- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkxyz
tag
TCL 65T8B, és 65c655 közül melyiket érdemes választani? 0 tv nézés, csak filmek full HD vagy 4k minőségben. Általában sötét szoba. (háló) Az árkülönbség 50e. Megéri a T8B?
Nappaliban c805 van, teljesen meg vagyok vele elégedve. Tudom, hogy a fentiek más kategóriát képviselnek. Köszönöm -
gkxyz
tag
válasz
zsolt501 #30858 üzenetére
Megpróbáltam az adott SSD-t másik tv-vel, és hibátlanul lát mindent rajta. Érdekes mert elővettem egy régebbi ssd-t is, a TCL azon sem lát semmit, pedig ezzel a tv-vel azt használtam korábban hiba nélkül. A másik készülék azzal is hibátlan, szóval nem találom a hiba okát sajnos..
-
gkxyz
tag
-
gkxyz
tag
Sziasztok.
Valakinél előfordult már az a probléma, hogy c805 külső meghajtóról, csak a fájlok nevét látja, a benne lévő tartalmat nem? Kori, VLC, Plex minden ezt csinálja.Töröltem és újra telepítettem őket, de semmi változás. Eddig mindegyik hiba nélkül működött, nem tudom mi történhetett vele. -
gkxyz
tag
Sziasztok.
C805 ami eddig hiba nélkül működött, a külső SSD-n sem a kodi, sem Alex, VLC, semmi nem látja a File-okat. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Egyik nap még minden ok volt, aztán ennyi. Áramtalanítás sem segített. Milyen megoldást javasoltok ? Köszi -
gkxyz
tag
válasz
Cartmenn #21971 üzenetére
Nekem is egy kedves "kolléga" segített innen:
https://tcl-promotion.com/hu/ -
gkxyz
tag
HA valaki Szigetszentmiklós K.B. CS. monogrammal van itt véletlenül, jött hozzám egy
43c645 gari hosszabbítása -
gkxyz
tag
Sziasztok. 50c805 usb nem látja az SSD-t, vagyis folyamatosan azt írja sérült.HA másik tv-be teszem, akkor semmi baja.Mi lehetsz oka? 2TB NTFS-re formázva.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest