- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackeventer
csendes tag
Köszönöm a tanácsod, remélem nyár végéig tényleg lentebb jön majd az ára.
Bár nem tudom szokott lenni karácsony környékén valami igazi leárazás ezekre például emagon?
Csak, mert most is van az emagon -20% extra, amit a kosárban tudsz rá aktiválni pluszban, ami 70.000 forintot farag le belőle. -
-
Parmezan77
junior tag
-
peternac
tag
jaja, majd ezeket meg kell lépnem
amúgy anno a VRR miatt downgrade-eltem, mert elég rosszul működött a c735-ön v503-mon (amire szintén automatán frissített annó)
majd tesztelgetem, de most többször van használva egy c728
a c728 is automatán frissült anno v503-ra, most ezen játszom (xbox, ps és switch), és itt is a VRR-rel vannak gondok xbox alatt (néha vibrál a kép, vagyis a fényerő változik, kb. villog, főleg statik tartalmaknál - pl. töltőképernyő - és sötét képnél jön elő) és sajnos nem hozott megoldást a v605 upgrade sem
nappaliban van a tévé, többen nézik folyamat, így nem nagyon tudom próbálgatni a downgrade-et, hogy melyik az az utolsó fw, amin még jó a c728-on a VRR (a c735-re ugye megtaláltam)
-
Reinu
tag
Köszi a tippet. Megpróbáltam.
Sajnos nincs változás. Mindenfele beállítással tapasztalom.
Megpróbáltam mindenféle tartalmat.
Ugyanúgy van néha 1-2 másodpercre ilyen kontraszt shift (TCL C805). Talán annyit sikerült leszűrnöm, hogy streamelt tartalomnál nem tapasztaltuk, viszont külső meghajtóról több videónál is és több adathordozót is próbáltam. Ugyanazt a videót letöltöttem 4k hdr ben is ott nem volt ilyen. Lehetséges, hogy fájlformátum a közös pont. Mindenesetre sajnos elég csalódás és nem tudom megmondani, hogy ez széria dolog lehet, vagy csak az én példányommal van a gond.Csatolok még egy példát egy teljesen másik felvételről.
Ennél a jelenetnél a videó végén besárgul az egész, néha oda vissza vált párszor, egy órás rész alatt egy pár alkalommal vesszük észre. Szerintem látszik a képen is a különbség: -
cd930
senior tag
Milyen problémák? Két év alatt nem tapasztaltam olyan hibákat, amik megérnék a kikapcsolását, mert jobban bosszant a félperces magához térési idő.
Persze ha ilyen mellékhatás, hogy a csatornák néha elvándorolnak és emiatt ilyenkor újra kell hangolni az egészet, akkor megfontolandó.Gyerekkoromban is útáltam, hogy percekig kellett várni míg bemelegedett a fekete-fehér tévé
-
Bogyi007
veterán
-
-
-
-
4264adam
veterán
Nem szükséges az idei. OLED pedig nem jött be.
Igaz, viszont mivel hálószoba, a QN91 SDR 30-40% fényerőn megy, a HDR pedig bántóan sok, így nem feltétlenül kell a "minél jobb".
Q80T a minimum, az van a nappaliba, de nem is kell több.Méretben maga a 43 lenne a legjobb, de megelégszem az 50" C805-el.
-
parijani
tag
igen, a kommentekben lévő linken megtaláltam, eddig nem használtam a telegram-ot. Viszont az 508-as OTA-t nem lehet felrakni, mert az ellenőrzés hibára fut, mindegy marad az 501-en gyorsindítással, play store-os kodival minden működik. A v599 és a v573 is ugyanazt produkálta. Telepítés után mindenféle beállítás nélkül (gyorsindítást itt letiltottam) kodit ráraktam, azon sem állítottam semmit a TV mégis lefagyott. Meguntam v501 vissza, v508-ra már nem tudtam visszarakni (többször is letöltöttem másoltam másik pendrive-ra). Egyébként nem értem ezt a gyorsindítást, mintha a telefont is ha használni akarnám akkor 0-ról kapcsoljam be...Ez a pendrive-os frissítés is azért így 2024-ben elég vicces, lehet itt hivatkozni, hogy később kapnánk meg, stb, de pl 0 V501 után sem talál frissebbet, pedig azóta jött ki pár verzió...
-
parijani
tag
501-es már nem elérhető, van esetleg valakinek működő linkje? A gyorsindítás egy vicc, hogy nem tudják megcsinálni, de mondom nekem az elmúlt 1-1,5 év alatt egyszersem okozott gondot. Nagyon keveset TV-zek, de ha már odajutok, akkor nincs kedvem még az induló képernyőt is végignézni. Az ilyen boot logo, stb-t ahol lehet tiltom.
-
-
Rolika109
csendes tag
Ha frissítettem a firmwaret de az előző verzió jobban bejött akkor hogy tudom esetleg a régebbit visszarakni? Próbáltam ugyan úgy pendrive ről visszarakni a régebbit, el is kezdte telepíteni és kb a negyedénél abbahagyta hogy sikertelen telepítés mert hogy a legújabb verzió van fent… ötlet hogy hogy tudom esetleg visszarakni a régebbit?
-
baladam86
aktív tag
-
-
Imi1981
veterán
Éjjel megvolt a full reset és jópár problémát megoldott! Az is ami nagyon idegesítő volt, hogy minden bekapcsolás után dinamikus képmódon volt nem a mozi ahogy használtam! A másik ami idegesítő volt és megszűnt, hogy dolby vision anyagok dolby vision IQ -ban indultak és nem fényesen ahogy hagytam ( nem mindig de sokszor).
Egyetlen probléma maradt meg , hogy gyorsindítást használva kikapcsoltam majd bekapcsoltam a tévét akkor a színhőmérsékletet normálra rakja (középállásba) de nem úgy, hogy el állítja a csúszkát hanem csak látom a képen, hogy hideg. Ilyenkor vagy képmód váltás oda vissza vagy a színhőmérsékletet csúszka állítás egyből vissza ugrassza a rendes állásba!
Szerencsére gyorsindítást kikapcsoltam és ez a hiba nem jelentkezik! Szóval normál lassú indítással most minden jónak tűnik eddig. Végre így már nem idegeskedek. Most már nem is érdekel hogy jön e frissítés vagy nem. Persze remélem így marad és nem kezd el megint szarakodni de szerintem a gyári androidra frissítés nem tett jót és az volt a probléma. -
vonSux
őstag
Kösziszépen. Behúztam egy 65 c805-t, egy három éves sony xh9096 helyére kerül. Utóbbi nem egy nagy eresztés, egy hasonló korú lg oled mellett labdába sem rúg a képminőség terén. De ha konzol gaminghez jobb lesz a kínai csoda, akkor már nyert az ügy. 300eft durván versenyképes ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest