Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz bandiras2 #17326 üzenetére

Nekem a mai személyes kedvencem az az AMX 50 120 játékos volt, aki közölte hogy túl drága a javítási költség prémium nélkül és végigkempelte a csatát a zászlónk mellett.
    ------------------------------------------------------------------------------------------

(#17328) Napfénysüti: erre a kérdésre nem lehet válaszolni, neked kell rájönni hogy melyikkel boldogulsz és melyikkel nem. Olyan nincs, hogy ezen vagy azon az ágon vannak a legjobb tankok. Eléggé ki van balanszolva a játék (hú ezért mit fogok kapni). Minden ágon vannak jó és kevésbé jól sikerült tankok.

Én nemetekkel játszottam sokat, ezekről tudok mondani pár szót:

VK3002DB: vele még nem játszottam. Belőle fog kiindulni a leendő Leopard A1 ág.

Párduc: hosszú 7.5-ös löveggel, 4mp-ként csipked, nagyon pontos, elég jó az átütése. Közelharcban nem jó tank, sérülékeny a lőszerrekesze, gyúlékony, lomha.

Párduc 2: még mindig pontos a lövege, jó átütéssel, nagyobb sebzéssel, jobb végsebességgel és gyorsulással mint a Párduc. 8-as nehéz tankokat sikerül vele meglepni face-to face. Sajna ő is eléggé sérülékeny, bár nem annyira mint kistestvére.

E-50: brutális faltörő kos tank. 60 tonnájával beleszáguldani 64 km/h-val szegény kis betcsetbe nagyon jó móka! Az ágyúja véleményem szerint a legjobb 9-es med ágyú, pontos, gyors, sebez is. Sajna ő is gyullad szemből.

E50M: még nem próbáltam.

Aktív témák