- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
11hh
tag
válasz
freeland0806 #36926 üzenetére
135-ről mennyire érdemes egyből 486-ra váltani?
Lehet neked azért jó, mert sorban felraktad ami volt. -
11hh
tag
Sziasztok!
Anyukámnak egy 55C805 típusú tévéje van, a 135-ös firmware van rajta, de nem frissül. Van valami trükk, amivel rá lehet venni a frissítésre? Van újabb firmware, és érdemes frissíteni?
-
11hh
tag
válasz
Qtya123 #30557 üzenetére
Láthatod a 100megabites lan stabilabb mint a 200megabites wifi. Vegyél usb-lan átalakítót, pár ezer Ft és nem lesz szűk keresztmetszet. Itt a fórumon mutattak olyan verziót hogy van két darab usb3 csati meg egy gigabites rj45.
Én ilyet találtam. -
-
11hh
tag
Össze hasonlítottam egy 65C765 és egy C845-öt és az oldal szerint több zóna van a C765-ben.
Szépen fejlesztenek a tcl-nél C745, C805, és most a C765 is sokat fejlődött az elődhöz képest. -
11hh
tag
válasz
mikrofon #30447 üzenetére
Itt olcsók az LG oled tévék, nem ismerem a boltot, de többször felbukkant itt a fórumon.
-
11hh
tag
Sziasztok! Régiót ausztriára raktam egy tcl c805 tévén és kerestem a csatornákat, és ugyan úgy abc sorrendben mutatja. Igaz itt nem digi van, hanem helyi kábel szolgáltató.
Van valakinek ötlete hogy lehet szolgáltatói sorrendbe rakni?
Nem szeretném egyesével rakosgatni. -
11hh
tag
Még mindig akciós a TCL 55C845 tv 243ezer Ft.
Ezt csak azért írom mert a drágább C805-öt ajánlottátok. -
11hh
tag
válasz
gycs02 #28446 üzenetére
Ha van számítógéped letöltöd az apkt rá rakod egy pendrive-ra. A tévén felraksz egy fájlkezelő programot. Elindítod a fájlkezelő programot, adsz neki engedélyeket. Bedugod a pendrive-ot megkeresed a fájlkezelő programba, megnyitod, és feldobja hogy nincs engedélyezve az ismeretlen alkalmazás telepítése. Engedélyezed, utána gond nélkül feltudod telepíteni.
Leírni hosszú de 1perc az egész. -
11hh
tag
Akinek gondja van a youtubbal az használja a smarttube programot. Nincs reklám, nem áll le, éjjel nappal megy.
-
11hh
tag
Sziasztok!
Szüleim vettek egy 55c805 tévét, eddig nagyon tetszik nekik. Egy problémát mondtak, ha kodin nézik a filmet és megállítják kis idő mulva bejön a képernyőkímélő, utána a főoldal jön be, és nem a film amit megállítottak. Milyen beállítást nézzek meg? Esetleg a kodin kell állítani? A legújabb 21-es kodi van.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest