Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
-
realsaw
csendes tag
Köszi, akkor intéztem a dolgot.
Még egy kérdés felmerült. Úgy tudom a GamePass Ultimate tartalmazza a PC-s gamepass-t is. Na most akkor ezzel lehetne olyan megoldás, hogy mondjuk a fiam játszik az xbox-on a Sea of thieves játékkal és én pedig a PC-men tudok vele játszani online ugyanazzal az előfizetéssel?
-
gduck
addikt
válasz
hombre[EU] #26784 üzenetére
Tőlem jöhet még 1TB is, csak jelenjen meg már végre
-
l.skywalker
Topikgazda
Warhammer: Vermintide 2 is megkapta az Series X|S optimalizációt:
A játék benne van a Game Pass-ban.
-
Rá megy az új Kotrollerre is a régi One-hoz való PowerA MOGA, de nem passzentos.
Stabilan áll, rajta, de én mindenképpen az újat venném, ha még nem postázták.
Az új híbrid ezt az hivatott javítani.* most próbáltam ki mégegyszer, a one kontiról alig lehet leszedni, de a series kontiról nahon könnyen lejön, mert a jack felőli részen nem ül fel rendesen. mindjárt teszek fel fotót
-
Sinu
senior tag
Sziasztok,
Van valakinek infója, hogy mikor lesz készleten KV-nál series x?
Hívtam őket ma többször is, de nem veszik fel :(
-
Zoleee83
addikt
válasz
Igen jól!
Tegnap twittelte valaki hogy jött konzolra egy ~40Gb day1 patch, majd ezt retweetelte az egyik CP fejlesztő, hogy ááá az nem a day1 patch, ez a performace mód + a HDR javítás patch, majd kaptok rendes day1 patch-et is! -
Madoc
veterán
válasz
hombre[EU] #26788 üzenetére
Pedig ez általában minden uj játéknál így van.
-
Madoc
veterán
válasz
Ezek nem összeadódnak általában hanem felülírnak dolgokat. Lenne olyan több éves játék akkor ami 300giga fölött lenne, pl. r6siege
-
válasz
Azok a hirek is igazak, hogy nem lesz series x patch jovo ev elejeig?
-
Madoc
veterán
Jó ez a mobilos xbox app: ismerős adatlapját nézem, görgetek majd sikeresen törlöm az ismerősök közül. Se megerősítést nem kér se semmit. Pont a "törlés"-en görgettem. Visszatettem azonnal de mégis milyen szar már..
-
hombre[EU]
veterán
jól értem,hogy a CP2077 letölt ~60gigát majd jön hozzá egy ~40gb patch [link]...és ezen kívül még egy day1 patch is?
oké
-
Bad Pritt
félisten
Nyomom az előtte-utána gombot a Halo 4-nél, hogy megnézzem, milyen volt 8 éve 360-on, azt kihozza az equipment leírását. Aztán utánanéztem, hogy mennyire nyúltak hozzá a 360-as verzióhoz és azt találtam, hogy alig, a fényeken meg a felbontáson dolgoztak kicsit és ennyi. El nem tudom képzelni, anno a 360 hogy volt képes futtatni ezt a játékot, csak arra emlékszem, hogy süvöltött közben, mint állat.
-
RudY
addikt
Pontosítsuk másoknak is.
Valóban 300 ft most 3 hónap GPU, de csak az új belépőknek.A(z) Ultimate, 1 havi megvásárlása esetén ingyen megkapja a következőt: 2 hónap. [link]
Most korlátozott ideig az Ultimate előfizetést az első 3 hónapban 300 Ft-ért kapod. [link]Az url-ben dec20 van, talán addig él az akció.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #26769 üzenetére
nekem blockkolva is van
szóval errōl a fotóról van szó->[link] ?
-
dolko1944
csendes tag
Sziasztok!
Series S-ről van szó (ha ez számít).
Össze lehet e hozni a következőt?
Jackes headset megy a kontrollerbe - de azt csak mikinek használom - míg a kimenet egy TVvel párosított bluetoth hangszóró?
PS4-en ez kiválóan működött, itt egyelőre nem tudtam beállítani.
Ötletek? -
Norb79
őstag
válasz
l.skywalker #26763 üzenetére
Jól írta Oriic, tényleg úgy tűnik. Magyar xbox oldalon egész pontosan az van kiírva, hogy 1 hónap 300 forint, de most ajándék ingyenes második és harmadik hónap jár hozzá.
Vagy legalábbis tegnap és ma reggel még így szólt pontosan a szöveg, amikor telefonról néztem, ahol nincs belépve az ms accom, és nem látja egyből a honlap, hogy nekem még két évig él a GPU. -
AMD Power
titán
válasz
Hapcimalac #26775 üzenetére
Biztos nem!
-
30z.Samu
félisten
válasz
Hapcimalac #26775 üzenetére
Nem, próbáltam, az egy hónapnak is örültem volna pedig.
-
Hapcimalac
tag
válasz
l.skywalker #26755 üzenetére
En ezt a +3 honap 300 forintot rabirom aktivalni, hogy meghosszabbitsa a mar meglevo GPUmat? (Ami amugy 2022 februarig jo..
)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #26770 üzenetére
Kozben atirtam en is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Zoleee83 #26766 üzenetére
Ez az Xbox News egy elég kaka fiók. Olyannak tűnik, mintha hivatalos lenne, de közben a Redditről szedi az infókat. Simán lehet persze, hogy lesz benne ilyen mód, de én amíg hivatalos nincs ilyenekből, addig meg sem nézem. Az Xbox News-t pedig már tiltottam, mert nagyon selejtes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #26763 üzenetére
En irtam azt. Magyar oldalon en csak annyit lattam h elso honap 300, utana kesobb irja h 3 honapot ad.
-
Zoleee83
addikt
Pletyka:
Cyberpunk Performance és Quality módban is játszható lesz.
CP2077 target Performance: 60 FPS on XSX
Gondolom az SS + a régi gépek a quality-t fogják inkább pereferálni a hiányzó teljesítmény miatt.
Twitter@ l.skywalker - tisztában vagyok vele hogy pletykacsatorna, de hátha, módosítom is
-
sting2
addikt
válasz
Hapcimalac #26761 üzenetére
3 hét alatt nekem is volt párszor.
Nincs ezzel semmi gond, sokaknál ennél " melegebb" dolgok is vannak.
Van rá bőségesen Gari, Betudom múló szeszélynek.. -
Dvix
senior tag
1 hete aktiváltam 3hó GPU-t. Jól megszívtam most 3 havi lenne 300 Ft ért
Így jártam.
-
Hapcimalac
tag
Na gyerekek, en az elobb eleg szepen befostam.
Bekapcsolom a kontrollerem es a tvt, erre a Series X nem indul el. Na mondom biztos csak ledobta a kontit, elinditom kezzel a konzolt. Benyomom, villog, de a kep nem jon be, majd azt sem engedte mar, hogy kikapcsoljam a gepet. Igy nem tudtam mast tenni, mint minden kabelt kihuztam a boxbol, hogy kikapcsoljon es aramtalanitottam.
Szerencsere miutan visszadugtam mindent es ujrainditottam, azutan jo lett... de azert elegge beparaztam, hogy elromlott..remelem tobbet ilyet nem csinal. -
gyűrű
addikt
-
hyggelig
senior tag
válasz
Hapcimalac #26753 üzenetére
Én is megnézem, ha hazaértem. Úgy is kipróbálom majd, hogy a gép is be van kapcsolva és fut az app is. Lehet, ez a gond. (erősen gyanús)
-
_ak_
addikt
Van ez a PowerA Moga Gaming Cip az Alzanal: [link] Amikor megrendeltem fogadni mernek, hogy nem szerepelt ott, hogy Xbox One, foleg nem volt egy masik verzio ( [Moga Hybrid Gaming Clip] ) belole. Raadasul az elsonel a kommentekbe is irja valaki, hogy jo mindegyik Xbox controllerhez.
Valakienk nincs ezzel tapasztalata elsokezbol?
-
Hapcimalac
tag
Szerintem ez applikacios gond lesz, mivel en is ugyanigy jartam, nem irta ki a konzolom, es nem tudtam letolteni.
-
realsaw
csendes tag
Sziasztok!
A hozzászólásokat átnézve, jól értem, hogy ha most veszek egy xbox series s-t és hozzá 1 éves Live Gold-ot és aktiválása után ha veszek 1 hónap GamePass-t, akkor egyből automatiksan upgrade-eli a rendszer a GamePass-t 1 évesre?
Ps4 van a családban, de szerintem ps5-öt ráérek majd jövő év közepén venni és addig kicsit ismerkednénk az xbox játékokkal is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #26736 üzenetére
Az oke, de nála nem ez a gond.
Hanem az, hogy üres az ablak, amiben kihozza a konzolt. Az applikácio hiba, mert a gépet akkor is mutatnia kellene, ha amúgy nem tud kapcsolatot létesíteni vele program.
Egyébként (most jutott eszembe) olyan nekem is volt, hogy azt jelezte be van kapcsolva az egyik. Ennek ellenére fullra ki volt kapcsolva. Ez a másik eset.
Azért javasoltam neki a fentieket...de abban az esetben, ha a letöltés nem indul nyilván az is kell, amit te írtál.
Szerk.:
Pl. az sem lenne rossz, ha itt mutatná neki: -
TayRol
nagyúr
Srácok, cimborám venne a fiának SS-t. Van olyan hely Pesten, ahova ma - holnap be tud menni és leemeli a polcról?
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #26741 üzenetére
"Régen benne volt a Home társ gépe is"
Megvettem a Dragon Ball-t, rákattintottam a letöltésre és két gép volt ott. Később bekapcsoltam a konzolt, akkor nem láttam sehol, akkor lehet hogy Bad gépére ment.
-
hyggelig
senior tag
válasz
IntelKiller7 #26739 üzenetére
Legrosszabb esetben letöltöm, ha megkapom a kódot. Annyira nem sürgős
-
l.skywalker
Topikgazda
Régen benne volt a Home társ gépe is, nem lehet, hogy amiatt? Ill. NoOne1976-nak volt, hogy nem akarta az XsX-et látni az app, csak a régi, de megmaradt XoX-et. Csinált egy full restartot, utána megjelent az XsX, de úgy, hogy megjelent egy "konzol váltása" opció és ott tudta kiválasztani melyik legyen.
Elég hektikusan működik
-
l.skywalker
Topikgazda
Volt már sok probléma az app-konzol kapcsolattal más fórumtársnak is, ami segített, hogy egy teljes ki-bekapcsolási folyamatot kellett csinálni:
1. Kapcsolja ki a konzolt. Ehhez tartsa lenyomva a konzol előlapján lévő Xbox gombot 10 másodpercig, amíg a konzol teljesen le nem áll.
2. Húzza ki a konzol tápkábelét az aljzatból. Várjon 10 másodpercet.
/Fontos Mindenképpen várjon legalább 10 másodpercet. A művelet alaphelyzetbe állítja a tápegységet./
3. Csatlakoztassa újra a konzol tápkábelét.
4. Nyomja le az Xbox gombot a konzolon a visszakapcsolásához. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
tunkiih #26730 üzenetére
Attól függ melyik, de a legtöbb már kuka, mert a jelenlegi maximum szint 1260 és azok többségét maximalizálták 1060-ban, így csak PvP-ben van értelme használni őket. De nem mindet, van erről leírás, de a gear-eknél is lehet látni a játékon belül.
[link]És persze vannak kivételek mint az exoticok, amik sose kapnak sunsetting-et és a raid cuccok mindig eltolva.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ctrl+Alt~Del #26729 üzenetére
Hát, anélkül már azért nagy luxus lenne
-
tunkiih
őstag
válasz
l.skywalker #26708 üzenetére
Kedvet kaptam a jatekhoz ujra, de tenyleg!
Lesz mit behozni
Az 1 OP fegyverei ernek itt valamit meg?
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
l.skywalker #26698 üzenetére
Beszarok. Ezt nem tudtam, En kerek elnézést.
Es amikor ténylegesen megveszed a játékot, akkor csak redeemeled a kódot? -
ρσгτσ
addikt
Akkor nem hozza ki ezt a részt, hogy rá tudj bökni? Kb. 1 hétig volt csak 1 konzolom, nem emlékszem rá...mert neki úgy látom azt hozza fel.
Szerk.:
Bár végülis mindegy. Mert ha nem indult el neki a letöltés (?), akkor vagy több konzolja van vagy nem működik nála a letöltés az appból. -
Lazika
senior tag
Délután megpróbálom. Köszi mindenkinek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Lazika #26717 üzenetére
Olyan mintha nem érzékelné, hogy be vagy jelentkezve. Vagy nem lenne konzol társítva az accounthoz.
Kilépés-belépést vagy app újratelepítés próbáltad már? Van rá sansz, hogy megoldja.
batai15:
Nem kell hozzá megvenni. Én olyan gépre is le tudtam tölteni, ahol nincs még megvéve a társított accounton és home sincs rajta. -
-
Lazika
senior tag
válasz
-
sting2
addikt
válasz
l.skywalker #26714 üzenetére
94 Ben A Snes verzió anno, 16000 Ft volt (nem az 576 ba, ott 19000!), akkora Hype volt körülötte, az első Fifa meg hagyjuk bazzeg" szent Grál szinten leledzet, annyira nem volt kapható..
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #26714 üzenetére
Ez de menő! Fifa 98 is ütne.
-
l.skywalker
Topikgazda
Retro NHL játék próbálható ki EA Play\GPU előfizetőknek:
-
NoMagix
addikt
válasz
szimszonos #26687 üzenetére
Már nememlékszem mennyi időalatt futottam le azösszes versenyt, de nagyon élveztem!
Mindegy csak jöjjönaz a lényeg! -
30z.Samu
félisten
Ezt gondolom csak az veheti igénybe, akinek nincs GP.
Közben meg is válaszoltam magamnak a kérdést, bejelentkeztem és utána el is tűnik a vásárlás gomb.
-
törölt tag
-
Steve1207
veterán
Végére értem a Fallen Ordernek is. Maga a sztori része teljesen rendben van, mintha inkább a régi sw vonalhoz hasonló lenne az egész. Alapjáraton a "mókadroidokkal" se szimpatizálok, de BD-1 pont annyit ad, amennyit kell, sima segéd, semmi egyéb eltúlzott hülyeség. Karakterek szintén jók.
A sztori beindulhatott volna jobban, kicsit elcsépeltnek érzem a harmadától lévő harcokhoz képeset az elejét, ellenben nekem nem ment Jedi Knight-on a vége. Amúgy se vagyok egy nagy soul stílusú játékos (amúgy egész kellemes volt a harcrendszer így megvalósítva), de szerintem nehéz volt a fő harc. Bele se merek gondolni milyen a felette lévő 2-3 szintű nehézségen.
Grafika: az elejében 4k-ban kezdtem, 30 fps, nem volt vele bajom, teljesen véletlenül találtam meg, hogy van performance 1080/60, onnantól azon "süvített".Annyira nyomatták a specifikációját az SX-nek, hogy szerintem "izomból" kellene azért hoznia a 4k/60-at ilyen grafikai szint mellett.
Összességében amúgy élveztem, olyan 20 órába telt és gyűjtögettem is szépen. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy nagyon nekiesek valaha a maxolásának. Kékeknél szerettem az ilyesmit és kb úgy állok hozzá, hogy az achievementek is a játék része, akkor teljes a végigjátszás, fejlesztők is azért rakják bele, de itt se az SX, se a játék nem motivál annyira, hogy még nagyon császkáljak össze-vissza.
-
l.skywalker
Topikgazda
Destiny 2 Next-gen patch infók:
December 8-án érkzik a 3.0.1-es frissítéssel a Series X|S update. Pre-load nem lesz, ami azért fontos, mert a teljes játékot újra le fogja tölteni, ezért úgy kell készülni, hogy legyen ~70GB szabad hely a gépeken.És emlékeztetőül, a frissítések után ezek kerülnek be a játékba:
-
prokxy
veterán
Aki ezt a CTR-t kiadta, az elmehet a büdös picsbe de komolyan... esélytelen bazzeg elsőnek lenni,én nem értem ezt. Nekem kihívás ez a sz@r,nemhogy a gyereknek.
Használom a boost-ot, a felvehető vackokat, azt így is sokszor a best a 6. hely. Wtf? -
Wesder
titán
válasz
Bizony, tegnap letöltöttem a Fenyx-et, reggel megjött a kód, aktivàltam és indult is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest