-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
(#17887) [HUN]Dani: Kösz a linket.
(#17898) Fel: Ma tényleg kurva sok agyhalott játszik, kb nem sok változás tegnap óta. Hiába osztok ki több sebzést az ST-I hp-jának a kétszeresénél, az sem elég a győzelemhez.
A te képed jobb, de ez sem kutya:
Nagy tornyos IS-8 fuck yeah. De a legjobb az volt, amikor az ellen mindkét IS-4-esén D-25T volt.Amúgy kajak hallottam nem egy olyan klántársamtól, akinek 1000 csatája van Type-pal, hogy 7.5-ben volt valami nerf. Én nekem fogalmam sincs róla mi volt benne, szerintem még így is használható (augusztus végén vettem). Aki valóban ért egy tankhoz, akkor az egy nerf után sem fogja elfelejteni, hogyan kell használni.
Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gitáros topic
- Horizon: Zero Dawn
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest