- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
-
mrmft
senior tag
válasz
parijani #24861 üzenetére
Itt az 50" verzion hibatlanul teszi a dolgat. Gyorsinditast kapcsold ki, es probald meg a teljes kikapcsolast (hosszan nyomod a kikapcsolo gombot), majd aramtalanitast.
A Kodi eleve bugos ilyen szempontbol, ne lepj ki belole! Csak nyomj ra a home gombra, ha mar nem akarod hasznalni. Azt a Kodit hasznald amit linkeltem, bar en mar abbol sem probalok kilepni. -
parijani
tag
válasz
parijani #24861 üzenetére
Érdekes újrarákerestettem a pendrive-on lévő 599-es fw-e és azt modta atv, hogy ez új és ha akarom telepítem. Megtettem hátha javul, de még rosszabb lett. Ha kodit elindítom, kilépek, akkor hangot tudok állítani, de nincs menü a kijelzőn, megint csak a kihúz bedug segít...kellene az img.
-
Saccco
nagyúr
válasz
parijani #14643 üzenetére
Alapvetően, ha nincs problémád, akkor tök felesleges frissíteni. A fórumlakó bolond egyének nem reprezentatívak, mivel csak a frissítésért is képesek frissíteni, ha érted mire gondolok.
Többször lett linkelve forrás, ahonnan le lehet szedni az elérhető legújabb firmware-t. A Google Play-hez telepíteni kell egy apk-t ami visszateszi a Play-t az alkalmazások közé, megkönnyítve a használatát. De gépről a fiókodon keresztül is tudsz alkalmazásokat a TV-re küldeni.
-
Stealth
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest