Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
A csigaszem 25%-ot ad a parancsnok látótávjához álló tanknál. A "coated optics"(= talán magyarul csiszolt optika) meg 10%-ot, de mindig. (A kettő együtt amúgy nem működik, ha áll a tank, a csigaszem kapcsol be, a másik meg inaktív).
Tehát van szerepe, hogyne, különben nem venné meg senki. Ehhez jöhet még a Recon skill, ami+2%-ot ad talán ha fullos, meg a rádiósnak is van valami látótávnövelő skill-je.A minimap-en a rádiós jelöli ki a dolgokat, nem a parancsnok. Tehát ha van scout, akkor a scout csapattárs rádiósa szól az ő rádiójának hatótávján belüli csapattársaknak a felfedezett ellenségekről (tehát ha a két rádió hatótávköre keresztezi egymást). A rádiós meg jelöli a minimap-en őket. Az, hogy a parancsnok ezekből kit lát meg, az attól függ, hogy mekkora a látótávja, ill. az ellen áll/mozog, van-e tereptárgy közben, milyen a camo faktora, stb. Jól ki van ez találva...
Hát igen, TD-re szerintem kell a csigaszem, azért azok többször állnak és a 25% az jelentős. Én más gépre nem szoktam tenni, mondjuk scout-olni se szoktam, de passzív scout-hoz is hasznos lehet.
Amúgy már nem a Patton a király, elavult a Wiki, M48A1 420m-re lát el alapból, erre jönnek még a javító tényezők.
Aktív témák
- 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA monitor garanciával
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő