Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha nem kell visszaigazolni a haverságot, akkor miért van ehhez kötve, hogy írjak idegeneknek? Akkor ez nem "barát lista" hanem "akiket barátnak tartok lista", ami között van egy hajszálnyi különbség.
Azért nem értettem, mert logikát kerestem a rendszerben.
(#19654) r1E3S3E7T: Nem elég. Kikerestem, de az üzenet küldés inaktív volt. Csak erre kerestem a választ, mert eddig sosem akartam idegennek írni. Nem tudtam, hogy haverkodni kell hozzá, mert úgy emlékeztem kapok értesítőt ha valaki felvesz, de ilyen idegenektől jövő üzenetekkel együtt sosem kaptam értesítőt. (Igen, van kb 4 haverom a listán, ebből három még a closed béta alatt került oda, az utolsó meg valamikor 1,5 éve).
Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő