- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
620-as FW-rel másnál is bekapcsol a státusz led pár órával kikapcsolás után?
-
válasz
BreamHunter #27321 üzenetére
Nem lehet, hogy az időzónákhoz van köze?
-
-
-
Off topik: milyen Kodi verziót használtok, amit nem update-el magától a TV?
-
-
-
-
-
Ma reggel azzal fogadott a TV, hogy HDMI 1-be szúrt Voda mediabox-ból nem jön hang. Átszúrtam HDMI 3-ba, mindjárt jó lett, visszaszúrva megint semmi. Újraindítás nem segített. Bármi ötlet mi lehet a baj a HDMI 1-gyel?
-
-
válasz
Cartmenn #26080 üzenetére
Pont hogy nem kell. Tegnap tűnt fel, mikor foci volt, hogy mindenki zombi. Nem értettem mi van, mert kb. 30 fokról néztem /olyan a nappalink, hogy a PC-től kb. 30 fokban látok rá a TV-re/, azt hittem rosszul lett valami beállítva. Aztán odaálltam elé, és minden OK lett. Nyilván kanapéról szemben semmi gond, de a lényeg, hogy egyáltalán nem kell extrém szögben nézni, hogy feltűnő legyen.
-
Hol lehet megnézni a digitális adás paramétereit? Jelerősség, felbontás, ilyenek.
-
Válaszolok magamnak:
- mennyire felhős a képe? Egyáltalán nem észrevehető.
- oldalról mennyire gáz a betekintési szög? Már minimálisan oldalról is fakul a kép.
- google TV-re Kodit fel lehet rakni? app sideloading itt létezik? Igen és igen.
- úgy általánosságban mennyire gyors a TV? Meh, néha akadozik, kevés a 2 GB RAM.
- hangja vállalható? Átlagos TV nézésre tökéletes. Nem rosszabb, mint amihez szokva vagyok. -
Akinek van 43C643/43C645 volna pár kérdésem:
- mennyire felhős a képe?
- oldalról mennyire gáz a betekintési szög?
- google TV-re Kodit fel lehet rakni? app sideloading itt létezik?
- úgy általánosságban mennyire gyors a TV?
- hangja vállalható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest