Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért? MIÉRT? MIÉÉÉÉRT?
Miért léteznek ekkora retardált barmok? Egy Tiger II és egy IS-3 állnak a szikla egyik oldalán, túloldalon egy ellenséges Centurion, előre szaladt, nem fedezi őt senki... de nem kerítik be, nem csinálnak semmit, csak próbálnak lelőni egy távoli scoutot. Közben a Centurion lassan csipegeti le őket...
Én artyval olyan helyen voltam, ahol nem tudtam elbújni a Centurion elől, de még nem szúrt ki. Jeleztem a többieknek, hogy szedjék le, de senki... SENKI nem reagált. Rálőttem, 40-50%-ot lekaptam róla, de kiszúrt és ő szedett le engem.
Hogy jutnak el ezek Tier 8-ba? HOGYAN?
Utálom, hogy a nulla teljesítményre is kapnak XP-t meg kreditet... ha nem kapnának lószart se, akkor még mindig tier 3-ban lenne a legmagasabb szintű tankjuk.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest