Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Yaye
őstag
T43 tulajok, nagy segítségre volna szükségem.

Egyik kollégám gépét kéne helyreállítanom gyári állapotára, de ez a jóember távollétemben elnyomta a recovery diskek írását, én meg gyanútlanul elhittem hogy a harmadik lemeznél kész volt a dolog. Recovery elindult, hdd legyalulódott, végzett a harmadik lemezzel és most kéri a negyediket, én meg kapom az agyvérzést, mert az már nincs.
Szervizpartícióról már nem áll helyre a rendszer, úgyhogy nincs mese, lemez kell, a gépnek pedig holnap mennie kéne..Ha valaki tudna nekem privátban letölthetővé tenni iso-ban egy XP-s T43 lemezkészletet, vagy akár csak a negyedik Product Recovery lemezt, azzal örök hálára kötelezne.

Yaye
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- BestBuy ruhás topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szervizpartícióról már nem áll helyre a rendszer, úgyhogy nincs mese, lemez kell, a gépnek pedig holnap mennie kéne..