-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
Tomi0703 #19307 üzenetére
Hát arra már nem emlékszem, régen volt, sajnálom, kicsit számolgatni kell, és meg lesz hogy kell e a lánctalp vagy sem.
És most lehet lesz aki belém köt, de én mindig a Ltalpnál kezdem a fejlesztést, mert szinte biztos hogy kelleni fog(kivétel volt a panther 2, mert ott free xpből gyorsan megvettem a tornyot, és akciósok voltak a felszerelések, szal gyors vettem egy felfüggesztést rá ideiglenesen, csak ne kelljen a 75össel szenvednem tovább).
Kapóra jön az új akció. tegnap egész nap artystam gwpnatherrel, és azt is terveztem hétvégére, szal így akár a gwtiger árát is ki fogom tudni termelni, plusz ki is fogom tudni fejleszteni. Úgy is kell még 70k xp hozzá. Hétvégén artysok...P*csába hogy nincs aranyam(csak 220 argh), benyomnék 3 nap premiumot, úgy lenne igazán király...
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- További aktív témák...
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest