Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
Bismarck24 #28692 üzenetére
Szerver hiba, napok óta ez van, néha megy online néha nem!
Ez nem gép függő hiba! -
zotyi8
tag
válasz
Szintén ezzel kínlódok 2 napja.
-
tunkiih
őstag
válasz
Nálam sem megy, "jó" olvasni, hogy nem egyéni a probléma, mert most vettem 1 komolyabb routert (Digi a net amugy). Furcsáltam is, mert a Nat Open stb. mit kínlódik..
Más: Cold War Updatet ótavatosan kell kezelni, Ray Tracing-el végigtoltam a sztorit, a vége fele már szinte, egy fix résznél először kifagyott,majd ugyanott mégegyszer lelőtte a gépet.
Kikapcsoltam, azonnal megoldódott..
Multiban nem használom amugy sem, de a sztorira én bekapcsoltam azért. -
csucsu52
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #28691 üzenetére
A posztom lényeg az volt, hogy aktiv bajnokságok futnak forza 7-ben, mellesleg pont túraautó és GT vonalon.
Csak magyarokkal, gyakran 20fő feletti nevezéssel... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Super7 frissítés óta eléggé instabil a szerver. Rengeteg rá a panasz. Nem nálad van a probléma.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Nekem is ugyanezt csinálta tegnap, soloban tudtam nyomni ettől függetlenül. XS+GPU nálam is, UPC nettel
.
-
Bismarck24
tag
Sziasztok!
Valamiért az xbox series s nem csatlakozik a forza horizon 4 live-ra. Net kapcsolatom van már többször is teszteltem. GPU előfizető vagyok, az elmúlt két napban van ez a probléma. A gép instant onra állítva. Lehet ez a probléma? Másnàl is van ilyen?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
csucsu52 #28687 üzenetére
És ezek mióta WTCC autók? RS3 TCR LMS autó, S3 BTCC(Britt túra autó) autó, BMW fantasy autó, Volvo Svéd túra autó, mercedes szintén fantasy.
Only WTCC vagy GT játékot keresett. Ilyen pedig nincs konzolon. PC-n volt GTR: FIA GT meg a Race 07.Assettoban van 20+ GT autó
Project Cars-ban meg 30+ -
törölt tag
Játszogattam a CP-al és a hangulat jó, a grafika is korrekt így BC módban, de valahogy a harc nem élvezetes nekem. Nem tetszik a gunplay és a közelharc se. :/
Remélem a story elkap, mert különben bajos lesz végigjátszani.
-
30z.Samu
félisten
Na, megnéztem a CP-t S-en és megírom az első benyomásomat a játékról. Kb 1,5 órát játszhattam vele,
Dex-szel találkoztam, majd beszéltem Jackie-vel, majd elmegyek a klienshez, itt hagytam most abba
A grafika...hát...azt nem mondom hogy rosszul néz ki, de nem volt meg a "wow" érzés. Szóval inkább azt mondom rá, hogy oké, de ez még nagyon nem a next gen feeling. A teljesítménnyel ebben a 1,5 órában nem volt gond, nem futottam bele lagba vagy más érdekesebb dologba, szóval ez alapján stabilnak tűnik a kis gépen. Gondolom ennél közrejátszik a 30fps lock is, azt statilan hozza és az eddigi események alapján nem is hiányoltam különösen a 60 képkockát. Persze nyilván jobb lenne a szemnek, de szerintem a beton stabil 30 képkocka is jó tud lenni. Maga a story, a játék...eddig nagyon nem haladtam, még nyilván nagyon az elején vagyok. Kapok innen-onnan üzenetet, gondolom tudok majd fusizni is vagy ilyesmi. Érdekesnek érdekes, fogok foglalkozni a játékkal, de az Ori-t mindenképp be szeretném fejezni, mielőtt jobban belemerülök Night City világába. -
csucsu52
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #28686 üzenetére
Audi rs3, audi s3, bmw 125i, volvo s60, mercedes a45. Mind forza touring cars kategória, s750.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
CharlieDrop #28669 üzenetére
Szia!
Rengeted GT auto van forza 7-ben.
Wtcc-ből is van kb.8db.
Túraautó és GT bajnokságot is futtatunk forza motorsport 7ben!
link -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CharlieDrop #28682 üzenetére
Konzolra nincs.
Csak így vegyesen. Ha van GamePass-od akkor Assetto Corsa-t próbáld ki. Tegnap került be.
Kormány erősen ajánlott hozzá. Ha viszont nincs akkor Project CARS-t vedd még meg. Abban is van jó pár GT autó. -
Zjunior
veterán
Eneban 31£ a cyberpunk (xbox)ha Maradona hazajaba utazol.
most vettem meg digitalisan en is, annyira gaz tenyleg series x-en ahogy mondjak?! -
Chaser
legenda
válasz
modflow #28660 üzenetére
"Annyi, hogy a felbontás nem 4k, hanem 2K."
(((( :
2560x1440 - > 3.7MP
3840x2160 - > 8MP
végül is nem olyan nagy különbség az, hogy a vga-nak 4k-n több mint dupla annyit kell számolni, mint 1440p-n...jah de
tegnap 3070 topikban voltak rtx-es mérések 1440p-n
ebből a kártyából a beugró ha valaki mázlista 22x ezer ft
tessék
a fél millió pluszos 3090 nem tud 4k@60-at
engem személy szerint nem érdekel ez a csodás cp2077 - esetleg majd ha valamikor bekerül g-be megnézem - , de így érdemes ránézni mit tud az sx pc-hez képest -
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #28670 üzenetére
Már nem vagyok gép előtt, de talán attól magasabb felbontást értek.
Egy 2060 Super-el próbáltam.
Köszi szépen. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Forza Motorsport 7. Van pár GT autó benne.
Assetto Corsaban is van.
Project CARS-t vedd meg, ott is van talán a legtöbb GT autó.
Konkrét WTCC, GT-s játék nincs. Milyen jó is volt a Race ON Pc-n. -
Steve1207
veterán
válasz
Motorsport 7-ben nincsenek ilyenek? 911GT3 tuti van, az kb mindenben van
-
CharlieDrop
veterán
tudtok nekem olyan Game Passos játékot mondani, amiben WTCC-s, vagy GT kategóriás autókkal lehet versenyezni (911GT3 pl.)
Köszi
-
Silεncε
őstag
válasz
IntelKiller7 #28662 üzenetére
Meg jó hogy múltkor mikor megvettem a a CODE VEIN-t ment is rá a refund
-
Steve1207
veterán
válasz
IntelKiller7 #28662 üzenetére
Múltkor rinyáltam itt, hogy ideje lenne a GreedFall-nak és a Code Vein-nek bekerülnie, erre jönnek sorba
Ez a Neoverse kártyás is bejön, MotoGP is elfér száguldozni, szép frissítés megint. -
Edgar2621
őstag
válasz
modflow #28660 üzenetére
Amennyit én láttam és olvastam belőle a Series X és a PS5 sem éri el a PC szintjét (sőt, jelenleg elég nagy lemaradásban van), de nem is ezért van a nagy felháborodás, hanem azért mert nagyon nem néz ki jól még egy XOX-en vagy PS4Pro-n sem.
Biztos vagyok benne hogy a PC változat is javulni fog a tapaszokkal, de a nagy ugrás majd a cuurentgen konzol tapasszal jön a CP2077 életében.
Addig meg itt elvitatkozok mindenkivel a semmiről, közben meg otthon a Monkey's Islandet pótlom éppen a klasszikusok közül
-
boost
veterán
Na, eddig nagyon élvezem a CP2077-et, pedig este ZH 😅, de most belefutottam egy gameplay bugba. A
nem jött ki velem egy épületből, és nekem beszélni kellene vele, viszont az épületbe már nem engednek vissza. [link]társam -
hombre[EU]
veterán
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
modflow
veterán
válasz
Edgar2621 #28650 üzenetére
Megértelek.
Most játszottam vele kicsit PC-n. Minden gyári beállításon van, ami neki ultra beállítás, még az RTX is.
Annyi, hogy a felbontás nem 4k, hanem 2K.Így nagyon szép, minden csillog villog, tükröződik.
Ez most azt jelenti, hogy amit most látok PC-n, az még nincs Series X-en, hanem majd akkor lesz, ha jön a nextgen patch?A PC-s pedig már alapból tudja, amit tudhat, ez már nem fog változni?
-
prokxy
veterán
válasz
Baltazár123 #28656 üzenetére
Nem igazán értem a refundolt dolgot, miért mondod ezt? Battlefield-et vártál és csalódtál, hogy RPG-t kaptál? Ez user error, nem?
Úgy általánosságban értem, no offense.
Boxon iszonyat élvezhető a játék, a graf olyan, amilyen, de a sztori bőven elviszi a hátán. Nem minden a kinézet, bug pedig nem volt olyan, ami megakasztotta volna a játékmenetet. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
A Sony így sem bírja.
-
Chaser
legenda
válasz
nem kell azt gyorsítani, anélkül sem bírják ( :
-
Edgar2621
őstag
válasz
l.skywalker #28653 üzenetére
Ereboot (erre bót) eremake haza (erre meek)
Mondaná nagyapám amikor vágtatott a bótba lisztért csak közben megállt egy kicsit a Paprikában (helyi önkiszolgáló vendéglátó egység)
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #28651 üzenetére
Akkor legyen Reboot,
-
Edgar2621
őstag
Mert nem PC és Currentgen tesztek jöttek csak ki, leginkább a PC miatt húztál fel.
[#28627 modflow] és [#28625 IntelKiller7] : eredetileg ezt prevgen konzolokra készítették, csak közben annyira kicsúsztak az időből hogy jöttek a currentgen konzolok. Gondolom amikor látták hogy sokat csúsznak és már megkapták a devkitet az új konzolokhoz, akkor elkezdtek arra is fejleszteni, vagy inkább már az lett a célplatform. És itt kellett volna kommunikálniuk azt, hogy XO-ra és PS4-re már nem tudják az általuk megálmodott szintet hozni, ezért csak Seriesre és PS5-re jön ki a játék.
Értem hogy sokan jönnek azzal miért lepődött meg bárki is azon, hogy prevgenen hogy néz ki a játék, de nem azzal van a gond hogy néz ki, hanem még azt sem hozták ki belőle amit tudnak a prevgen gépek (főleg az XOc és a Pro), valamint egy óriási bughalmaz lett a játék, plusz a currentgenen sem hozza a nextgen érzést.Ha jól kommunikálták volna senki nem szólna egy szót sem, de hiénák voltak és emiatt becsaptak embereket, egy undormányt tette le az asztalra prevgen gépeken, úgy, hogy igazából arra fejlesztették közel 7 évig.
Nekem nem fáj, jövőre egy XSX-en vagy PS5-ön szépen kitolom majd a currentgenre kiadott változatot és élvezem a játékot, de ettől még most ez a helyzet nem lesz szebb és szvsz nagyot hibázott a CDPR.
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU] #28644 üzenetére
Meg hát olyan emberek dolgoznak rajta akik konkrétan az AAA játékipar krémje.
Nem láttunk semmit de egyeseknek már jár a szája.
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
csak nekem volt a Perfect Dark az egyetlen komoly bemutató?
úgy tūnt ez már in engine - cutscene vagy ingame közeli asssetekkel és nagyon pazar volt. remélem nem kamu cg, azért ezek komolyabb emberek annál
a ME-et én már eltemettem jó mélyre...komolyat kell gurítani ahhoz,hogy lázba hozzon. kb a star wars ip-vel van egy kategóriában -
Chaser
legenda
válasz
IntelKiller7 #28637 üzenetére
vagy veszek instanton ultimate csomagot ami kb 2500ft/hó-ra jön ki, de mondjuk annyira nem éget, még egy év lehet hátra kbszerk:
az ötös lemaradt -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Steve1207 #28636 üzenetére
Nah meg promó miatt is jobb ötlet volt One X-re nyomni, meg kiadni ilyen kiadást. Láthatatlan, novemberben megjelenő gépel, hogy promózol bármit is. Oké, hogy most jelent meg a játék a konzol meg már 1 hónapja, de elsősorban nem ez volt az elsődleges megjelenési dátum.
Oldspice dobozokon is van CP reklám. Ott sem az a lényeg, hogy fusson a játék. -
Steve1207
veterán
válasz
Edgar2621 #28611 üzenetére
Pont ezt nézegettem, hasonlítgattam. Majd jön a patch a régiekre is, bár sokat nem kell várni tőle szerintem. A Witcher patch ciklusait amúgy érdemes megnézni One - One X vonalon, ott is hatalmas a különbség, pedig az csak félgeneráció, a jelenlegitől meg fényévekre van már az alapgép.
Más kérdés a kommunikáció meg a bemutató, ahol ez nem volt említve. Azért a OneX/PS4Pro-tól már elfogadható szintet képvisel, csak nem kell túlzásokba esni (ezeket még kb rendbe lehet rakni, hogy megfelelő legyen). Kb amúgy úgy megy erőviszonylatban, mint ahogy a vga-k is (én a pascal archihoz szoktam hasonlítani, az pc portnál kb hasonlóan teljesít), nagyobb volumenű konzol optimalizáció nincs szerintem jelenleg.Szerk.: ide szól végül (#28625) IntelKiller7, csak még itt kezdtem
-
Chaser
legenda
válasz
IntelKiller7 #28630 üzenetére
nekem jelenleg utlimate van, innen indulok
ha erre veszek 12hó gp-t vagy goldot, akkor hogy váltja át?ismerős fog indulni nulláról, neki jó amit fentebb mondtál
-
hyggelig
senior tag
ide írom, mert itt mindenki ugyanazon a platformon játsza a CP-ot.
Nem tudom, hogy mit nyomok rosszul, de a d-pad lefelé nyomásával nem tudom magamat gyógyítani, csak a telefonom kontaktlistáját dobja be és hát... meghalok.
Van valami mód, hogy menjen? Akár hosszan, akár röviden nyomom, ugyanúgy a telefonlista jön be -
vg
addikt
válasz
IntelKiller7 #28625 üzenetére
Hát mert mondjuk a xbox one x gépből jó pár hónapja még volt speciális cp skin verzió is. Azért az ember fia azt hinné, hogy azon legalább jól fut, ha már kiadtak egy olyat.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Chaser #28629 üzenetére
Megveszed az Xbox Liveot meg a GamePass Ultimatet. Aktiválod először az Xbox Liveot, majd utána az GamePass Ultimateot. És már meg is van az 13 hónapnyi Ultimate GamePass-od.
Vagy, ha megtudod venni 300Ft-ért a 3 hónapos UGP-t akkor azt vedd meg a Xbox Live aktiválása után. -
hyggelig
senior tag
válasz
Scarletiel #28622 üzenetére
Tavaly ősszel én vettem egyet
-
modflow
veterán
Ezt én se értek sokmindent....
Azt sem, hogy egy csomóan beírták, hogy majd egy év múlva...De amikor CDPR halasztotta el, akkor meg világvége volt....De azt se értem, hogy ennyi év alatt hogy nem lehetett jól megcsinálni.
Én még csak PC-n láttam a játékot, ha lesz időm kipróbálom.
-
-
csucsu52
aktív tag
Megtaláltam a nextgen patchelt játékok listájat:
link
Fognak kapni one címek még nextgen patchet?Illetve ha 1080p felbontás van beállítva, akkor sem indithatók külső meghajtóról?
-
Scarletiel
senior tag
-
Edgar2621
őstag
válasz
Zoleee83 #28616 üzenetére
De azért ez nem olyan egyszerű hogy refund vagy eladás, egyrészt vártak valamire az emberek, másrészt pamutként árultak a műanyag ruhát, mondjuk ki hogy becsapta az embereket a CDPR a pénz miatt. Különösebben nem érdekel hogy a részvényesek miatt vagy más miatt, ez akkor is a cég hibája.
A barátom most levelezik éppen szimultán a Sonyval és a CDPR-el refund miatt, teljesen kiakadt azon, hogy milyen a játék Pro-n.
-
chipesz
őstag
-
modflow
veterán
Próbálta már valaki a Shady Part of Me -t?
Szerintem nagyon jó! -
-
csucsu52
aktív tag
Az jutott még eszembe, hogy van 4k tv-m, de nem tud 1440p-t, akkor 4kra skáláz fel a series s?
-
Edgar2621
őstag
-
zadir1
tag
Hello!
Series SS-re szeretnék kamerát varázsolni a Just Dance miatt. Sajnos tlefonon nem az igazi. Gyerekek játszanának vele, de valahogy nincs kedvem odaadni a jobbkezükbe a drága telefonom, plusz addig használni sem tudom. Kinect helyett sima usb kamerát rá lehet esetleg kötni? Jó lenne a skype miatt is.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Scarletiel #28593 üzenetére
Teljesen így vagyok vele én is. Már írtam tegnap este egy kiborulós posztot a saját topikjába
Szegény család csak nézett tegnap, hogy a tévének beszélek folyamatosan: "hogy mit csináljak? azt hogy kell? mikor? áááá!!! na! ezt sem tudtam elolvasni" és ilyesmiket
Párom PC-n tolja, de ő még a vezetést is nagyon bénán tolja. Ultra gamerek vagyunk -
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker #28508 üzenetére
Én megkaptam mindent amire vártam:
- lesz új Dragon Age, helyszín v színű Tevinter, remélem nem megyünk el steampunkba egyébként.
- lesz új Mass Effect
- jön a Yakuza 3-4-5 + 6 (5 a legtartalmasabb, van taxizás meg medve vadászat is)Teljes az életem
(Perfect darkot kihagyhatták volna, sztem új ip kellett volna csinálni, sony ontja magából a single AAA játékokat, remelem itt is beindul.)
-
ughhh
senior tag
55B9SLA, zöld kis csíkokat tobál a képre. Legfrisebb 05.00.02 Fw.
ismert hiba: [https://www.reddit.com/r/OLED/comments/jye8v8/lg_cx_xbox_series_x_flickering/]
[https://www.youtube.com/watch?v=Jfl3UdWZIUQ&feature=youtu.be]
-
Steve1207
veterán
Az sajnos csak a vásárolt tartalmakat jelzi, de pl a havi behúzott gold játékokat nem.
Nekem a legegyszerűbb win-en a store app-ban megnézni: Letöltések és frissítések - Összes tulajdonban lévő termék - Játékok és ott listázza a megvásárolt és fiókhoz kötött Gold tartalmakat is. -
gyűrű
addikt
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #28584 üzenetére
meg is szereztem
-
gerii
addikt
A Microsoft/Xbox weboldalán tényleg sehol nem tudom megnézni hogy milyen játékaim vannak?
Ahhoz már hozzászoktam, hogy egy katyvasz az egész, és 15 féle permutációban lehet egy oldalra eljutni, de sehogy nem találom a játékaim
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest