Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Van valami megoldás arra, hogy egy c645-ön netflix miatt ki lehet e kapcsolni a dolby vision-t? Este kifolyik az ember szeme, a fényerőt meg nem lehet kisebbre venni.
-
ERPY
őstag
válasz
Atis45 #19933 üzenetére
1. Activate Quick Start (EVEN if you have this option ON, just do TURN OFF AND TURN ON THIS OPTION once AGAIN)
2. Turn off (hold power button on remote control 5 seconds and say YES/ OK to turn off question and unplug the TV and of course after 10-15 sec, plug in powercord to TV again)
3. Turn on the TV
4. Let it load all the GTV UI
5. Turn off the TV with the remote control button (but not completly, just one short click - to quick start standby mode)
6. Turn the TV back ON with the button on the remote
7. Put the movie or series with Dolby Vision
8. Enjoy, finally, the movie or series without brightness changes in the scenes -
ERPY
őstag
Akinek gondja volt / van Dolby vision alatt a fényerő váltásokkal, mint nekem, hogy előbb vált fényerőt mint ahogy a képkocka jelenet vált, a gyorsindításos ki-be kapcsolásos módszerrel tökéletesen megjavul. Ahogy olvastam ez valami szoftveres hiba, talán előbb utóbb javítják.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a 75c645-re melyik firm az utolsó, és hogy lehet feltenni? Letöltottem zip-be az ota verziót, rátettem egy fat32-es pendrive-ra, de nem látja. A zip kell rá, vagy ki kell bontani?
-
ERPY
őstag
Sziasztok! Bocsánat a kérdésért, de kezdi vagyok. Van egy 75c645 tv-m. Erre ezt a napokban megjelent firm-t fel lehet tenni, aminél ezt írja:
582 a verzió száma
TV models ....C745 & C845....
(C735 & C835 & C935).......(C728 & C825)559 van rajta, amióta megvettem, azóta sem frissült.
Köszönöm előre is a válaszokat.Más:
Tegnap vettem észre netflix sorozat nézése közben (one piece első részénél 4k dv), hogy előbb vált fényerőt, mint ahogy vált a kamera jelenet. Pokoli idegesítő. Van erre valami megoldás? -
ERPY
őstag
Sziasztok! Feltettem a projectivy launchert, tetszik, szép és jó, de azóta a settings gomb a távirányítón nem csinál semmit. Van erre megoldás? Ha visszaállítom a gyári launchert, akkor jó.
Plex dolgait ki lehet valahogy tenni, mert csak az indító ikonját tudtam. -
ERPY
őstag
Sziasztok! Pár napja vettem egy videokártyát, azóta a pc-n akármit csinálok, folyamatosan váltogatja a frekvenciát fekete képernyővel övezve, ha valamit indítok. Full hd-ba van a win11, játékok is. Mégis a tv azt írja hogy 4k-s üzemmódban van. Ha indítok bármi videót, vagy képnézegetőt, váltogat a tv, de igazából ugyanarra áll vissza. Le lehet ezt valahogy fixálni? 60hz-en megy minden, szóval nem indokolja ezt semmi.
-
ERPY
őstag
Ezzel a megoldással, hogy régiót váltanék, tudnám használni az Alexát? Megnéznéd, hogy megjelenik e az Alexa menüpont a tv-nél? Köszönöm.
Most nézem, ahhoz hogy használni tudjam, az amazonon is régiót kellene váltanom, de telefonszám is kellene hivatalos hozzá, ott pedig elvérzek. Szóval tárgytalan a kérésem. Nem tudom ennek a régiónak mi értelme.
-
ERPY
őstag
Sziasztok! Újabb hülye kérdés tőlem. Hogyan tudnám tanítható távirányítóval vezérelni a tévét, mert nekem nagyon nem állnak kézre a gombok. Viszont a Bt kapcsolat miatt nincs infra. Van valakinek ötlete?
-
ERPY
őstag
válasz
Gino20 #18927 üzenetére
Értem, nekem is csalódás ez így. Optikán meg nincsenek meg a komolyabb hangok. Marad a pc - erősítő - tv sorrend, csak akkor meg dolby vision nem lesz. Akkor meg a tv okos része hiába való, csak egy sima megjelenítő marad. Persze az én igényeim valószínű másabb, hétköznapi szinten nagyon jó a tv, mert ezt átlag normál családot szépen kiszolgál. Még majd megnézem optikán, bár akkor se dts-hdma, se true-hd hang, stb.
-
ERPY
őstag
Annyi a változás, hogy már van hang ARC-on keresztül. Ez is valami, de csak sztereó. Plex-el indítva filmet ugyanúgy, semmi 5.1, 7.1, vagy formátum felismerés, mint atmos vagy DDP. A tv-ben HDMI hangtovábbítás van beállítva, szóval nem értem. Valakinek ötlet? Nálatok normálisan kimegy minden térhangzás?
-
ERPY
őstag
Sziasztok! 2 napja szenvedek ezzel az ARC hangátvitellel, de sehogy nem sikerül kicsikarni egy gramm hangot sem. Egy 75c645 és egy Denon x2500-ról van szó. Tv-be az ARC-os hdmi-be, az erősítőn szintén az ARC-os hdmi-be van dugva egy máshol tesztelt tökéletes kábel. Fel is ismeri a tv, cec is működik mert tudja ki-be kapcsolni az erősítőt, állítja a hangerőt. De hang az nincs. Mit ronthatok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE55LS03RA) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest