Hirdetés
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Na, ma végre bejutottam a tesztszerverre...
Orosz ágon az IS-3 -nál sztem én megállok
nekem nagyon fekszik, de IS-8 -ról már ezt nem tudom elmondani... Jó tudom, kellene azzal is mennem vagy 2-300 kört, de akkor sem... IS-7 -ről nem is beszélve.Német ágon, KT, E-75 viszont valami űber pattogós, gyors töltés, veszélyes tankok és már első körökben, nagyon kézre álltak, szóval ezeket majd ki kell fejlesztenem!

Briteknél csak kíváncsiságból rámentem valami FV nem tudom melyik, már.. (középső ág tier10)....
Nagyon tetü lassú, célzás is... töltés is... de mikor eltalál valakit.... XDD de kb annyi is volt, mert egy ugyanolyan egyet lőtt belém, meg a maradékot egy badcat leszedte, szóval NC..
Cseri0058 : Én még mentem utána pár kört, sajnos nem lett ilyen eredményem mint neked

Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nekem nagyon fekszik, de IS-8 -ról már ezt nem tudom elmondani... Jó tudom, kellene azzal is mennem vagy 2-300 kört, de akkor sem... IS-7 -ről nem is beszélve.