Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Az Ark 2 a Tsalàdos Tsókàval Series X|S exklúzív lesz. Gondolom Timed.
-
burimuri
kezdő
Gamepass ultimate letöltőkódot kitől vagy hol érdemes venni? Fél éves kezdetnek lehet elég.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
hyggelig #28577 üzenetére
Szerintem zseniális az a játék, bár hozzá teszem nem nekem találták ki. Imádni akarom, szeretni, le se tenni, de az a baj, hogy olyan szinten nem fogja a kezed, annyira nem akar vezetni a játék, annyira arra megy, hogy te találj ki mindent, hogy mire egy valamit kitalálok, vagy mire egy irányba megyek a következő küldetésig addig 40000 kérdésem lesz, meg bele kezdek 300 felfedezésbe és abszolút kizökkenek, hogy éppen mit csinálok, mert rájövök, hogy egyszerre küldetésezek, mellék küldizek, sütök, vadászok, hidden cuccokat találok, dungeon-okbe megyek és a többi. Ez így sajnos rétegjáték ami zseniális csak ha kicsit jobban vezetne akkor lehetne mindenkinek is tökéletes szerintem.
-
ughhh
senior tag
1 hónapos lett az sX. Egyetlen hibája van 4K/120Hz VRR esetén szemetel az oled képernyőre.
Ezt leszámítva egyetlen fagyás vagy hiba nélkül üzemelt az elmúlt 1 hónapban.
A Game pass nagy királyság, a pc ritkán van bekapcsolva. -
Sinu
senior tag
válasz
l.skywalker #28580 üzenetére
Jaj de imádtam az első részt, a másodikról és harmadikról még nem is hallottam
Ismét köszönet a szervezésért, és Sherkulásnak a felajánlásért
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #28584 üzenetére
Ez király. És elég pite az unlock. Hétvégén úgy is meg kell csinálnom a tavaszi feladatokat a picúrnak, majd ez is köztük lesz akkor.
De ugye nem csak ma lehet megszerezni, hanem mától lehet? -
l.skywalker
Topikgazda
-
Silεncε
őstag
válasz
Jackie_Chan #28527 üzenetére
Máris árulod? Bátor, én abban se vagyok biztos, hogy megjön jövő héten
-
vasi89
őstag
Akit érint, Series S újra van a telekomnál. X, jelenleg továbbra sincs.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherkulás felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
Desperados III
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.12.14. hetfő 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban. -
.LnB
titán
válasz
Zoleee83 #28576 üzenetére
Hónapok óta olvasgatok a CP világáról. Megvan a könyv is. Tegnap mielőtt nekiálltam játszani, elolvastam a kis kompendiumot amit kaptunk a lemezes változathoz.
Ez a két említett játék nálam pont a legjobb példák (ezt tudod te is). Úgy állok neki az ilyeneknek, hogy bele fogok merülni, aprólékosan játszom. Vannak játékok, amibe bele van téve a meló, a szív. És ez nekem elég, hibái ellenére is. Mert ezek más játékok mint az átlag. Az átlag game-eket végigjátszom és kész. Ez is megvolt. Ennyi. Mint ez a Fallen Order..
Tudom, készülök rá, majd körbe járom a helyet ott, ahol kell. -
hyggelig
senior tag
válasz
Döglött Róka #28568 üzenetére
Életem legnagyobb csalódása. Kb 30 őrám volt benne.
Az egyetlen játék, amit itt, a Hardveraprón adtam el egy apukának, aki a gyerekeinek vette meg tavaly karácsonyra. -
Zoleee83
addikt
Tudom nem lesz a legjobb hasonlat de én a Cyberpunkot a Death Strandinghez mérem, teljesen más a két játék, és mégis hasonló, vlószínűleg ebben is lesz 200 órám.
Egy nagyon komplex történet millió apró mellékszállal, amik hozzáadnak a fő storyhoz és valószínűleg a sidequestekből fog csak teljesen összeállni sokat olvasgatva. A lemezes verzióhoz kaptam könyvet, ott rengeteg plusz infó van a történetről, hogyan jutott el Night City 2077-ig erre a szintre, a megelőző atom robbantgatások, háborúk, céges háborúk stb után.BTW: Kojima szerepelni fog a játékban @Sefneni - igen pontosan ez az, de volt még más is, pl perfomance-ban elmosta a képet ha autóztam, bár nem tudom ez lehet direkt koncepció, hogy ne kelljen annyi poligonnal számolni.
-
Dvix
senior tag
A Forza Horizon 4 be állítólag jön ingyen DLC-ként a Cyberpunk 2077 ből a Quadra Turbo-R V-TECH tütüke
[link] -
galaxys80
veterán
válasz
l.skywalker #28446 üzenetére
Szuper. Köszi.
Ennyiért akkor még karácsonyra behúzom a Fifa 21-et.Csak azt nem tudom, hogy a Beckham vagy a Champions edition legyen.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #28553 üzenetére
4 játék, ~7 év alatt. Mekkora is akkor ez a probléma? Ráadásul a 4-ből 3 játék igazán jó. Csak egyszerűen elcsúszott valami a fejlesztés közben, és technikai problémákkal jelent meg.
Inkább adok ki ezekért pénzt, mint tudod milyen játékokért....A futószalag effektus az én gyomromnak nagyobb probléma.
És mint írtuk már, azért ez előre látható volt, hogy lesznek gondok.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Zoleee83 #28567 üzenetére
Valószínűleg az elvárások tették túl magasra a lécet. Ha lesz rendes vasam hozzá, pc vagy series s/x és lesz már új gen patch, akkor fogok ezen a játékon elgondolkodni.
A szűkebb listámra, amivel játszani akarok mindenképpen felkerült a játék. Vas kell alá, ennyi a tanulság, amit a tesztekből látok. -
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #28563 üzenetére
Azt tőlem is megkapta, itt hezitáltam meddig rajta, aztán a sok negatív komment ellenére megvettem lemezesen 20k-ért, de most vadászok egy digitális kódot a lemez helyett.
Tegnap olyan bugba futottam bele már a legelején, hogy a szín megjelenítés volt rosszul megoldva, 3 sorban volt kiirva a nyomd meg a piros gombot-nál a piros szín.
Quality módban meg darabos volt a kameraforgatás, de úgy mintha be lett volna mindenezve a karakter. Voltak tárgyak amin elgondolkodtam hogy 3 éves rajzolta-e
Nem mosdatom mert van vele baj, nem kevés jelenleg, de akkó' is érdel, mer' jóó! -
Baltazár123
őstag
válasz
gabriel26 #28560 üzenetére
A one,ones,alap ps4 gépekre rengeteg refund lesz. Az összes tesztben megy a károgás, hogy szaggat meg elmosódott textúrák. Jó kérdés valóban, hogy miért nem csak az új genre adták ki. A válasz valószínűleg az, hogy kell a bevétel.
Mondjuk PC-n is, arról nem a cég tehet, ha valakinek gyenge a konfigja és megveszi a játékot, aztán mégsem fut. Ott a minimum konfig ajánlás, aki az alá megy és megveszi, az ne károgjon. Konzol persze más, ha kiadják a 7 éves gépekre, az már a kiadó felelőssége, hogy normálisan játszható legyen vagy akkor ne adja ki csak az új genre.
Én azokon mosolygok most, akik rohantak one x-t venni, a használt árakat is felverték miatta és megy ám a károgás one x, ps4 pro-n is, hogy nem az igazi a játék.
Sokan elfelejtik, hogy a witcher is így indult, egy bughalmaz volt, de gyorsan javították. Ezért adnék a lengyeleknek egy esélyt, mert sok mindent ki tudnak javítani majd. -
Bigmasterl
tag
Egy HDR jelenségre nem találok magyarázatot. Játékból (NBA 2k21)a menübe lépve majd vissza, megváltozik a grafikája a játéknak, nem HDR a kép. A game újraindítása után megint jó. Erre van valami beállítás, vagy ez a játék sajátossága lehet? Köszi előre is
-
batai15
félisten
válasz
l.skywalker #28508 üzenetére
Skyrim
-
válasz
Zoleee83 #28548 üzenetére
De most komolyan te meg vagy elegedve vele XSX-en?
Tudom mondtak nem lesz next gen patch, de hogy nez mar ki ez a jatek?
Amikor elkezdtem fikazni mondom ranezek mar olyan game-ekre aminel nincs next gen patch (gta5, rdr2, mafia, igazabol barmi) merfoldekkel szebb ennel.
Attol, hogy van fps had ne pippantsam mar le oket, aztan kapok egy ps3/x360 texturat melle
DF tesztbol kiderult a PS4 pro! verzio meg a 1080p-t sem kepes tartani. Ahogy jatszottam vele tiszta olyan volt mint ha 720/900p-ben menne az egesz.
Egy videojatekot nem csak a story miatt vesz az ember hanem a vizualis elmenyert. Na most itt az utobbi annyira ocska, hogy nem tudok tullendulni rajta.
A mai naptol en befejeztem a preorder-t a jatekoknal. Megvarom mig jon valami teszt es majd akkor veszem meg. -
justgiveup
tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy a 14 napos trial verzió után már nem jár a kedvezményes, 300 Ft-os GP Ultimate? -
Zoleee83
addikt
válasz
Bad Pritt #28553 üzenetére
Ott a megoldás, ha nem tetszik, refund! Ilyen egyszerű.
@Scarletiel - Fiaskó? Ugyanarról a játékról beszélünk? Masszív siker eddig, a konzolos balfaszkodás ellenére is.
@Ctrl+Alt~Del - Erre nem tudok mit mondani, ez nem a te játékod, légyszi mondj egy olyan ow játékot ami szerinted nem dög unalom, komolyan kíváncsi vagyok mi a mérce.
@hombre[EU] - GTA5 olyan bugokat dobált, hogy félre is tettem , mai napig át tudok sétálni falakon benne. És a story? Na az az egyik játék amit soha nem játszottam végig mert a szét szabdalt történet nem mozgatott meg egyáltalán. Van ilyen.
De tényleg nem védem a Cybert, mert el lett b@szarintva főleg ennyi fejlesztési idő után nem így kellene kinéznie, elhiszem hogy sokótok szemét szúrja. Én biztosan végigjátszom mert érdekel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
a gta5 mikor megjelent x360-ra az elsō héten raktam bele vagy 50-60órát, zéró bug és semmi nem nézett ki olyan jól és volt olyan "méretū" és még jobban is futott,mint most xone/ps4-en a CP... szóval nagyon rossz példa
ezen nincs mit magyarázni, béna lett. az írás, a scriptek, a hangulat, a zene mind rendben lesz...de ez egy videójáték és a technikai háttere ugyanolyan fontos. ez a konzolport nem ér még 8pontot sem -
RudY
addikt
válasz
hyggelig #28545 üzenetére
Eleve azzal töltöttem el 3-4 órát, hogy az első napnál félre is tettem a sztorit és teszteltem a környéken.
0 tapasztalattal levertem 3 gengszter csapatot. Kiborított a visítva ugrándozó, csonkalábú 3,14csa, de az még inkább, hogy minden helyszínen 2-4 táskarádiót bömböltetnek ezek a gyökerek, amiből hatféle zene szól.
Hogy a rendőrök éppen 27 m-re helyszínelnek a rablástól és a kialakult tűzharctól, az mulatságos, bár nem meglepő valahogy.
Gyűlt a tapasztalat és a képesség, van egy rakás cuccom, már 2x fordultam velük eladásra, így pénz is van rendesen, kedvemre válogathatok az otthagyott járműveik közül és mehetnék tovább rendet vágni, mint Spider-Man....gondolom a sztori is érdekes lesz később, de pár napig csak feszegetem a határokat, hogy meddig lehet elmenni.
Szerintem a TGA nyertesek közelébe nem feltétlenül került volna. -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
A játékkal nem az a probléma, hogy perf gondok vannak vele, hanem az, hogy szerintem dög unalom, ráadásul ronda is. Egy karakterrel sem tudok azonosulni, akit láttam eddig, es az egy RPG-ben óriási hiba.
Abszolút a Watch Dogs jut róla eszembe, meg a generic Ubisoft-sz*r játékok. Nem érzem a kiválóságát semmilyen szinten, Kizárt dolognak tartom h ezt ot év múlva emlegetik meg, mint pl. A Witcher 3-at.
Az, hogy félkész, egy külön sztori. De hogy lapos es érdektelen 10 év fejlesztés után, az szamomra megbocsáthatatlan. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Tudod, pont ez a szomorú a mostani helyzetben, hogy a fejlesztő hibáira az a válasz, hogy itt az új gép, és a brute force megoldja és ezért elnézzük nekik. Szvsz ez nem megoldás a problémára.
Arra már rég nem tudok mit mondani, hogy a játékosok bekajálják ezeket a produktumokat, a GTA is nevetséges volt a maga idejében, az AC Unity, Arkham Knight szintén és most itt van ez, tökéletesen beleillik a sorba.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Szerintem itt inkább az a baj, hogy 7 éve húzzák az agyunk a Cyberpunk-al. 7 év alatt más stúdió letesz 2 AAA játékot az asztalra amik simán élvezetesek, bizonyos stúdiók meg egyet de az legendás. Itt tolták a hype-ot meg az emberek már egy képtől is elélveztek, aztán most jött a pofon, hogy 7 év alatt ennyi sikerült technikailag. Imádtam a Witcher trilógiát imádom a CDPR-t de ez egy akkora fiaskó amit jelenleg nem tudok nekik elnézni pláne mert teljes áron van. Tették volna ki early acces-be, vagy toltak volna rajta még egy évet és mondták volna most ki, hogy sorry késő ugyan, de nem lesz prev gen verzió mert tessék.így néz ki, ezt ti se akarjátok. Visszaadják a pénzt, vagy választhatnak a gamerek, hogy next gen verzióra váltják. Lett volna abból is hiszti, de a becsület megmaradt volna.
-
.LnB
titán
Az beállítható valahogy Xbox-on, hogy ha bedugom a fülhallgatót a kontrollerbe, akkor csak ott küldje ki a hangot? Mert most mindig le kell halkítanom a tv-t mellé.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Bad Pritt #28538 üzenetére
Engem pont nem érdekel, hogy performance issue van, vagy grafikailag vannak vele még gondok, bugok, amiből nálam is volt tegnap. Kaptunk egy zseniális storyt ahol érdekes a történet, jók a karakterek, úttörő a játékmechanika, csillagos5-ös a fegyverhasználat, az autók belső nézete is kidolgozott, a vertikális városépítésről nem is beszélve..
Végre nem egy szokványos játék, nem egy lelket lehúzó egyszer játszós 20 órás ex, vagy egy copy-paste Ubi játék.
Most sokan sírnak (prevgen gépesek) hogy hogy néz ki, emlékszünk anno, hogy a tizedennyi technikai újítással megjelent GTA5 hogy nézett ki , mennyire volt bugos, pedig az aztán az openworld alfájaomegája' sokaknak mai napig..
Kell alá a nextgen gép abból is az XSX, ennyi a történet. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Dark Tide jóféle lesz a Vermintide-ok után várós.
A Perfect Dark trailer viszont iszonyat generic képet mutat még.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
hyggelig
senior tag
Nekem tetszik a Cyberpunk, a bugok ellenére is játszható, béna is vagyok benne (nem szoktam first person shooterekkel játszani, szinte SOHA) fel is bosszantott párszor, de akkor is végigjátszom
Ha meg nem akkor csak 7000 forint volt -
l.skywalker
Topikgazda
https://account.microsoft.com/services/
Az Instant ON pedig már benne van az összefoglalóban
-
gyűrű
addikt
válasz
Néztem a kedvcsináló videókat, én ezek közül legjobban az Evil Deadnek örülnék, anno az első xbox-on sokat játszottam, és jól szórakoztam az Evil Dead: A Fistful of Boomstick-el.
Jó lenne ha ez is olyan poénos hentelős játék lenne
Meg az is ha az Alza végre kihozatná a novemberben megrendelt SX-et, bár épp most eltolták keddre a lehetséges beérkezést.. -
Bad Pritt
félisten
Ezt te sem gondolhattad komolyan, nagyobb cég értékben, mint a Ubisoft, és ugyanannyian dolgoznak ott, mint a BoWare-nél mondjuk. Pont ez a baj most, hogy nincs mentség erre a végeredményre, az meg külön röhej, ahogy kommunikálták az egészet, jöttek a bullshit night city wire videók a marketing részéről, miközben a játék esett szét a fejlesztők keze között.
Nem pletykák voltak, pont ez a baj.
-
Mattb
senior tag
Hali!
jottem tovabbi lama kerdesekkel
tegnap a konzolon belul beaktivaltam a 300ft-os GP-t. Hol tudom ellenorizni, hogy most akkor sikerult e ez az 1 ev livebol gp alakitas?
valamint el is inditottam a FH4 letolteset. Utanna kikapcsoltam a konzolt. (Xbox gomb, a konzol kikapcsolasa)
Igy megy a letoltes? Vagy valamit rosszul ertettem ezzel kapcsolatba?
az appban semmit nem latok. Hol tudom ott megnezni?
elore is koszonom -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Igen van ilyen is, ezt úgy hívják, hogy Digital Direct
-
balazs025
senior tag
válasz
Létezik olyan is, de itt oda volt írva, hogy ,,+ Cyberpunk 2077 letöltőkód".
És a doboz tartalmánál is ez van feltüntetve, valamint a KV is kódokat küldött ki, szóval szerintem nyugodtan árulhatod. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #28528 üzenetére
Mert ők egy amatőr cég. Akik túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Ez van amikor a szív diktál, ők mindent szerettek volna megtenni, de szép lassan a fejlesztés közben ráébredtek, hogy a nagy pályások játéka nem úgy működik ahogy azt ők elképzelték. Aztán ezeket az akadályokat próbálták így-úgy kimozogni. Ez lett belőle, lehetett volna rosszabb is.
A toxic, crunch dologból meg mindenki azt hisz el amit akar. Vannak akik nagyon fogékonyak erre a témára és az ezzel kapcsolatos pletykákra.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Nekem szájbergyerekes xox-em volt. Ha nem letöltőkódot kapsz, akkor van egy menűpont, ahol accounthoz tudod aktíválni a játékot. Kvázi úgy tudod eladni, hogy belép a gépbe a vevő accountjával és arra aktíválod a játékot. Ehhez kell látatlanba bizalom, hogy megadja az adatait. Remélem érthetően írtam le....
-
Bad Pritt
félisten
Számomra az furcsa kicsit, hogy mikor a Naughty Dog volt a célkeresztben, akkor mindenki azt mondta, hogy várjuk meg a Last of Us 2-t és mikor megjelent a játék, akkor egyből piedesztálra lettek emelve, mert egy tényleg remek terméket tettek le az asztalra, hiába volt szar a kommunikációjuk, hiába jön több oldalról is az az info, hogy toxic (lehet) a környezet náluk, de a játék maga minden szempontból top notch.
Most itt a CDPR, gyakorlatilag ugyanazt művelték idén, sőt, az én szememben rosszabbak, mert direkt nem mutatták a prev gen verziókat, nem engedték tesztelni őket, mert tudták, hogy szar. Mindemellett delay delay hátán, állandó crunch, nevetséges kommunikáció, egy minimálisan sem transzparens és sokszor amatőr cég benyomását keltették.
Megint az volt, hogy várjuk meg a végeredményt. Megvártuk. Minősíthetetlen szerintem az elmúlt egy év ismeretében, amit ez a játék képvisel jelenleg. -
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Megrendeltem a MM-ból a Cyberpunkkal csomagolt X-Box Series X-et. Elvileg 14.-én jelenik meg.Azt írta rám egy kolléga,hogy a "A Cyberpunk gépek nem letöltőkódosak,ott az első profil amit kreálsz ahhoz töltődik le automatán a játék".
Kérdésem hallott már valaki róla,hogy ez így van,mert én nagyban árulom a kódot,mert nincs szükségem a game-re. -
vg
addikt
Jónak tűnik (a ME Andromeda első előzetese is jónak tűnt), remélhetőleg rájönnek a játék/film készítők ha megadják a népnek amit szeretnének, akkor sikeres lesz a portéka (pl mandalorian), ha nem, akkor utálni fogják (új sw trológia). ME-ben mindenki, mindenki a régi karakterekkel akar újra találkozni, tök mindegy mi a történet, jöjjön valami nagyobb gonosz azt kész.
-
Edgar2621
őstag
válasz
JenciHUN #28523 üzenetére
Szerintem a konzolos kocagamerek (és ők vannak többségben) nagy része azt várta, hogy 22 ezer forintért kapjon egy olyan játékot, ami arányban van a kifizetett összeggel. Nem mindenki követ topikot, olvas gamer sajtót vagy néz DF teszteket. Szeretem a CDPR-t, de nem tudom most felmenteni őket, egyszerűen ilyen füllentős, elhallgatós EA/Ubi szintre mentek le, ami méltatlan.
-
JenciHUN
aktív tag
Akkor csak nézd meg a RDR2 digital foundry performance tesztet. - Ott csak egy frissebb konzol volt elérhető, meg lehet nézni hogy hogy ment a sima One-on és azt is bőven akkor kezdték el fejleszteni mikor még csak a One és PS4 volt.
Semmit nem jelent mit mikor kezdenek el csinálni, az lesz a lényeg hogy mi a hardver amikor majd meg fog jelenni, és persze hogy háttérbe szorul a régi...ezt szerintem a nagy többség tudta és várta most a Cyberpunk esetében is. -
Edgar2621
őstag
válasz
JenciHUN #28518 üzenetére
Rendben van, de mivel a pénztárcát nézték, ezért nem vállalták be, hogy 4-5 millió potenciális vásárlónak adnak ki játékot, inkább kiadták úgy, hogy 160-170 millió potenciális vásárló legyen. Csak ugye ebből 155-165 millió gamernek elfelejtették elmondani, hogy a játék vállalhatatlanul fog kinézni és tele lesz otromba hibákkal a kis prevgenes gépen. Egyébként igazad van, nem elvárható hogy két különböző generációra is megcsinálják, de akkor azt úgy is kommunikálják!
Szerencsére engem nem ért el a hype, de nekem is van barátom aki PS4 Pro-val játszik és már kérte a refundot. -
.LnB
titán
Nem láttam semmi performance mérést.
Mindenkit átvertek, hazudtak,
Nem jó hozzáállás, ezt előre leszögezem. De én "tudtam", hogy ez lesz. Azért sem ért váratlanul. Egyedüli bizadalmam a fejlesztési évek száma volt. Azt gondolnád, hogy ennyi év alatt van idő, tökélyre csiszolni. Aztán jöttek a megjelenések eltolása, és borítékoltam, hogy kezdetben lesz vele baj.
Ha Ubisoft játék lenne már rég szétszí(i)dtad volna őket.
Jogos.JenciHUN
Felesleges volt nekik kenyérpirítóra, mosogatógépre is kiadni. Szépen meg kellett volna húzni a határokat, akkor nem lenne ez. -
Deck
titán
válasz
JenciHUN #28518 üzenetére
Nem az én játékom a RDR2.
7-8 éve fejlesztik és akkor álltak neki mikor még nem is volt PS4 és Xbox One társai. Ők mondták azt, hogy jól fog futni (pár hete) és ők adták ki a korábbi generációra. Ez nem érthető döntés, az az lett volna az ha bejelentik, hogy nem fog menni mondjuk tavasszal vagy tavaly... Vagy előtte. De hát ők is csak egy cég. A lényeg a $$$$. -
JenciHUN
aktív tag
Red Dead 2? Akkor is ezt csináltad?
Ne várjuk azt hogy egy 7 éves hardverre fognak optimalizálni miközben már 1 frissebb és 1 új hardver van kint a piacon / gyártó.
Ha One-ra és PS4-re koncentrált optimalizálás lett volna a fő akkor most meg a next genen nézne ki úgy ahogy. Szerintem érthető döntés volt ez a részükről, a kor halad, az új dolgokra megy a fókusz, nem a 6-7 évesre, ezt el kell fogadni. -
boost
veterán
Quality módban VRRel játszom. Imádom. Hangulat, Art, harc, minden szuper. Mint egy nextgen skyrim.
-
Deck
titán
És megis, hogy? Lejjebb veszik a grafikát PS2 szintre, hogy néha elérje a 30fps-t? Nem előző generációs gépen játszol így szerencséd van. Kíváncsi lennék a véleményedre ha még az előző géped lenne. DF tesztet láttad? Vagy a sok beszámolót? Mindenkit átvertek, hazudtak, beszedték a pénzt azt ennyi.
Ha Ubisoft játék lenne már rég szétszídtad volna őket.
-
JenciHUN
aktív tag
Nos tegnap este sikerült egy 4-5 órát játszanom a Cyberpunk-al. Nekem nem okozott csalódást, azt kaptam amire vártam.
A bugokról meg annyit, hogy a Witcher 3-at egy évig heggesztették a bugok miatt, mire nagyjából eltűnt a nagy része...a játék nem játszhatatlan, performance módban nekem nem volt problémám leszámítva autózás közben 2-3 alkalommal az 5 másodpercig való akadást. (XONE és PS4 az már más kérdés)
Maga a játék szerintem hozza a hangulatot, rengeteg minden van benne már most az elején úgy, hogy nem minden hova lehet még eljutni. Szerintem sok sok órát fogok eltölteni Night Cityben. -
.LnB
titán
Azért vagyok elnéző, mert a Death Stranding mellett talán még nem is volt játék, amit ennyire vártam volna. És a technikai oldal javítható. Alapból sem egy végigjátszással tervezek. Gondolom idővel rendbe lesz téve.
Persze nem mentség, hogy így jött ki. De ez van. Nem tudok mit csinálni vele, nincs ráhatásom, játszani viszont akarok vele a továbbiakban is. Az meg nem segít, hogy minden egyes kis hibánál bosszankodok.Arielle Sitrick - Night City Spotify-on miért nincs még fent a full OST?
fun: Elég gatya voltam reggel 5-kor amikor keltem, sokáig nyomtam tengap. Úgy néztem ki mint a mosott szar, megmosakodtam, belenéztem a tükörbe és gondoltam magamba "Wake the fuck up samurai!" Fárasztó napok következnek, ezt már most érzem előre.
hombre[EU]
Második? Optimista vagy. -
Deck
titán
Csak mert ők a CDPR ne legyél elnéző és elvakult...
Teljesítményileg és grafikailag hulladék a játék az előző generáción. (ezen nincs mit szépíteni) 15fps-22fps között mozog legtöbbször, crashek, PS3 szintű grafika.
Ezt így kiadni? Mi lett volna ha tavasszal jön? És a CDPR feje meg azt nyilatkozta, hogy remekül és meglepően jól fut a játék az előző generáción... 7-8 éve fejlesztik tehát nincs mentség arra ahogy fut a korábbi generáción.
Nem hiába nem mutogattak konzol gameplayt és nem küldtek ki olyan kódokat a fejlesztőknek. Kb hazudtak és leszarták a konzolos vásárlókat. A pénzük persze kell nekik.PS5-ön csak a grafika a probléma.
Hangulat, atmoszféra, sztori: eddig 10/10
Grafika, teljesítmény, technikai megvalósítás: 0/10 -
l.skywalker
Topikgazda
The Game Awards Xbox összefoglaló
• Bejelentették a Perfect Dark-ot a The Initiaitve első játékát [link]
• Érkezik Master Chief a Fortnite-ba [link]
• MS Flight Simulator érkezik Series konzolokra 2021-ben [link]
• Egy Cyberpunk - Forza Horizon 4 Crossover event lesz az FH4-ben
• Warhammer 40,000: Darktide Gameplay [link]
• Among Us érkezik Game Pass for PC-be [link]És a teljes Game Pass új játékok listája:
•The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Xbox/Mobile, Dec 15)
•Neoverse (PC/konzol)
•Killer Queen Black (konzol)
•Cyber Shadow (PC/konzol)
•Among Us (PC)
•Yakuza 3-5 Remastered, Y6 (PC/konzol)
•The Medium (Jan 28 PC/konzol) -
cactuar
senior tag
Azt vártam az Initiative-től, hogy minimum egy atombombát ledobnak, de ettől a Perfect Dark trailertől nem emelkedett meg a pulzusom. Lehet oda meg vissza lennék, ha játszottam volna az eredeti játékkal, de ez így olyan semmilyen volt.
Aztán lehet változik a véleményem, ha gameplayt is látunk belőle. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #28503 üzenetére
Én már most sok mindent megbocsájtottam a játéknak, ezalatt a 3-4 óra alatt tegnap. Mert nem minden a grafika, és a látvány, a technikai oldal. De nem vagyok vak, vannak ám gondok. Van olyan textúra (hírdetéseknél tűnt fel), ami teljesen méltatlan ma már.
Nagyon kíváncsi leszek egy (mondjuk DF féle) összehasonlításra SX és PS5 között. Kíváncsi vagyok, hogy rácsesztem e azzal, hogy nem PS-en kezdtem el végül a játékot.
-
i@lex
őstag
Én esküszöm az első igazán next-gen érzést a destiny 2 next gen patche hozta, jelenleg nálam most minimum az az etalon. Elképesztően fluid és gyönyörű lett.
Aki nem szereti, szerintem game passból az is vessen rá egy pillantást.
Asszony laikusként csak annyit mondott mikor meglátta: “mintha kifestették volna.” Az új raid egyik termére: “mintha felmostak volna.”
Series X-esek nézzenek rá.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #28424 üzenetére
Performance mód sem stabil így van. Sőt. Nálam tegnap 3-4 óra alatt, háromszor fordult elő, hogy megállt a kép 5-10mp-re! Minden esetben valamiféle autózás közben, vagy én mentem a kocsival, vagy csak ültem benne és más vezetett.
Másnál nem fordult ilyen elő?
Kikapcsolom majd ma a kazuma921 által írt effekteket. Remélem javul a dolog majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest