Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Előrendeltem par hónapja egy SS-t, viszont konzolvilágnál kértek előleget amit végül nem fizettem ki. Azt írták ilyenkor törlik a rendelést, ennek ellenére most kaptam az sms-t hogy itt van a postán a konzol. Érdekes.
-
Parson
addikt
válasz
l.skywalker #19090 üzenetére
Aha, köszi a tippet, most látom, hogy a MM-ban ezt is lehet kapni. Jól van, akkor ez nem téma.
Egy láma kérdés: a lemezolvasóba helyezett DVD filmeket le tudja játszani a gép rendesen, mint egy DVD lejátszó?
Aha, pontosan.
-
válasz
Parson #19089 üzenetére
Az Elite Series 2 kivételével mind az! De vehetsz hozzá egy ilyen szettet is.Szerk.: lassú voltam.
-
rdt89
addikt
Sziasztok!
Tegnap este 9kor megrendeltem online a MM-be a Series X-et, ma már jött az sms, hogy vihetem a gépet. Ismétlem csak sportemberek induljanak el érte gyalog. Én már nem vagyok az és a 2km séta ezzel a szörnyeteggel egy kínszenvedés volt. Nagy szatyrot vigyetek valamint a sétát gondoljátok át, mert van súlya ennek a szarosnak.
-
Csigavair
tag
Szekszárd MM xSX nulla darab. XSS rogyásig, ha valakit esetleg érdekel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Parson #19074 üzenetére
Használattól függ. Ezekben nem beépíett aksi van. A gyári elemek általában meglepően sokáig bírják, utána tölthető ceruza akksit vagy play&charge kit-et lehet hozzá használni.
Kinek mi kényelmesebb. Egy feltöltés pedig függ, miként használod. Rezgés, időtartam, füllhalgató csatlakoztatása stb.
Egy beépített akkus van, az Xbox Elite 2, de az sokkal drágább is.
Lóf..z, nehogymá' te vagy a Blade Bladerunner
-
Parson
addikt
válasz
bulikavagyok #19075 üzenetére
Hm, ez az ikea-s akku tetszik, jó ötlet. Nintendo Switchem van, és ott megszoktam, hogy csak feldugom töltöre magát a kontrollert és hipp hopp feltölt, aztán kegyetlen sokáig jó... no de ez mellékes itt.
Mindegyik Xbox kontroller elemes?
-
Gaben360
senior tag
Nekem is ideért végre a kicsike!!
-
-
Kecuhun
senior tag
Nekem is megjött az XSX, de van egy kis gondom. Sikeresen felismerte a tv-t, hogy tudja a 4K 120 Hz-et. Viszont ha elindítok egy játékot van egy kis vibrálás és fekete képernyő fogad "Nincs jel" felirattal. Ezután van, hogy csak harmadik bekapcsolásra ad képet. Próbáltam átállítani a boxot 4K 60 Hz-re, de ott is ugyanez a helyzet, vagy át sem vált a 60 Hz-re. HDMI portot is cserélgettem, de a helyzet változatlan.
A tv. egy LG OLED55B9PLA.
-
Bogyi007
veterán
válasz
HagaNRG #18994 üzenetére
Ha One S-ről váltottál, akkor javaslom a Gears of War 4-5 részét. Én is One S konzolról jöttem de "csak" One X-re, már a negyedik részre is azt mondtam hogy mennyivel szebb lett, de aztán az 5 bevitte a gyomrot...
És mint írtam ez a One X, akkor mit tudhat a Series X.Nehéz a pi****on nyugton maradni most és nem venni gépet, de most még nem ugrunk...
-
-
Parson
addikt
Sziasztok,
még soha nem volt Xbox konzolom, ezért kérdem, kb menynyi ideig birják az elemes kontrollerek? -
adalbert1
veterán
Köszi, akkor hagyom még hogy csinálja a háttérben a dolgát - neked mennyi idő volt kb. az első indítás?
-
adalbert1
veterán
Az első start másnál is percekig szüttyögött? Fekete képernyő fehér logóval és Xbox felirattal.
-
Bep
őstag
SX; RDR2: külső SSD --> Belső tárhely 4m 46s
ÉS ITT A NEXTGEN!!! PUBG framerate (1080p) módban vaj sima 60fps... végre megvan
-
batai15
félisten
Hol tudom ellenőrizni mennyi időre van gamepassom ?
Közbe megvan azt írja hogy 2021.12.10ig van passom
Tuti nem fogja akkor havonta a 4kt lehuzni? -
csabi0805
senior tag
Na én is megkaptam.
12 óra előtt csörgött a futár hogy itt van.
Nagyon profi a csomagolás.Le a kalappal a Microsoft előtt.
A gép is abszolút minőségi cuccnak néz ki.Összeszerelés is rendben van.
Ja és a Konzolvilágnak is jár a pacsi a köszönő képeslapért.
Nem tudom de én nekem ezek a kis kedvességek sokat jelentenek.Szóval köszönöm!
-
AMD Power
titán
Microsoft korlátozott garancia.
Befejezés dátuma: 2022. 12. 29. -
oriic
HÁZIGAZDA
Na kinek nem fogadta el a kártyáját a futár terminálja? HM?? Na kinek utasította el a pénzfelvételt az ATM? Két különböző is?? Hm? NAKINEK?
Annak a butagyereknek, aki elfelejtette a napi limitet 150k-ról átállítani.
Kicsit a szívroham kerülgetett.
-
MarioAna
senior tag
Na míg várok a GPU beüzemelésére, addig megvettem két Tomb Raidert, most akciós az MS store-on, gondolom ezek nem nagyon fognak bekerülni GPU-ba majd idővel sem nagyon.
-
AMD Power
titán
FM6 leteszteltük az új kontit. Eddig hibátlan minden. Töltési idők....
-
Kaci84
őstag
-
Solten
őstag
Grat. annak aki mar megkapta vagy meg fogja az uj keszuleket (X/S)!
Itt az UK-ban csak online lehet vasarolni oket de kb par perc alatt (megint) elfogytak. Ugy tunik az uj generacioval nem fogott melle az MS, viszik mint a cukrot...
-
hpeti3
tag
Akinek GPU-ja van, nálatok sem él még az EA Play?
-
-
GEIL
addikt
sziasztok !
Aki már beüzemelte az új gépet és van olyan játéka ami támogatja bill.-egér kombót, az esetleg meglesné a delay-t az előző generációs xbox-hoz képest ?
-
-
Bird
addikt
válasz
l.skywalker #19035 üzenetére
Jaaaa, akkor mea culpa. Bár én akkor is igényt tartok rá.
Ez is olyan lesz, mint a duke nukem?
Viszont ez így már kínosan ciki a lengyel csapatra nézve...
Update: Cáfolták az újabb csúsztatás!, lsd. Cp2077 topik!!!!
-
q2w3
senior tag
Én ma ráérnék játszani, de nekem most jött e-mail hogy a várható kiszállítás 19.00-22:00 között lesz
Azért ez durva. Sosem kaptam még 6 után csomagot, az pláne érdekes, hogy elvileg már napok óta le volt adva a glshez a csomag és mégis csak eddigra tudja betervezni. Egyébként IX. Kerület közepe.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
3L1T3
addikt
Mindenki félt, hogy az XSS gyengébb mint a One X
Hát tessék:
[Assassin's Creed Unity Xbox Series S Frame Rate Test (Unpatched)] -
Vasy09
őstag
-
balazs025
senior tag
válasz
modflow #19016 üzenetére
Gondolom felajánlották, hogy lemondhatod? Akkor meg nem igazán van miről beszélni. Valószínűleg nem véletlenül csak CP -t lehetett bundleként megvenni, így nem is cserélgethetik csak úgy a címeket. A one x limitált kiadás már más tészta, mert az így már elég érdekesre sikerült.
-
Def26
félisten
Kicsit savanyú szőlő, mert telekomra várok. Kicsit bánom, hogy most kimaradtam ebből.
Jó játékot Nektek.
-
Ronam
addikt
Telekomtól rendelt valaki gépet? Pénteken hoznák, de most néztem, hogy lehet változtatni a dátumon, akár holnapra is, de miután kiválasztom azt írja, hogy technikai hiba történt
. Nézte már valaki?
-
ughhh
senior tag
GLS futárral beszéltem, tegnap 2900 db -ot vette fel.
-
modflow
veterán
válasz
l.skywalker #18948 üzenetére
A KV-ban azt mondták, nem cserélhetem ki a CP2077-et másra..... (XsX bundle)
De bakker ha sose jelenik meg, akkor én mégis miért fizettem érte? -
Corpuscle
őstag
Ide is megérkezett a gyönyörűség.
-
lado269
csendes tag
Az ac valhalla benne lesz a gp be?
-
El Gringo
senior tag
az elemfedő műanyag nektek is rohadt nehezen jön le? azt hittem falhoz b.szom.
-
EmThor
addikt
Neztem iponon 38e samsung 1tb ssd 2.5" + 4e axagon usb 3.0 tok, kb ilyen arak vannak, ha valakit erdekel, ennyiert hdd-ből 2.5" külsőből kb 4tb-osat kapni cold storage-nak es akkor lehet a gep belso meghatojara masolni a jatekhoz.
-
AMD Power
titán
Ausztria...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Dawide@axele #18997 üzenetére
https://www.xbox.com/hu-HU/games/assassins-creed-valhalla
Görgess le az aljára.
-
Bird
addikt
válasz
Dawide@axele #18997 üzenetére
Van sima változat a storeban is...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest