- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Vigyél magaddal pendrive -on néhány videót, és azzal nézd meg. Általában vagy a demót, vagy valami rossz minőségű tartalmat tudnak neked ott mutatni.
Ha letöltesz mondjuk egy Bogyó és Babóca részt is, azzal nagyon jól meg lehet nézni a betekintési szögből adódó "fakulást". Ha annál nem tűnik fel vagy nem zavar, akkor más tartalomnál sem fog.
Szerk.:
Igaz, hogy a Bogyó és Babóca -val tele van a YouTube is, így ha van net elérése a TV -nek, akkor elég ott betölteni. Nem tudom Euronics -ban most hogy megy ez. -
ρσгτσ
addikt
Ha be tudsz menni egy Euronics -ba, akkor nézd meg először, hogy neked mennyire elfogadható.
Én mondjuk kifejezetten nem szeretem. Párom nem igazán foglalkozik ilyen dolgokkal, de C655 -nél már ő is mondta, hogy kicsit zavaró.
Bár variálható konzollal valóban meg tudod oldani ezt a problémát.
-
ρσгτσ
addikt
"Általában sötét szoba. (háló)"
A hálószobában hogy lenne elhelyezve a TV? T8B nem volt nálam, bár valószínű az sem kiemelkedő betekintési szögben. Ahogy a C655 sem.
Csak azért kérdezem, mert sok esetben, a kevés hely miatt nem tudják az emberek normálisan elhelyezni a hálóban a TV -t. Ezek a VA panelek pedig tudnak torzulni rendesen kissé oldalról, illetve alulról nézve is.
Sötét szobába szerintem inkább egy mini LED -et érdemes nézni a jobb fekete szín, és képminőség miatt. Minimum egy C805, de annak sem mindegy milyen betekintési szögből nézitek.
-
mihaly13
tag
-
zsolt501
nagyúr
A TV-n egy gyári visszaállításit is megpróbálnék, nem e valami szoftveres gubanc van a háttérben. Sajnos a Google TV szoftver szinten eléggé problémás tud lenni stabilitásban ezt már sajnos évek óta tapasztalom Chromecast with Google TV-vel is ott is néha óriási bugok fordulnak elő, de android szinten is borzalmasan sok a szoftveres hiba, ennél azért stabilabb szoftvert is összehozhattak volna évek alatt.
-
zsolt501
nagyúr
Írták itt a jogosultság problémát, ez is elképzelhető, de a meghajtó elektronikája is okozhat anomáliát jó rég volt már egy bajom, hogy elhalálozás előtt csinált hasonlót a meghajtó, aztán egyik pillanatról a másikra teljesen lehalt.
De a jogosultság kezelést is átnézném, nem e belepiszkált valami. -
zsolt501
nagyúr
Ilyen még nálam nem fordult elő, de olyan már igen, hogy fájl név problémája volt és ezért nem jelent meg a fájl a fájl listában.
Mire van nálad formázva a meghajtó, mert azt vettem észre hogy nem minden formázást szeret, eddig a legjobban az Ext4-re formázott meghajtót szerette, azt írta és olvasta. -
mrmft
senior tag
Nalam a TCL vagy 4 mappat ratesz, az LG talan 2-t. Folyamatosan torolgetnem kell oket, ha masik TV-re megy, olyankor nincs gond. 1TB SSD, Icy Box rackben, NTFS szinten.
Probald meg torolni a mappakat, es aramtalanitani a TV-t. Nalam neha nem is latja, csak kabel forditas utan - USB-C.... -
boborján2
senior tag
Ja , azt nem tudtam.Azt hittem már többet ment akár gyorsindítással. Ilyenkor a droid néha képes esetenként bugokat produkálni.
A másik tv amiben működik az tcl?
Nem lehetséges ,hogy valami olyan házban van ,aminek a vezérlőjét nem szereti ez a tv?
Bár nem tudom ez mennyire jellemző manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest