- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hobby elektronika
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Na, ma végre bejutottam a tesztszerverre...
Orosz ágon az IS-3 -nál sztem én megállok
nekem nagyon fekszik, de IS-8 -ról már ezt nem tudom elmondani... Jó tudom, kellene azzal is mennem vagy 2-300 kört, de akkor sem... IS-7 -ről nem is beszélve.
Német ágon, KT, E-75 viszont valami űber pattogós, gyors töltés, veszélyes tankok és már első körökben, nagyon kézre álltak, szóval ezeket majd ki kell fejlesztenem!
Briteknél csak kíváncsiságból rámentem valami FV nem tudom melyik, már.. (középső ág tier10)....
Nagyon tetü lassú, célzás is... töltés is... de mikor eltalál valakit.... XDD de kb annyi is volt, mert egy ugyanolyan egyet lőtt belém, meg a maradékot egy badcat leszedte, szóval NC..Cseri0058 : Én még mentem utána pár kört, sajnos nem lett ilyen eredményem mint neked
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest