblade senuas sacrifice ota.
-
lmno
őstag
válasz
hombre[EU] #39831 üzenetére
Mafia Def. Edition nem lenne rossz 60 fps-sel.
-
hombre[EU]
veterán
Xbox Series X 'FPS Boosts' Will Focus On Xbox One Games For Now
"The techniques that we've come up with will not work on every title. We've actually gotten some games working, and honestly I'm playing the game, it's super awesome, it's buttery smooth, but then all of a sudden we realise, oh, this character over in the corner is animating twice as fast. Or, maybe three quarters of the way through a game, all of a sudden we find a physics-breaking bug because the system's running the game so fast, that the game doesn't actually know how to handle that.
So, it's a really curated list of titles that we'll be able to enable this on." -
Elderath
addikt
Lassan 2 hete van meg az S és azóta csak ezt nyomatom. Letoltam gears 5 + dlct, újratoltam quantum breaket meg most alan waket meg plague talet, mert ez anno kimaradt és hallottam, hogy jó. Egyetlen negatívum a letöltési sebesség. Az valami botrányos, tudom instant on meg kábel, de attól még lehetne normális wifin keresztül is, de össze vissza csapong.
-
NemMo
őstag
A bl 3-ban a killavolt boss elég szivatós volt. Meglett elsőre, de többször csak egy hajszál választott el a haláltól. Meglepő módon nagyon tetszik a játék, pedig alapvetően utálom a rajzfilmes grafikát.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
hombre[EU] #39819 üzenetére
Többször végigjátszós.
-
sirfer
aktív tag
Sziasztok, Cyberpunk-al eddig is voltak apróbb gondok, de ma a hang teljesen meghülyült. Párbeszédkor nem hallom, hogy mit mond a másik, csak olvasni tudom, járműveknek nincs hangja. A fő sztori befejezése után kezdődött. ( nem tudom, hogy van e köze hozzá) Párszor a konzol újraindítása megoldotta, de mostmár semmi. Kontrollerre kötött füles, vagy Hdmi-hanggal is ezt csinálja. Semmilyen beállítás nem változott, más játékkal nem csinálja. Tapasztalt vki esetleg hasonlót? Megoldás? Köszi.
-
EmThor
addikt
válasz
hombre[EU] #39819 üzenetére
Döntéseid befolyásolják hogy ki hogy éli túl.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
hombre[EU] #39817 üzenetére
Írtam már párszor, a következő része sokkal jobb lett.
Mindig elfelejtem a címét.
-
hombre[EU]
veterán
egész jó volt ez a Man of Medan, de a végét nagyon összecsapták (az én verziómnak) ill. az irányítás nehézkes. jó ötlet ez az anthology csak ilyen rövid meséket (kb 3-4ó lehetett) sūrūbben kellene adagolni,mint 1+ évente
-
AssAssynn
addikt
válasz
consono #39772 üzenetére
Teljesen így van nálam is. Nem értem házunk hölgy tagjait, akik ugyanazt a filmet 10x is képesek megnézni. Én ha már egyszer láttam valamit, még ha 10 évvel ezelőtt is volt, annyira vágom, hogy mi történt és mi fog jönni, hogy egyszerűen nem izgalmas, sőt annyira bosszant, hogy már ismerem, hogy nem tudom folytatni sem.
-
Steve1207
veterán
A gearbox fórumon is írják: BL3 is turning my Xbox off? - sokan. Megjelenés óta crashel és még nem jött fix másfél év alatt (vagy ha jött akkor máshol még jelen van, nem néztem azért végig mindenki baját).
Baromi jó hozzászólások vannak, izgalmasabb, mint pár játék:
"Amazed how another company, CDPR, not only acknowledge that they are aware their new game is crashing on the consoles BUT they then also release a patch to fix it two days after the game is released. "
Egy hosszú support levélre reagálva: "SO as you can see, basically I can sum it up as this, “Yeah we know we haven’t fixed the problem but we are going to close the ticket anyways.” And you expect me to give you more money? lol."
A hozzáállás se semmi, hibajegyekre nyomják, hogy "solved", többen is írják, közben meg nem történik semmi. Ezek alapján nem csoda, hogy ennyire bebukott az ára.
-
NoMagix
addikt
Kivégeztem a The Medium-ot, nem volt rossz az elején nagyon tetszett, de a végefelé már nagyon uncsi volt!
Csak4 acsi ragadt benne, de azok ott is maradnak! -
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan #39808 üzenetére
B3 ezt csinálja, már novemberben jelezték Series-en is a megjelenésekor is és max annyit mondanak, hogy legen updatelve a konzol, de megoldást még nem láttam. Egyeseknek bevált, ha a HDR dolgokat kikapcsolták a menüben vagy a felbontást lentebb veszik, de másoknak az se segített és folyamatos a lekapcsolás, ahogy írják a fórumokon. Redditen 6 napja jelezte valaki hasonlóan pl a SplitScreen-nél ugyanezt. Maga a lemezes dolognak nem sok köze van ehhez.
Szerencsére én még nem futottam ilyen játékba, hogy huzamosan csinálná, de így is baromira zavaró, hogy ekkora hibáknak a fixálásához hónapok kellenek akár az MS akár a fejlesztő részéről. Pl az NBA2K is van, akinek a mai napig leállítja a gépet, pedig na, az is kijött már kb megjelenéskor és lassan inkább az MS oldalára billenteném a dolgot, hogy nekik kellene iparkodni a megoldáson. -
ProEvoFan
nagyúr
Fasza.
A lemezes Borderlands 3tól már másodszor fagy ki a gép.Se kép, se hang, kikapcsolt magától. Ejjj... Van erre valami megoldás? Információ amit összeszedtem, az csak az Xbox One X fagyásokról szólt... Osztott képernyőn játszunk. -
vendingo
veterán
válasz
Ha szép játékot keresel, akkor horizon 4, gears 5.
-
hm_guesswho
tag
Már csak megkérdezem, mert nem hagy nyugodni. Talán durván 1 hónapja van meg az sx és a régi one s-ről nyomtam egy backupot, és wifin mindent áthúztam az új gépre. Rendben át is szaladt minden, de valamiért a witcher 3 nehezen akarta magát újra telepíteni. Na, nem is foglalkoztam nagyon vele, mert amúgy már végig nyomtam, és nem zavart ez a példátlan lassúság. Viszont még mindig telepíti
és a legjobb, hogy kb 47%-nál tart kb. Auto on módban van, hogy tudjon éjszakai frissítgetni. Tehát ennek a telepítésnek rég meg kellett volna történnie. Néha elindul (akkor szinte áll, annyira lassan telepít), néha pedig kiírja, hogy leállt és jó ideig nem is indul újra. Tudom, az lesz a megoldás, hogy törlöm és újra fel kell tennem. De mi a fenétől lehet ez?
-
NJanika
aktív tag
Tömeges barát illetve klub törlésére van lehetőség és, ha igen milyen módon ? Köszi
-
EmThor
addikt
válasz
Gratula, Shadow of War + RE7 jöjjön!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest