Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• COLBrattShaw

csendes tag

válasz UFO1 #8539 üzenetére

Most nincs ra idom, ha hetvegen felmegyek akkor max egy kis kruz fer bele. Kene csinalnom 2-3-at legalabb hogy megtalaljam az extra masodperceket. Amugy kb masfel eve mentem rajta es annyit mondhatok, hogy sokkal technikasabb mint elsore latszik! Mentem egy tiszta, jo versenyt amire azt mondtam volna, hogy eleg jo, aztan par restartal kesobb majd 1percet faragtam! Szoval eleg egyedi verseny, csak ahogy jobbakat mesz es minel tobb sebesseget probalsz atvinni kanyarokban, szelesednek az ivek igy a lehetseges utkozesek szama is a forgalommal. Sok a belathatatlan kanyar es meg ovatosra veve is belecsuszhatsz 1be amikor athuzod a vasat 1ik oldalrol a masrikra. Szoval az idealis iveknek nagy ara lehet. :DD

Anno 10:16:629-et mentem kb 10 restartal, de ez meg az elozo fizikaval volt, ott jobban kiprogtek a kerekek, meg az iranyitas is nehezebb volt. Latszik is hogy a "bottom on the ninth"-en siman 20mp-ekkel verik az akkori top idoket a mai fizikaval.
    Ubiforums (leaving LA), pic
    De mint ott irtam a labjegyzetben, 4-6x lekoccoltam a traffic-ot, parszor pedig beszorultam mogejuk par mp-re, szoval meg boven van mit javitani. Amugy ranezek majd, mert emlekszem hogy bejott. ;) Akkoriban azert nem javitottam azon, mert nem kuldtek be a tobbiek tobb idot, 10:51-nel feladta a konkurencia. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák