Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
toompa
őstag
Hátha valakinek szüksége lenne rá:
[link]
Xbox adaptive controller. Félárban, még 2 db. -
Edgar2621
őstag
válasz
parandroid #29066 üzenetére
A kapitalizmus az mindehol kapitalizmus, mégha nem is tetszik a népnek
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #29082 üzenetére
Én még azt sem csináltam meg
-
Steve1207
veterán
Man Of Medan is lepörgetve egy szálon. A harmadától-felétől kezd beindulni a történet és élvezhető is lenne a sztori rész, ami viszont rövidke. Irányítás hagy maga után kívánni valót bőven, játékmenet is és nagyon sok fölösleges lomha mászkálás van értelmetlenül az ilyen "minden sarokba megnézzük, hogy mi van" emberkéknek, mint én. Természetesen visszamenni nem lehet, ha olyan ajtót megyünk át/nyitunk ki, ami a fő szálhoz kapcsolódik, úgyhogy nem is sikerült mindent összeszednem.
A karakterrel nem igazán tudtam szimpatizálni, annyira közömbösek és semmilyenek a történetben, volt akinél már kb vártam, hogy inkább történjen vele valami... A kis csónakon nagyobb volt szerintem a pánikérzet, mint a nagy hajón. Ott csak mászkálás és 1-1 ijesztő megjelenő elem (kb 4x a játék során, de akkor is csak az adott pillanatra a hirtelen megjelenő dolgok miatt). A kalóz meg idővel ki is került részben a képből, pedig ő jelentette a legnagyobb veszélyt kb.
Szerencsétlen Brad kb élete végéig depressziós lesz, hogy a társaság fele az ő hülyesége miatt halt meg nálamEz részemről egy 6/10-es játék, de a rengeteg lehetőség maradt benne, pass-ban érdemes lezavarni, ha van kb 4-5 szabad óránk.
És érdekes, hogy a Little Hope-ot mennyire lepontozták pár helyen, pedig sztoriban sokkal érdekesebbnek tűnik és megvalósításban is. Remélem egyszer az is lepörög.(#29075) AMD Power: boldog szülinapot!
ne várd meg, míg betölt
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Series x kontrollert hasznalok règi fat gèpemhez.(fiam kapott series x et, de ő Elitet hasznal.)Ha bedugom a fülest, akkor nem történik semmi, ha adapeterrel hasznàlom, akkor jòl működik, viszont nem reagàl a nèmìtàsra ès semelyik màsik gombra.
Valami ötlet esetleg? -
F_Peter
őstag
-
parandroid
félisten
Lol, látod, ez nekem is új info. Tényleg abban a hitben voltam, hogy a saját webshopjuk.
p
-
válasz
őőő.. izé. a real weboldala is már marketplace... mindenféle kufár árulhat. ez nem reálos angebot, hanem:
Kevin Gode
PriceRush
Triftstraße 5
27580 Bremerhaven
Deutschland -
chipesz
őstag
válasz
Hapcimalac #29069 üzenetére
2021 második felénél ne nagyon várd hamarabb, de amilyen állapotban van most, gondolom nem az lesz a prioritás. Mivel még csak annyi van mondva hogy jövőre jön, konkrétum semmi, így csúszni sem tudnak, maximum az évvel.
-
Wesder
titán
válasz
Hapcimalac #29069 üzenetére
Én 6-12 hónapot mondanék.
-
Hapcimalac
tag
Szerintetek kb mikorra lesz CP-re next gen patch?
Lehet en vagyok egyedul elegedetlen, de nekem nem igazan tetszik a grafika meg series X-en se egyelore.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Itt minden drágább, ahogy nézem. CP2077 pl. Amazonon le van árazva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
parandroid
félisten
El se hiszem, baszki: XBOX Series X 777 EUR-ért [link] .
A Real olyan a németeknél, mint Mo-n a Tesco, vagy az Auchan. Azért kemény dolgok ezek.
p
-
axlfsi
veterán
válasz
bagyulajuve #28861 üzenetére
Hmm, én 6.400 Ft-ért látom...
-
Corpuscle
őstag
válasz
hombre[EU] #29061 üzenetére
Cod-ban (gondolom máshol is) a 120 és a 60 között akkora a különbség, hogy konkrétan szaggatottnak tűnik a játék 60 fps-sel. Zavaró a 120 után.
-
kresz2
aktív tag
válasz
l.skywalker #29050 üzenetére
Köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz
cibere11 #29051 üzenetére
ha a telefonoddal nem tudsz telefonálni mikor lejár az előfizetésed, akkor gp-vel sem tudsz játszani ha lejár, sztem egyértelmű
értelmes áron viszont össze lehet szedni gp/ultimate verziót innen-onnan
forzát ha kifejezetten meg akarod venni akkor sem ms-sel jársz feltétlen a legjobban, én valami 6-7e-ért adtam el tavaly "gyári" kódot -
paisacha
tag
-
cibere11
tag
Üdv!
Most vettem egy Series S gépet.Három hónapig van GamePass ultimatom.Karacsonykor lesz valami akcio a COD,Forza játékokra?Ha már letelik a live elofizetesem akkor is tudok online jatszani?Koszonom
-
bbmt
senior tag
Srácok,
Nem úgy volt, hogy a Watch Dogs Legion magyar feliratos lesz? -
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #29043 üzenetére
Amikor hirtelen átkapcsolom akkor igen, de ha már egy ideje 30fps-ben vagyok akkor "ráállok". Volt ugye sok lövölde ami 30fps volt, ott is hozzászoktam. 🙂
Na meg az ízlés kérdése, hogy stabil 30 mindig vagy 60fos, ami nagy akcióban lehet 40. -
kresz2
aktív tag
Köszönöm a válaszokat,idén nem is vártam, elég annyit tudnom, hogy a 3 hetes rendelések még nem teljesültek.
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, ma leadott xbox series x konzolvilág rendelés mikor lesz teljesítve?
Tudom, hogy hiány van, de remélem nem olyan rossz a helyzet, mint a ps5 esetében.
Series s lesz lecserélve, semmi gondom a kis konzollal, de mégiscsak úgy érzem, a nagy testvér lesz az igazi. -
Dawide@axele
aktív tag
Ma Én is félretettem a CP-t!Series S-en valami borzalom lett.Jó lenne a játék de a sok bug és a grafika nagyon nem adja.Majd jó pár javítás után újra megnézem!
-
l.skywalker
Topikgazda
Bogyi007
Nyereményjáték
Nyeremény:
1 hónapos Xbox Game Pass Ultimate (Trial)
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITT
Jelentkezési határidő:
2020.12.17. Csütörtök 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban. -
Chaser
legenda
válasz
Kovacsgabor2 #28997 üzenetére
series s most, megrendeled az x-et, aztán s-t eladod
sokan akarnak gyereknek venni, de arra picit hamarabb kellett volna gondolni -
i@lex
őstag
Jelen állás szerint kerülje mindenki a destiny 2-t, amennyiben OLED, HDMI 2.1 és társaival rendelkezik. A next-gen patch után, ha egyszer belenézel, minden más játékot gagyinak fogsz látni.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Kovacsgabor2 #29000 üzenetére
Mi pont azért vettünk S-t, mire akkorák lesznek úgy is lesz ráncfelvarrás
-
HunChris
senior tag
Bár már régen toltam végig, a missionok előtt lehet választani kit raksz be. (ahol engedi)
-
Wesder
titán
Elfogyott a női voice acting 23 óra jàték utàn, mostmàr férfi hangon kommunikàl a karakterem. Igazi 10/10-es jàték.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest