- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vaku topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lastmohican2
tag
Megvan az első végigjátszott Xbox játérkom. A Jedi Fallen Ordert toltam végig, s elszöszöltem a gyűjtögetéssel is, s így meglett az első 1000-em is. Kár, hogy nem írja a box, hogy mennyit játszottam vele, kíváncsi lennék rá. (20-30 óra körül lehet)
Nekem nagyon tetszett. A légkör, a háttér, a sztori, s a játékmenet is végig magával ragadott. Egy-két ügyességi résznél, néha már felment a pumpa, de összességében minden a helyén volt. A garfika is egész szép volt, de SeriesX-en remélem jönnek (vannak ?) majd jóval szebb játékok is. A zene szintén kíváló volt végig, sőt a Mongol "The Who" zenéje még itt motoszkál a fejemben (fel is lett jegyezve az együttes későbbi zenehaéllgatás céljából).
Remélem lesz folytatása, vagy hasonló játék, mert szerintem ez a stílus fog bejönni nekem kontrollerrrel. Kevés lövöldözés, inkább közelharc és logikai/ügyességi feladatok.A következő játékon még gondolkodom mi legyen: Greedfall, Middle-Earth: Shadow War, Mirror's edge, Ne Super Lucky's Tale, RE 7. Esetleg a Titanfall 2 nemrég írtátok, hogy klassz és szép.
Nem tudom a Halo is coop-ban jobb? Lehet annak is nekifutnék.
Röviden ennyi. -
-
persil
nagyúr
Mikor bekapcsolom a gepet, akkor valami rezeg egyet, ez mi a rosseb?
A konti a kezemben, ugye azzal kapcsolom be, de eleve le van tiltva a rezges, masik konti nem ott van, a tv meg nem kepes rezegni. :D Mi ez?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
GoTReX
őstag
válasz icemad #39783 üzenetére
De itt nincs serial,szóval kétszer kellene megvenni.
#39779balazs025
Ohh,azthittem azért egy éven belül esik egy kicsit. Amúgy van 4k tv persze.A Matekot nézve most egy ONE S ~60k, egy Series S kb 100K az Series X viszont nagyot ugrik onnan kb 200K-ra.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
EmThor
addikt
Van aki már szerzett, kapott. Remélem lesz a hangminőségről is vélemény hamarosan! (Resetera a kép forrása) .
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
Moby
veterán
válasz GoTReX #39776 üzenetére
Túlárazott? A két gép árkülönbségéből nem jön ki a nagyobb SSD ára, és akkor hol van a több ram, a nagyobb teljesítmény, a meghajtó. Szerintem a Series S van jelentősen túlárazva(bár a valóság inkább az lehet, hogy a Series X-en hajlandó nagyobb buktát elkönyvelni az MS, bár nem kizárt, hogy ez a Series S ezen az áron a megjelenés óta profitábilis, az SX viszont garantáltan nagyon nem).
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
válasz GoTReX #39776 üzenetére
Nem igazán lesz olcsóbb. Jó lehet az s is, de azért ha ahhoz viszonyítjuk, az x minden csak nem túlárazott. Egyrészt 3 játékon már meg lehet spórolni a különbséget a használt lemezes játékoknak köszönhetően. Másrészt az s csak 500gb-os, az x 1tb-os (1tb-os bővítő, pedig valami 90eFt körül van). És az egyik legfontosabb, hogy azért jóval erősebb is.
Én személy szerint a series x-re szavaznék alapból is, de így, hogy a lemezes játékok is szempont nálad, meg főleg. -
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #39777 üzenetére
Nàlam is blokkolva vannak, plusz még a PS-es megfelelőjük is. Kész agyrém, ami Twitteren megy.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
bejelöltem twitteren az xboxot topicnak erre a feedem 70%-a gyerekek rdna2.0vs1.1/vrs/teraflops képeivel van tele...vagy a twitter mūködik rosszul vagy tényleg ennyi hülegyerek van az elmúlt 5perc termése->[kép] és még nincs vége
Life, Uh, Finds A Way
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Xbox vásárlásában szeretnék egy kis segítséget kérni. Casual játkosok vagyunk barátnőmmel, gondoltuk a mostani generációváltásról már ne maradjunk le nagyon. Az Xbox Series S jó opciónak tűnik,de sajnos így hogy nincs benne optikai meghajtó így nem igazán élhetjük ki rajta a dobozos játékok gyűjtögetését a jóárasított Xbox One lemezekről nem is beszélve. A Series X viszont számomra még túlárazottnak tűnik. Szerintetek érdemes még ONE-t venni, vagy vegyünk egy Series S-t majd egy év mulva lecserélni egy X-re amikor már jobb áron mennek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Hunt3r22
őstag
Ha jól látom, 12k-s verzió a Borderlands 3-ból tartalmazza az összes dlc-t.
Láttam, hogy van 17k-s verzió is, de az plusz extra skineket ad.
Jól gondolom?
Xr
-
Bad Pritt
félisten
válasz consono #39772 üzenetére
Mondhattam volna a Deus Exet is, ott is ezerféleképpen tudod megoldani ugyanazt a feladatot. De ha csak a sztoriért játszol, akkor valóban nehéz, ezért is lenne jó minél több Qunatic Dream-féle játék, mert azoknak a végigjátszási faktora hatalmas a választások miatt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #39771 üzenetére
OK, de ott van két választható szereplőd is, más játékstílussal... Nekem egyik nagy kedvenc játékom ever a Witcher 3, még sem tudom újra végigjátszani, hiába lenne még tennivaló, mert nem toltam ki 100%-ra. Vagy a másik, a TLoU mindkét része, ami a top 2 játékom. Ott sem megy, pedig próbálkoztam Rosszul vagyok drótozva... A könyvekkel is hasonlóan vagyok, meg a filmekkel/sorozatokkal is. Másodjára már nem szórakoztat.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
-
darkstreet89
tag
válasz EmThor #39763 üzenetére
Egyetértek, nekem még van vagy 1-2 óra a történetből, de nem igazán mondanám rá, hogy na ez igen és előveszem még 1x ( nekem kicsit vontatott, a story se annyira acélos, a fejtörők, ha nevezhetjük így őket, egyszerűek). Viszont ilyen grafikai glitchek nálam is vannak, bizonyos átvezetőknél, csak nekem színesek, sőt néha akadást is tapasztalok ( bár lehet a háttérbe való játék töltés miatt volt).
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
EmThor
addikt
Lepörgött a Medium, szintén vegyes a megítélése a részemről hozzátok hasonlóan. Inkább azt kaptam amit vártam, sétaszim, de sok mindent ki lehetett volna még fejteni, illetve voltak szerintem logikátlan dolgok. A végét azt hagyjuk, vagy
a játékosra kellett volna bízni a döntést vagy nekik megírni mi történik, így se füle se farka.
Grafikai hiba viszont volt az X-en párszor mikor közel volt egy karakter a kamerához, átvezető videokban, fekete kockák jelentek meg egy-egy pillanatra, ez másnál is előjött? Más játékban nem tapasztaltam ilyet szóval remélem nem kuka a gép.[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz EmThor #39760 üzenetére
Vagy csak fordítva tettem bele.
Egy apró észrevétel.Egy órán keresztül, telepítés közben alvó állapotban volt a gép és nem melegedett úgy mint szokott.Most megint úgy hagytam és semmi meleg nem jön ki a szellőzőn. Ez érdekes.Pár hete mikor még nagyon nézegettem ezt, akkor meleg volt a gép oldala és a szellőzőn fújta ki a meleg levegőt. Lehet a legutóbbi frissítés jó hatással volt az instant on-ra. -
ProEvoFan
nagyúr
Anno kétszer játszottam végig. Talán kettő achievement hiányzik.Marha jó játék. A multi isteni volt.
Az EA meg kapja be, mert nagyobbat is szólhatott volna a játék, csak baromira rosszkor adták ki a játékot.Premiert betették az őszi darálóba, a BF1 és az akkori új COD közé.Igy nem kapott akkora figyelmet, mint amekkorát érdemelt volna. -
ProEvoFan
nagyúr
Borderlands 3 első lemezes indítás után kifagyott az egész gép. Leállt magától, a kontroller bekapcsolva maradt. Ez volt az első fagyásom. Biztosan meglepődött a lemez használattól. Azóta ok minden.
A helyi coop miatt (is) kellett a játék.Szerencsére jól fut osztott képernyőn is.Gondolom jót tett neki a 60 fps. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #39754 üzenetére
Van az 5 is. De amúgy hja, legjobb FPS az elmúlt évekből a multijával együtt. Kár hogy Apex Legends-en dolgozik csak csapat és nem várható 3. rész egy jó ideig.
Live-Die-Respawn
-
Bilux
veterán
Kipróbáltam a titanfall 2-t Bár ne tettem volna, mindjárt beszippantott a grafika a játék menet meg úgy az egész játék
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van nekem Game Pass Ultimate előfizetésem.
Párommal szeretnénk úgy együtt játszani, hogy én PC-n, Ő xbox-on pl a Forza Horizon 4-el.
Xbox-on be vagyok lépve (mert ugye nekem van előfizetésem), majd Ő a saját fiókjával elindítja a játékot, működik.
Viszont, ha én pc-n belépek, akkor Őt kidobja.
Ez a közös játék így nem megoldható?(^)(>.<)(^)
-
hombre[EU]
veterán
válasz EmThor #39743 üzenetére
a SilentHill IP-re lehet építkezni, nem kell ugyanazt folytatni. pl. én ilyen Resi7 féle fp survival horrort is megnéznék belōle.
a bloobernek nem okozna problémát silenthill atmoszférát teremteni csak egy komolyabb gameplayt kellene aláraknia mediumból is ki lehett volna hozni többet, de ott vagy gyorsan csak összedobták vagy túlságosan rágôrcsöltek a "gamepass modellre"
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz EmThor #39746 üzenetére
Igen, jól mondod, csak engem tényleg durván felidegesít az ha valami megvan, majd bekerül az előfizetéses rendszerbe....ez van, ez az hülyeségem.
Persze ez még csak egy terv, majd meglátjuk.Eddig digitálisan vásároltam.vg
Azért így is van benne kb40 óra játékidő.
Amúgy Xbox mennyire támogatja a lemezes mentések átvitelét digitális játékra? Pl Borderlands 3 támogatja?[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz ProEvoFan #39745 üzenetére
Figyelj ez bármikor megeshet, én a héten vettem a Dirt 5öt, másnap bejelentették GamePassba.Szóval megértem. Mondjuk ami tetszik azt akcióban meg szoktam venni, hogy ha nem lesz előfizum, vagy évek múlva elő akarom szedni, akkor meglegyen. És szerencsére a Dirt 5 bejön, ez a poszt-Motorstorm/Driveclub hangulat/utóérzet, meg hogy nem nehéz, szép és szórakoztat, nagyon bejön, ennél több nem kell és nem is vártam, minden másra ott a Motorsport meg a Horizon :)
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Végül is újonnan 5Kért lemezesen szereztem be a Borderlands 3at...legalább kipróbálom a blu-ray meghajtót.
Kicsit vicces ez a lemezes játék...703MBot szed le lemezről, 62GBot a netről. A lemez pörgetése már le is állt.
No mindegy...úgy is az a terv, hogy a gamepass miatt visszatérek a lemez bizniszre. Új lemez megvesz, majd elad/becserél.Durván felidegesítene az, hogy ha megveszem digitálisan, majd bekerül gamepassba/PS+ /PS+ba [ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz EmThor #39743 üzenetére
"Egyébként a játékok 'info' oldalán a boxon meg lehetett nézni az acsik alatti menüpontban a statisztikánál sokszor mennyi időt játszottál egy játekkal, ez 1-2 éve egyik játéknál se eléhető, pedig néha kíváncsi lennék rá, pl a Mediumnál."
Sokáig kötelező volt a statisztika, aztán pár éve elengedték ezt és csak néhány játék támogatja már elvileg.
Live-Die-Respawn
-
EmThor
addikt
Egyébként a játékok 'info' oldalán a boxon meg lehetett nézni az acsik alatti menüpontban a statisztikánál sokszor mennyi időt játszottál egy játekkal, ez 1-2 éve egyik játéknál se eléhető, pedig néha kíváncsi lennék rá, pl a Mediumnál.
Amúgy vicces lesz ha tényleg ők csinálják az új Silent Hill-t.
Nekem mondjuk a Room, a Homecoming és a Downpour is tetszett, ahogy a PSP-s epizódok is szóval nem vagyok finnyás, de nem tudom hogy egy SH-hez felérnek-e..Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #39706 üzenetére
Szerintem a From egyáltalán nem siet vele, ha tippelnem kellene talán bedobják nyár végére vagy őszre. Bukni úgysem fognak a játékon az fix. Én csak annyit kérnék hogy nem tolják át jövőre.
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz balazs025 #39738 üzenetére
hosszútávon gondolom rá akarják engedni ezt a directML-t is,hogy valaki nézhetō képet összehozzanak a frame rate mellé aztán lehet több ezer játékból töltögetni a gamepasst...de valamiért az Ascent megjelenés százszor jobban lázba hoz,mint ez de azoknak aki most vagy 2-3év múlva lépnek be a gamingbe azoknak ez tök jó lesz
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
balazs025
senior tag
válasz hombre[EU] #39728 üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy jó ez a dupla fps, csak én már nem szeretnék one-os grafikával játszani. A far cry 4-nek például tényleg jót tenne a 60fps, de már egy belépőszintű pc-n jobban néz ki. De remélhetőleg ez tényleg csak a kezdet és láthatunk még pár okosságot.
#39731 Bad Pritt
Sajnos nekem ps5-nél nem volt szerencsém a ventilátorral, és azt tudnám mondani, hogy egy ps4 slimtől egy kissé talán hangosabb. Nem zavaró játék közben, kivétel, ha valamire nagyon próbálsz koncentrálni (pl nekem most a last of us 2-nél a széfek nyitásánál már elnyomja a kattanás hangját). Csak abban bízok, hogy nem fog a jövőben túlzottan felhangosodni, mint pl a one x, ami eleinte nagyon halk volt, de 1-1,5 év múlva meg már zavaróan hangos.[ Szerkesztve ]
-
NJanika
aktív tag
válasz l.skywalker #39729 üzenetére
A köv lehetne a Konkurens ötödik -el kapcsolatos hsz-ek törlése is :)
És,hogy ne legyen off. Watch Dogs 2 próbálta valaki ? Élvezetesebb 60fps-el ? Mivel megvan dobozosan a Legion után lehet végigjátszanám azt is .
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
toompa
őstag
Üdv!
Jöttem PS5 híreket olvasni! Na, mizu? -
Bad Pritt
félisten
-
belan
addikt
válasz l.skywalker #39729 üzenetére
Oké off ez volt a utolsó. De akkor ne csak a enyimet.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #39723 üzenetére
én meg a SniperElite-et 60fpssel, de ronda mint a lōtt seb kép1 kép2
szóval ügyesek a bc-sek, de inkább nextgen peccset ha lehetLife, Uh, Finds A Way
-
belan
addikt
válasz Bogyi007 #39722 üzenetére
Lnb írta nálam volt 3 konzol egyik se recseget-ropogott. Egyik gépnek a oldala talán nem volt olyan feszesen rá rakva alul . De ennyi más nem volt, és mind új gép volt! Kontroller is f@sza volt mindegyiknek! Xsx is f@szátos volt.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Steve1207
veterán
válasz l.skywalker #39723 üzenetére
Vannak megoldások ezekben a játékokban, amik amúgy tetszenek, de nagyon a fiataloknak tervezik már (nekik egyáltalán bejönnek ezek?). Nekem nagyon érződik, hogy csak a pénzlehúzás miatt csinálják csak, plusz, hogy xy cég is "foglalkozik ezzel", de semmi több.
(#39725) NaviHUN: rájöttél
(#39727) belan: én szeretem, ha összehasonlítjuk a dolgokat a két oldal között, pro kontra, mi miben több, jobb, mit fejlesszenek stb, de ne lendüljünk már át abba, hogy mindig átvisszük a másik konzol témát a másik topikba és aztán ott kezditek el kivesézni a dolgokat, mert ez így már nem ide tartozik...
[ Szerkesztve ]
.
-
Moby
veterán
válasz Bad Pritt #39721 üzenetére
Ezen nincs mit orvosolni, ez nem egy valós probléma. A sony korábban is ugyanezekkel a beszállítókkal dolgozott, korábban sem volt egyforma a ventik minősége így a hangja sem. Hangos ps5 nincs, csak van a rettenetesen halk, és van az, ami nem hangos, de hallható. Ami hangos az hibás. Seriesből egyféle van, mert vélhetően egy beszállítóval dolgoznak, és talán jobban is ügyelnek a minőségre. Rettenetesen túl van fújva az egész kérdéskör. Mindkét géptől jóval hangosabb, ha elkezd rezegni a kezemben a kontroller.
-
l.skywalker
Topikgazda
Chivalry 2 - lesz konzolos béta is.
Más#1: kipróbáltam az EA ingyenes kidobós játékát ezt a Knockout City-t. Hááá. Az Ubi Roller Champions-e jobban bejön. Ez elég furcsa lett, nem gondolták végig.
Más#2: ha nem nagy kérés, az OFF témát nem tudnátok OFF topikban folytatni?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
Nem akarok beszólni senkinek de most komolyan egy videó alapján akartok szakérteni Ps5 konzolt, hogy recseg-ropog?!
Nem lenne egyszerűbb megkérdezni olyan személyt akinek van vagy volt gépe és akár Xbox Series X gépe is van???
Oh wait! Azt a személyt sikeresen elküldtétek...
Nekem reálisan nézve még kb egy év múlva lesz összehasonlítási alapom. Ha addig maradhatok...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Wesder #39719 üzenetére
Nekem kicsit recseg, de ki a francot érdekel?
Sőt, a később vett második kontroller LT gombja még mindig egyet pattan, mikor benyomjuk, de no para, tökéletesen működik. Sosem érdekeltek az ilyen problémák (?), a PS4 helikopter hangja sem izgatott....ellenben, most hogy ennyire csöndes az XSX, tuti zavarna már ha hangos PS5öt fogok kapni. -
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #39717 üzenetére
Recseg, ha erőteljesen megtekergetem. Sokkal jobb a minősége, mint amit anno a One S-hez kaptam, na az recseget ropogott.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
belan
addikt
válasz Döglött Róka #39717 üzenetére
Hát valakinek igen, másfél hónapig volt xsx-nálam és hangja nem volt a kontrollernek. De úgy tűnik nem mindenkinél van ez így .
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
Lnb azt írta ha jól vissza emlékezek, ahogy ki vette a ps5-öt a dobozból recsegett-ropogott. Kb úgy mint xsx kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
válasz hombre[EU] #39713 üzenetére
Szerintem ez a recsegés-ropogás téma az lehet, hogy kikapcsolás után a műanyag a hőtágulás miatt hajlamos reccsenni. Nem annyira, mint a ps3 slim anno, de hallottam már én is röttyenni kikapcsolás után. De ez is csak ötletelés, hogy mire gondolhatott az, aki ilyenről ír Ilyet csináltak az XOX-eim is (az SS nem).
-
vonSux
őstag
Én meg csak játszom vele nyugiban, és csendben még örülök is neki. Mondjuk tény, hogy nem fonendoszkóppal hallgatom, és mióta megvan, nem emelgetem, nem ropogtatom, csak játszom rajta, ilyen videojátékokat. Állítólag arra van. Azt meg tapasztalatom szerint elég jól teszi.
-
Dewo
aktív tag
Sziasztok!
Mai nap én és pár haverom megvettük a Gang Beasts nevű játékot.
Xbox Storeba 3990-FT. Esetleg akinek megvan és szeretne csatlakozni a partiba mikor nyomjuk akkor ezen a néven fel tud venni -xbox- TTS NaviHUN
Mindennap vagyunk csak bátran. A játékból egy kis ízelítő.
[Gang Beasts Xbox One Launch TrailerA gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
belan
addikt
válasz bulikavagyok #39529 üzenetére
Ez nagyon jó. Wesder, Màr a szétszedős videóban làtszott hogy nem egy masszív gép. Tény xsx egy betontömb, de ps5 se recseg ropog!
[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
-
hombre[EU]
veterán
dont you dare figyeld meg a From ōszre kidobja a best sellerek közé...és veni vidi vici lenyomja a ubisoftot
Steve1207 22? az nem is annyira rossz...mondjuk két -estés játéktól annyira nem is jó
a one x enhanced játékoknál lenne csak igazán értelme...ok vannak kinn S-ek is, de a core az inkább már 4k-n játszik. szóval ja, szerintem azt fogják tolni[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #39639 üzenetére
22%, azért befejezgetik az emberkék, a graf miatt amúgy el lehet szüttyögni vele.
(Ha a kezdeti maszkos részre gondolsz ott még szerintem egész jó volt. Kb a kottás rész számomra, (nem egy nagy spoiler), onnnantól untatott nagyon, és elfogytak a játékelemek, kb kettő érdekesebb helyszín volt már csak, plusz a vége. Ehhez kapcsolódóan kicsit. Az fps boost cuccal az Xbox One X Enhanced játékhoz hozzá fognak nyúlni vagy azok maradnak olyanok, amilyenek? A Blair Witch-t azért megnézném ezzel, de elméletileg ez már optimalizált (nem a boostra, csak szimplán). Hasonló a játékmenet, de legalább ne lagoljon és a sztori miatt talán érdemes lehet átrágni akkor témában (legalábbis nekem, mert bírtam a BW-t).
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával