Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
-
mrmft
senior tag
válasz
parijani
üzenetére
Itt az 50" verzion hibatlanul teszi a dolgat. Gyorsinditast kapcsold ki, es probald meg a teljes kikapcsolast (hosszan nyomod a kikapcsolo gombot), majd aramtalanitast.
A Kodi eleve bugos ilyen szempontbol, ne lepj ki belole! Csak nyomj ra a home gombra, ha mar nem akarod hasznalni. Azt a Kodit hasznald amit linkeltem, bar en mar abbol sem probalok kilepni. -
parijani
tag
válasz
parijani
üzenetére
Érdekes újrarákerestettem a pendrive-on lévő 599-es fw-e és azt modta atv, hogy ez új és ha akarom telepítem. Megtettem hátha javul, de még rosszabb lett. Ha kodit elindítom, kilépek, akkor hangot tudok állítani, de nincs menü a kijelzőn, megint csak a kihúz bedug segít...kellene az img.
-
Saccco
nagyúr
válasz
parijani
üzenetére
Alapvetően, ha nincs problémád, akkor tök felesleges frissíteni. A fórumlakó bolond egyének nem reprezentatívak, mivel csak a frissítésért is képesek frissíteni, ha érted mire gondolok.
Többször lett linkelve forrás, ahonnan le lehet szedni az elérhető legújabb firmware-t. A Google Play-hez telepíteni kell egy apk-t ami visszateszi a Play-t az alkalmazások közé, megkönnyítve a használatát. De gépről a fiókodon keresztül is tudsz alkalmazásokat a TV-re küldeni.
-
Stealth
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor